27 / 04 / 2024

Ordu Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi 4 Ekim'de açılıyor!

Ordu Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi 4 Ekim'de açılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Fevzi Çakmak Sosyal Tesisi'nin 4 Ekim'de hizmete açılacağını belirtti.




Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yaptığı açıklamada, “Son yapılan anketlerde 30 Büyükşehir arasında 8. sırada yer aldık. İddia ediyorum ki bizim başarımız bu oranların üzerindedir. Bunu da 2019 seçimlerinde ortaya çıkaracağız. Hedefimiz, o seçimlerde alacağımız oy oranıyla Büyükşehirler arasında ilk üçün içerisinde yer almaktır” diye konuştu.

 

Başkan Enver Yılmaz katıldığı programda, yol çalışmalarından çöp konusuna kadar Ordu Büyükşehir Belediyesinin yatırımları hakkında bilgiler verdi. Yaptığı açıklamalarda Ünye ilçesinin yol başta olmak üzere, doğal gaz, dış cephe ve kavşak gibi düzenlemeleriyle yepyeni yapıya kavuşacağının altını çizen Başkan Enver Yılmaz,  “Önümüzdeki haftadan itibaren Ünye ve Fatsa ilçelerimizde geçmişte düzenlediğimiz ziyaretlerimize tekrar başlayacağız. Haftaya Çarşamba günü saat 11.00’de Ünye Fevzi Çakmak Sosyal Tesisimizin açılışını gerçekleştireceğiz” dedi.


 

FEVZİ ÇAKMAK SOSYAL TESİSİNİ 4 EKİM’DE AÇIYORUZ

 

Başkan Yılmaz: "Ünye ilçemizde yapımına başladığımız Fevzi Çakmak Sosyal Tesisimizin açılışını 4 Ekim 2017 Çarşamba günü saat 11.00’de yapacağız. Projemiz hizmete girdiğinde, başta Fevzi Çakmak Mahallemiz ve çevresi olmak üzere önemli bir ihtiyacı karşılayacak. Vatandaşlarımızın el becerilerini geliştirip el emeği ürünlerini sergileyebileceği, farklı sosyal organizasyonlar yapabileceği, sportif faaliyetlerde bulunabileceği ve çocukların gönüllerince oynayıp rahat nefes alabileceği çok amaçlı bir yaşam alanı ortaya çıkaracağız." dedi.

 



DIŞ CEPHE ÇALIŞMASINDA 4 FARKLI RENK UYGULANACAK

 

Dış cephe yenileme çalışmalarıyla da ilgili açıklamalar yapan Başkan Yılmaz, "Altınordu ve Fatsa ilçelerimizde olduğu gibi Ünye’mizde de dış cephe iyileştirme projemizi hayata geçiriyoruz. Çalışmalarımız çok hızlı bir şekilde sürüyor. Ünye’mizdeki binalar için de bej ve beyaz renkleri projelendirmiştik ancak Ünye Belediyesinin talebi ile 4 farklı renk uygulaması yapılacak. 8 ile 10 arasında gruplar hâlinde binalar, 4 farklı pastel renkten oluşan rengârenk görünümüne girecek." dedi.



Ordu Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön