18 / 05 / 2024

Batman Çamlıtepe yatırımları

Batman Çamlıtepe yatırımları

Batman'ın gelişen semtlerinden Çamlıtepe de taziye evine kavuşuyor. Taziye evi binasının yapımına önümüzdeki günlerde başlanılacak.

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Quatrus Çanakkale Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Deniz Soytemiz Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Oğuz Can Ocakcı Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 3 milyon TL sermaye ile 2 Haziran'da Üsküdar, Küçük Çamlıca Mahallesi'nde kuruldu.

Ataullah Hamidi, Batman'daki sağlık yatırımları hakkında bilgi verdi!

Batman Milletvekili Ataullah Hamidi, sağlık yatırımlarıyla ilgili bilgi verdi. İşte Ataullah Hamidi'nin sağlık yatırımları hakkındaki bilgileri...

Naradea Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Naradea Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Erkan Adakoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Üsküdar, Küçükçamlıca Mahallesi, Çilehane Yolu Caddesi' nde kuruldu.

Batman'da eğitim ile spor yatırımları dikkat çekti!

Batman Valiliği, 2015 yılında tamamlanan ve yapımı süren eğitim ile spor yatırımlarına dikkat çekti. Eğitimde 493 dersliğin yapımı ise sürüyor.

Burhanettin Kocamaz: Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımları sürecek!

Mersin'in Çamlıyayla'da Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon inşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Çamlıyayla'ya alt yapı yatırımlarımız sürecek" dedi.

Ilgın Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ilgın Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Kaşıtoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile 13 Ağustos'ta Üsküdar, Kuzguncuk Nakkaştepe Mahallesi, Azizbey Sokak 'ta kuruldu.

Tepe İnşaat'ın İstanbul'daki yatırımları 750 milyon TL'ye çıktı!

Tepe İnşaatın İstanbul Maltepe'de hayata geçirdikleri 609 konutluk Narlife projesi ile birlikte İstanbul'daki yatırımları 750 milyon TL'ye ulaştı. Tepe İnşaat Genel Müdürü Atila Kemal Oğuz, projedeki inşaatın yüzde 70'i tamamlandığını söyledi..

Modernist Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Modernist Gayrimenkul Yatırımları İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İlhami kayhan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 12 Ağustos'ta Mecidiyeköy Sarıtepe İşhanı'nda kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

Batman Çamlıtepe yatırımları Haberi

Batman Çamlıtepe yatırımları

Batman'ın gelişen semtlerinden Çamlıtepe de taziye evine kavuşuyor. Belediye'nin 500 metrekare arsa bağışladığı taziye evi binasının yapımına önümüzdeki günlerde başlanılacak. Çamlıtepe Mahalle Muhtarı Mehmet Şahin Demir, Çamlıtepe Yaşatma Girişimi Derneği'nin yönetimine girmek isteyen mahalle sakinlerine de kapılarının açık olduğunu belirtti. Muhtar Demir; "Çamlıtepe mahallesine taziye evi şarttı. 500 metre kare inşaat alanı olan taziye evinin yerini Belediye'den bağış aldık. Bu arsanın taziye evine dönüşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederiz. Bodrum katı yemekhane, lavabo ve mescit yeri, 1. Katı erkekler için taziye yeri, 2. Katı erkekler için taziye yeri ve 3. Katı da bayanlar için yemekhane, lavabo ve mescit bölümleri olacak. Hedefimiz kısa sürede taziye evini bitirmek Kurum, kuruluşlarımız ile hayırseverlerin desteğini bekliyoruz" dedi. 



Yunus YASAK/Batman...