09 / 05 / 2024

Batışehir sosyal tesisi satışı

Batışehir sosyal tesisi satışı

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Emlak Planlama ve Ege Yapı iştiraki ile İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa edilen Batışehir C1 blok sosyal tesis satışı ihalesi bugün saat 15.00'te gerçekleştirilecek...

Gaziler Sosyal Tesisi 29 Ekim'de açılıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından şehit yakınları ve gaziler için yaptırılan Gaziler Sosyal Tesisi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nda açılıyor.

Gaziantep Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Ahmet Yesevi Sosyal Tesisi'ni hizmete açtı.

Kahramanmaraş Ekinözü Sosyal Tesisi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ekinözü Sosyal Tesisi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Kahramanmaraş Çağlayancerit Sosyal Tesisi'nde sona gelindi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, Çağlayancerit Sosyal Tesisi'nin inşaatında sona geldi.

Gaziantep Serinevler Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Serinevler Sosyal Tesisi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kocaeli Darıca Sosyal Tesisi şekilleniyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca Sosyal Tesisi'nin inşaatına başladı.

Ordu Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi 4 Ekim'de açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi'nin 4 Ekim'de hizmete açılacağını belirtti.

Ordu Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi açılış için gün sayıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye'de hayata geçirdiği Fevzi Çakmak Parkı ve Sosyal Tesisi'ni hizmete açmaya hazırlanıyor.

Karaziyaret Sosyal Tesisi bugün açılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Karaziyaret Sosyal Tesisi bugün hizmete açılıyor.

Kahramanmaraş Gülsüm Hanım Gümüşer Sosyal Tesisi açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Bahçelievler Mahallesi’nde yapımını tamamladığı sosyal tesisi halkın hizmetine sundu.

Aydın Kemer Sosyal Tesisi 26 milyon TL'ye inşa ediliyor!

25 bin metrekarelik alana dev bir spor kompleksi inşa eden Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Özlem Çerçioğlu, 'Kemer Sosyal Tesisi'nin detaylarını anlattı.

ASKİ Spor Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından yapımı gerçekleştirilecek olan ASKİ Spor Sosyal Tesisi ve Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu inşaatının temeli atıldı.

Gazikent Sosyal Tesisi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılarak bölge halkının hizmetine sunulan Gazikent Sosyal Tesisi’nin açılışını Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin yaptı.

Batışehir sosyal tesisi satışı Haberi

Batışehir sosyal tesisi satışı

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Mahmutbey'de yer alan ve Ege Yapı, Emlak Konut ve Emlak Planlama iştiraki ile yükselen Batışehir projesinin C1 Blok Sosyal Tesisi Satış İşi ihalesi bugün yapılacak. 


4 milyon TL'ye satışa sunulan ihale bugün saat 15.00'te gerçekleştirilecek. İhaleye katılmak isteyenler ilgili tüm belgelerle birlikte Emlak Konut GYO A.Ş. Genel Müdürlük Ataşehir'de ihaleye katılacak.


Kira listesi için tıklayın...



Melek...