29 / 04 / 2024

Batışehir rezidans teslim tarihi

Batışehir rezidans teslim tarihi

Teslimlerin hemen gerçekleştiği Batışehir'de 1+0'dan 5+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Projede 3 bin 180 TL'lik taksitlerle ödeme yapılabiliyor. Peki Batışehir Residence nerede?

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık!

Ege Yapı Batışehir Evleri satılık daire tipleri arasında stüdyodan 5 oda 1 salon dublekse kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede 3 bin 180 TL'lik aylık taksitlerle ödeme yapılabiliyor.

Kordon İstanbul ve Batışehir'de kampanya için son gün 30 Haziran!

Ege Yapı, 30 Haziran tarihine kadar ister yaşamın devam ettiği Batışehir’den ister 2019 yılının sonunda teslim edilecek Kordon İstanbul’dan “banka kredili satışlarda yüzde 20 indirim, sadece yüzde 5 peşinat imkânı ve yüzde 0,98 oranla 120 ay vade fırsatı” ile ev sahibi yapıyor.

Batışehir'de zamana meydan okuyan kampanya!

Ege Yapı imzası taşıyan Batışehir Evleri'nde hemen teslim hemen tapu fırsatı sağlanıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 şeklinde daire seçenekleri mevcut..

Hemen teslim Batışehir'de 84 ay 0 faiz fırsatı!

84 ay 0 faizle ev sahibi olma fırsatı sunulan Ege Yapı Batışehir projesinde 1+0'dan 5+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor..

Batışehir'de peşinat yok! Hemen teslim, hemen tapu!

Batışehir projesinde daire fiyatları 404 bin TL'den başlıyor. Ege Yapı tarafından inşa edilen projede aylık 2 bin 240 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor...

Batışehir projesinde kira öder gibi ev sahibi olma fırsatı!

Ege Yapı, Emlak Konut güvencesi ile hayata geçirdiği İstanbul’un marka projesi Batışehir’de muhteşem bir kampanyaya daha imza atıyor. Ege Yapı bu kampanya kapsamında hiç peşinatsız veya taksitleri 2019’da ödemeye başlayarak hemen teslim ev sahibi olma fırsatı sunuyor.

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi!

Ataşehir Skymark Rezidans teslim tarihi 2019 yılı son çeyreği olarak belirtiliyor. Skymark Ataşehir projesinde tüm daireler 1+1 olarak planlandı...

Radisson Blu, Batışehir’de kapılarını açtı!

Yönünü inovasyon ve tasarıma göre belirleyen ikonik otel markası Radisson Blu, Türkiye’deki ilk rezidans yatırımı Ege Yapı’nın İstanbul Bağcılar’da inşa ettiği ödüllü Batışehir projesinde açıldı.

Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim?

Batışehir Residence'de 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 3 bin 226 adet konut ve alışveriş caddesi bulunuyor. Peki Bağcılar Batışehir Konutları ne zaman teslim edilecek?

Batışehir Rezidans ödeme koşulları!

Batışehir Rezidans ödeme koşulları kapsamında 5 bin TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Ege Yapı Group imzası ile yükselen projede daireler hemen teslim ediliyor.

Batışehir Rezidans daire fiyatları!

Batışehir Rezidans daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta inşa edilen projede 5 bin TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri!

Batışehir Rezidans'ta daireler 1+0'dan 5+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı. Ege Yapı Group imzası taşıyan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika yakınlıkta bulunuyor. İşte Bağcılar Batışehir ödeme bilgileri...

Batışehir Residence ne zaman teslim?

Batışehir Bağcılar'da daire fiyatları 365 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisiyle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Peki Batışehir Residence ne zaman teslim edilecek?

Batışehir Ege Yapı ödeme planı!

Batışehir Ege Yapı ödeme planı kapsamında 60 ay vade farksız taksit uygulanıyor. Hemen teslim edilen projede 1+0'dan 5+1 dublekse kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Batışehir rezidans teslim tarihi Haberi

Batışehir rezidans teslim tarihi

Batışehir Bağcılar'da 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanıyor. Ege Yapı Group imzası ile hayata geçirilen projede alışveriş caddesi ile 3 bin 225 konut bulunuyor. 


"Batışehir Residence nerede?" sorusuna Tem Otoyolu'nun yanında, İstanbul'un Bağcılar ilçesinde yanıtını verebilmek mümkün. Projede 5 bin TL peşinat veya 3 bin 180 TL taksitle konut sahibi olunabiliyor. 


Anahtar teslimleri hemen yapılan Batışehir Rezidans'ta daireler stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 4,5 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon dublek olarak tasarlandı. 


Daire fiyatları 365 bin TL'den başlangıç gösteren Ege Yapı Batışehir Evleri Beşiktaş ve Bakırköy’den metro ile 15 dakika, Atatürk Havalimanı’na 10 dakikalık mesafede inşa ediliyor. 


Batışehir Konutları'nın sosyal yaşam alanları arasında; bir voleybol sahası, açık...