08 / 05 / 2024

batman hastaneleri

batman hastaneleri

Batman'ın Beşiri ve Hasankeyf ilçe hastaneleri açılışa hazırlanıyor. Hasankeyf'in yeni yerleşim biriminde de yapımı tamamlanan 75 yataklı Devlet hastanesi de açılış için gün sayıyor.

Batman hastaneleri açılış için gün sayıyor!

Batman'ın Beşiri ve Hasankeyf ilçe hastaneleri açılışa hazırlanıyor. Hasankeyf'in yeni yerleşim biriminde de yapımı tamamlanan 75 yataklı Devlet hastanesi de açılış için gün sayıyor.

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürütüceği projede 3+1 olarak tasarlanan 1 adet konut satışa sunuluyor.

Derya Park Batman Evleri fiyat bilgisi!

Derya Park Batman Evleri projesinde daireler 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 6 blok şeklinde yükselen proje Batman İl' inde yer alıyor. İşte Derya Park Batman Evleri fiyat bilgisi...

Derya Park Batman Evleri teslim tarihi!

Toplam 332 adet daireden oluşan Derya Park Batman Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Derya Park Batman Evleri teslim tarihi...

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap'ta 1 adet konut açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede yer alan 3+1 dairenin fiyatı 111 bin 148 TL olarak belirlendi.

Derya Park Batman Evleri' nde fiyatlar 270 bin TL' den başlıyor!

Derya Park İnşaat tarafından hayata geçirilen Derya Park Batman Evleri projesinde toplam 332 adet daire bulunuyor. 6 blok şeklinde yükselen proje Batman İl' inde yer alıyor. Derya Park Batman Evleri' nde fiyatlar 270 bin TL' den başlıyor.

Batman'a 400 yeni konut yapılacak!

7.360 üyesi ile Batmanın en büyük sivil toplum kuruluşu haline gelen Emekliler Derneği, üye sayısı ile rekora koşuyor. Dernek, kısa zamanda yaklaşık 400 dairelik yeni bir müjdesini kamuoyu ile paylaşacak.

Batman Belediyesi 83 dönümlük arsa arıyor!

Batman Valiliği ile Batman Belediyesi arasında Kuyubaşı TOKi yakınlarında 83 dönümlük spor kompleksi protokolü imzalandı. Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir; "Bu alanda projemizi hayata geçireceğiz" dedi.

Batman'a 500 konutluk yeni yaşam alanı!

Uzun süredir Batman gündeminde yer alan Belediye lojmanlarının yerine yeni bir yaşam alanının kurulması hususunda nihayet taraflar arasında anlaşma sağlandı. Ülker, “Hedefimiz bu inşaatı 30 ay içerisinde tamamlamak." dedi.

Türk hastaneleri yurt dışına gidiyor!

Sağlık Bakanlığı yurtdışına hastane açmaya hazırlanıyor. AKP Milletvekili Cevdet Erdöl, Sağlık Bakanlığı’nın Somali ve Berlin’den başlayarak eğitim araştırma hastaneleri kuracağını bu kapsamda çalışmalar olduğunu açıkladı.

ÖİB'nin Batman Beşiri ihalesine 6 milyon TL teklif!

Batman'ın Beşiri ilçesinde 410 no.lu parseldeki, 10.095,58 metrekare yüzölçümlü Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı imarlı gayrimenkul üzerindeki bina ile birlikte en yüksek teklifi veren İrfan Bozkurt’a satıldı.

Batman'da kentsel dönüşüm kapsamında binalar yıkılıyor!

Batman’ın Belde ve GAP semtlerinin yanı sıra Pınarbaşı mahallesinde de bazı binalar kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayat buluyor. Pınarbaşı mahallesi Hamidiler caddesinde 5 katlı binanın yıkımına start verildi.

Praktiker'in ilk franchise mağazası Batman'a!

Geçen yıl Türkiye’de yeniden yapılanma kararı alan Alman yapı market devi Praktiker, ilk franchise mağazasını önümüzdeki ay içinde Batman’da açmaya hazırlanıyor..

batman hastaneleri Haberi

batman hastaneleri

Batman'a 16 kilometre uzaklıktaki Beşiri ilçesindeki hastane tamamlandığı halde yıllardır hizmete açılamadı. Son rutüşların yapıldığı bu hastaneye bakalım doktor atamaları ne zaman yapılacak? 

Hasankeyf'in yeni yerleşim biriminde de yapımı tamamlanan 75 yataklı Devlet hastanesi de açılış için gün sayıyor. Fakat tek handikap bu ilçelerdeki hastanelerde doktor atamaları... 

Bakın Sason ve Gercüş ilçelerindeki Devlet Hastanelerinde yeterli doktor yok. Batman ın büyük ilçesi konumundaki Kozluk ta Devlet Hastanesi sorunsuz işliyor gibi. İl Sağlık Müdürlüğü ilçelerdeki hastanelerde doktor sıkıntısını gideremiyor. Evet, hastane yapmak önemli. O hastanelerde doktor bulundurmak ise hastane yapmaktan daha önemli... Sen Hasankeyf ve Beşiri'de istediğin kadar modern hastane yap İçinde çalışacak doktor bulamıyorsan o hastanenin bir anlamı yok. 

HASTANE 3 YILDIR TAMAMLANDI AMA 

Batman" ın Beşiri ilçesinde 50 yataklı hastane 3 yıldır tamamlandı....