08 / 07 / 2024

batman çevreci projeleri

batman çevreci projeleri

" Park ve yeşil alanların " taziye evlerine tahsis edilmesine karşı çıktığını basın açıklaması ile kamuoyuna duyuran Çevre Gönüllüleri Derneği, taziye evleri için yer önerisinde bulundu.

TOKİ Batman Merkez’de tam 1.030 konut!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin başvuruları çarşamba günü başladı. Peki, TOKİ Batman Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ Batman Gercüş Projesi!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Batman’da 1.750 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Gercüş Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Beşiri’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ 81 ilde Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri’nde Batman da yerini alacak. Peki, TOKİ Batman Beşiri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

7 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022! Batman ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibarıyla başladı. Peki, TOKİ Batman'da kaç konut inşa edecek? Batman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022...

Batman'daki imar alanları inşaat firmalarının dikkatini çekiyor!

Batman'da yeni imar alanında altyapı ve yol çalışmalarının ardından konut projeleri için düğmeye basılacak. Ayrıca Batman’ın yeni imar alanı olan Batman-Hasankeyf yol güzergahındaki Akça (Tilmiz) - Binatlı (Bileyder) köyleri çevresinde yeni yapıların da temeli atılıyor.

Mehmet Özçelik Batman'da projeleri inceleyecek!

Toplu Konut İdaresi Başkan Yardımcısı Mehmet Özçelik, bir dizi incelemelerde bulunmak için bugün Batman’a geliyor.

Yeşil bina kurgusu yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor!

Sektöre 'yeşil bina' olarak yansıyan çevreci projeleri özellikle Türkiye'de konut yatırımı yapan yabancılar tercih ediyor. Ülkemizde yeni yerleşmeye başlayan yeşil bina kurgusu, özellikle Türkiye'de konut yatırımı yapacak yabancıların ilgisini çekiyor

Son senelerdeki büyük dönüşüm projeleri göz kamaştırıyor!

Mimarlıkta son senelerde büyük dönüşüm projeleri, gökdelenler, iş merkezleri, plazalar tasarlanıyor olmasının yanı sıra, daha insan ölçeğinde, hatta kimi zaman daha bile altında, küçük, daha düşük maliyetli, fonksiyonel ve çevreci çözümler öneriliyor.

Hüseyin Ayaz: Başiskele’nin geleceğini santim santim planladık!

Beş beldenin birleşmesiyle kurulan Başiskele İlçesi, 5 yılda büyük yol aldı. Belediye Başkanı Ayaz, doğası, temiz denizi, çevreci projeleri ve turizm yatırımlarıyla öne çıkan Başiskele’nin Kocaeli’nin parlayan yıldızı olduğunu ifade etti...

Teknoloji tutkunları için konut projeleri!

Kalp hastalarına özel asansörden fiber optik teknolojiye, Wİ – Fİ'den özel yazılımlı tabletlere kadar birçok teknolojik altyapıyı barındıran konut projelerindeki bu detaylar oldukça dikkat çekici. İşte teknoloji tutkunları için konut projeleri...

Betek Boya ve Yalıtım fabrikası en çevreci tesis ödülünü aldı!

‘2013 Çevreci Tesis Ödülleri' töreninde Gebze Organize Sanayi Bölgesi’nde yer alan Filli Boya ve Capatect Yalıtım olarak bilinen Betek Boya ve Yalıtım fabrikası en çevreci tesis ödülünü aldı

Erdoğan Bayraktar yarın Çevreci Tesis Ödülü Töreni'nde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, yarın Çevreci Tesis Ödülü Töreni'ne katılacak...

batman çevreci projeleri Haberi

batman çevreci projeleri

"Park ve yeşil alanların" taziye evlerine tahsis edilmesine karşı çıktığını basın açıklaması ile kamuoyuna duyuran Çevre Gönüllüleri Derneği, taziye evleri için yer önerisinde bulundu.


DERNEK Başkanı Recep Kavuş, park ve yeşil alanlarının korunması için kamuoyuna yaptığı çağrının büyük destek gördüğünü belirterek "Taziye evlerinin de bir ihtiyaç olduğu bir gerçektir. Biz, taziye evlerinin yeşil alanlara kurulmasına karşıyız" dedi. 


TAZİYE EVLERİ İÇİN GÖNÜLLÜYÜZ


KAVUŞ, açıklamasının devamında "Taziye yerleri için en uygun alanın camilerin ve katlı binaların alt katlarıdır. 

Kentimizde imar planı gereği katlı binaların altında otopark olarak oluşturulan ancak boş ve atıl durumda yüzlerce mekân bulunmaktadır. Taziye evine ihtiyaç duyulan yerlerde bu tür mekânlar taziye evine dönüştürülebilinir. Söz konusu mekânların ihtiyaçlar çerçevesinde taz'ıye evine dönüştürülmesi için muhtar dernekleri ve Belediye yetkililerine, hayırseverlere burada çağrıda bulunuyoruz....