18 / 05 / 2024

Batman 2018 stad

Batman 2018 stad

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyum ile olimpik kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti tamamlandı.

Batman'da imar barışı başvuruları 25 bini geçti!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, Batman'da imar barışına 25 binden fazla başvuru geldiğini ifade ederek vatandaşları ‘yapı kayıt belgesi’ bedelini 31 Aralık 2018 tarihine kadar yatırması gerektiği konusunda uyardı.

Batman'da imar barışına 16 bin 403 kişi başvurdu!

31 Ekim 2018 tarihinde sona erecek olan imar barışı uygulamasına başvurular devam ediyor. Batman'da ve ilçelerinde imar barışına 16 bin 403 kişi başvurdu.

TOKİ Batman Hasankeyf'te 47 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Batman Hasankeyf'te 47 konut inşa edecek. Yeni projenin ihalesi 17 Ekim 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak...

Batman Stadı bir ay içerisinde faaliyete geçecek!

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başbakanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyumda sona geliniyor.

Batman'ın 15 bin kişilik modern stadı hazır!

Batman'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığınca UEFA ve FIFA standartlarında inşa edilen 15 bin kişilik stadyum ile olimpik kapalı yüzme havuzu ve atletizm pisti tamamlandı.

Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak!

Alsancak, Göztepe ve Karşıyaka'nın yeni statlarının temel atma töreni Başbakan Binali Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirildi. İzmir'deki Göztepe Stadı 2019'da, Karşıyaka Stadı 2018'de tamamlanacak.

Batman Sason'da 33 okul yenilendi!

Batman’ın Sason ilçesindeki 33 okulun fiziki bakım ve onarım işlemleri tamamlanarak 2017-2018 eğitim öğretim yılına hazırlandı.

19 Mayıs Stadı 2018'de yıkılacak!

Tarihi Ankara 19 Mayıs Stadyumu'nun yıkımına karar verildi. 19 Mayıs Stadı, 2018 yılının ilk aylarında yıkılacak.

Batman'da 15 bin kişilik stat inşa ediliyor!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Batman'da il spor merkezlerinin açılışı yapıldı. 16 Mayıs Şehir Stadı'nda tören düzenlendi.

Akhisar Belediyespor yeni stadına kavuşuyor!

Spor Toto Süper Lig'de mücadele ettiği ilk 5 sezonda iç saha maçlarını Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynayan Akhisar Belediyespor, 2017-2018 sezonundan itibaren rakipleriyle yeni stadında oynayacak.

Batman 16 Mayıs Stadı TOKİ'ye devredildi!

Batman Son Söz Gazetesi köşe yazarı olan Recep Kavuş bugünkü yazısında Batman 16 Mayıs Stadı'nın akıbeti hakkında konuştu. Kavuş stadın TOKİ’ye devredildiğini söyledi.

Chelsea'nin yeni stadı 500 milyon sterline mal olacak!

Chelsea yeni stadı Stamford Bridge Stadyumu'nu 500 milyon sterline yenileyecek. 60 bin kapasiteli yeni stadyumun inşaatına 2018'de başlanacak.

İzmir Alsancak Stadı 2018'de açılacak!

Altay Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, İzmir'deki Alsancak Stadı'nın yenileme çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Ekmekçioğlu, tesisin 2018-19 sezonunda kapılarını açacağının müjdesini verdi.

Batman 2018 stad Haberi

Batman 2018 stad

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Batman'a  80 milyon lira kaynakla kente kazandırılan stadyum ile spor tesisleri, yeni sezona hazır. Yeni sezonda başta Batman Petrolspor olmak üzere tüm amatör spor kulüplerinin kullanımına sunulacak. 

- Vali Deniz: "Gençlerimize yönelik bir hizmet"

Batman Valisi Ahmet Deniz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, stadyumun kentin çehresini değiştirdiğini söyledi. 

Stadın kentin en modern yapılarından biri olduğuna işaret eden Deniz, kent merkezindeki 26 bin metrekarelik eski stadyum alanının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği doğrultuda "millet bahçesi"ne dönüştürüleceğini, böylece kentin rahat bir nefes alacağını belirtti.

Batman'ın altyapı, üstyapı, eğitim ve spor gibi hemen her alanda adeta dönüşüm yaşadığını vurgulayan Deniz, "Batman gerçekten son yıllarda hızlı bir değişim ve dönüşüm süreci yaşıyor. 15 bin kişilik stadın yanında bir de olimpik yüzme havuzu...