05 / 05 / 2024

Batman 6 katlı Baro binası yüzde 90 tamamlandı

Batman 6 katlı Baro binası yüzde 90 tamamlandı

1.5 Yıl önce temeli atılan Batman Barosu açılış için gün sayıyor. Baro Başkanı Avukat Ahmet Sevim, 6 Milyon TL’ye mal olan yeni hizmet binasını Mart’ta açacaklarını söyledi.

İl Özel İdare o ilde 6 katlı otel satacak! Yatırımcılar dikkat!

Ardahan İl Özel İdaresi, Ardahan Merkez'de yer alan altı katlı otel için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 7 Aralık 2022 tarihinde saat 10:00'te yapılacak.

Kocaeli'de 16 milyon TL'ye icradan satılık 6 katlı bina!

T.C. Kocaeli İcra Dairesi, Kocaeli ili, İzmit ilçesi, Ömerağa Mahallesi'nde yer alan 6 katlı binayı 16 milyon 52 bin 641 TL'ye icradan satıyor...

Kastamonu Bozkurt'ta sel nedeniyle hasar alan 6 katlı bina yıkıldı!

Kastamonu'nun Bozkurt ilçesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle hasar gören  6 katlı Fatih Apartmanı yıkıldı.

İsrail'in saldırılarıyla Gazze Şeridi'ndeki 6 katlı bina yıkıldı!

Yaşanan son gelişmelere göre, İsrail, onlarca binanın yerle bir olduğu Gazze Şeridi'ndeki 6 katlı bir binayı daha yıktı.

İstanbul'da 6 katlı bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli'de yer alan 6 katlı bina çökme tehlikesi sebebiyle boşaltıldı.

Bakırköy'deki 6 katlı bina çelikle güçlendirildi!

İstanbul'da yapı stokunun tartışıldığı son günlerde ise Bakırköy'de bir bina görüntüsüyle dikkat çekti. 6 katlı apartmanda çelik konstrüksiyon güçlendirme yapıldı.

Gaziantep'te 6. kattan düşen inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Gaziantep Nurdağı'nda 6 katlı bir apartman inşaatının en üst katında çalışan kalıp ustası Suriye uyruklu Mahmut Muhammed hayatını kaybetti.

Karacabey'e 6 katlı ve 300 araçlık otopark müjdesi!

Bursa Karacabey Belediyesi, hayata geçirmeyi planladığı projelerine başlıyor. Kent merkezinde 6 katlı ve 300 araç kapasiteli modern otoparkın Mayıs ayında faaliyete başlayacak.

Elazığ'da 4.2'lik depremde hasarlı 6 katlı bina yıkıldı!

Elazığ'da 6.8 büyüklüğündeki depremde hasar alan ve boşaltılan 6 katlı bina, dün 4.2 şiddetinde meydana gelen depremde yıkıldı...

Şişli Gülbağ'da 6 katlı binanın çatısı çöktü!

İstanbul Şişli Gülbağ Mahallesi'nde yer alan 6 katlı binanın çatısında çökme yaşandı, moloz parçaları etrafa saçıldı. 

Samsun'da büyük panik! 6 katlı bina tahliye edildi!

Samsun'un Atakum ilçesinde dere ıslah çalışlarında bir binanın istinat duvarı çöktü. Park halindeki otomobili yamaca kaydığı olayda, 6 katlı bina tahliye edildi.

Erdek'te 5.6 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Erdek İcra Dairesi, Balıkesir'in Erdek ilçesinde bulunan arsa üzerindeki 6 katlı binayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 627 bin 152 TL'ye satıyor.

Kadıköy'deki 6 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Kadıköy'de 6 katlı bir binanın bahçe zemininde ve otoparkında çatlaklar oluştu. Zabıta ve polis ekipleri tarafından bina tahliye edildi.

Batman 6 katlı Baro binası yüzde 90 tamamlandı Haberi

Batman 6 katlı Baro binası yüzde 90 tamamlandı

MODERN BARO BİNASI

Yeni Adalet Sarayı karşısında yapımı tamamlanan 6 katlı Baro binasında sona doğru gelindi. 1.5 yıl önce temeli atılan Baro binasının yüzde 90’nın tamamlandığını ifade eden Batman Barosu Başkanı Avukat Ahmet Sevim; “Arsasını Belediye’nin bağışladığı, yapımını ise Türkiye Barolar Birliği’nin üstlendiği Batman Barosu hizmet binasında 285 kişilik konferans salonu mevcut. Ayrıca komisyonlarımızın çalışabileceği odaların da yer aldığı Baro hizmet binası bölgenin modern yapılarından biri konumundadır. Mart’ın sonlarına doğru yeni binaya taşınmanın hazırlığı içindeyiz. Batman’a örnek bir Baro binasını kazandırmanın sevincini yaşıyoruz” dedi. 


Batman...