29 / 04 / 2024

Batman Havalimanı bakım onarım çalışmaları

Batman Havalimanı bakım onarım çalışmaları

NATO' ya ait F- 15 savaş uçağının 9 gün önce Batman Havalimanı'na inişi sırasında lastiğinin patlaması sonucu piste meydana gelen hasar, yapılan çalışmalar sonucunda giderildi...

İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alınacak! TCDD tek tek açıkladı! Şimdi başvuru şartlarına bakın!

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul Havalimanı Gar Müdürlüğüne 42 işçi alımı yapılacak. İşte tüm detaylar...

TOKİ'den Batman'a otopark müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Trabzon Havalimanı'ndaki bakım ve onarım çalışmaları mecliste!

Trabzon Havalimanı'nda başlatılan bakım ve onarım çalışmaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ahmet Kaya'dan Trabzon Havalimanı'ndaki pist bakım çalışmalarına ilişkin soru önergesi!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, Trabzon Havalimanı’nda başlatılan bakım ve onarım çalışmalarının ihalesiz olarak verildiği iddialarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kaya, konuya iliişkin soru önergesi sundu...

Atatürk Havalimanı'nda bakım ve onarım çalışmaları başladı!

Ticari uçuşlara kapanan Atatürk Havalimanında TAV Havalimanları ile DHMİ Genel Müdürlüğü arasındaki devir teslim işlemleri bitti. DHMİ'ye teslim edilen mevcut terminal binasında bakım onarım çalışmaları başladı.

Hatay Havalimanına yapılan bakım onarım çalışmaları mecliste!

Son 5 yılda Hatay Havalimanına yapılan bakım onarım çalışmaları meclis gündeminde konu oldu. CHP'li Güzelmansur söz konusu çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı...

3. havalimanı metrosunun bakım-onarım tesisleri için yeni plan!

29 Ekim 2018 tarihinde açılacak olan 3. Havalimanı'na ulaşımı sağlayacak olan metro hattının atölye, park yeri, manevra ve bakım-onarım tesisleri için imar planları yeni hazırlandı.

Kapadokya Havalimanı'nda onarım çalışmaları başlıyor!

Nevşehir’de yer alan Kapadokya Havalimanı bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 5 ay boyunca kapalı kalacak.

Batman'da okulların bakım ve onarımları devam ediyor!

Batman’ın Sason ilçesindeki okulların bakım ve onarımları devam ediyor. Sason İlçe Milli eğitim Müdürlüğü tarafından ilçede bulunan Aşağı Tekevler, Heybeli, Meşeli ve Yukarı Dereköy İlkokulları’nda bakım ve onarımlar yapıldı.

Ulaşlı Mezarlık alanında bakım çalışması gerçekleştirildi!

Gölcük Belediyesi Mezarlık işleri Müdürlüğü ekipleri bir süre önce başlattıkları genel bakım ve temizlik çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu yönde yapılan çalışmaların bir yenisi Gölcük Belediyesi Ulaşlı Mezarlığında gerçekleştirildi.

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi bakım onarım işi ihaleye çıkıyor!

İKN Ceza İnfaz Kurumları Sulhi Dönmezer Eğitim Merkezi'nde tadilat ve bakım onarım işi projelerinin hazırlanması işini 22 Eylül 2014 tarihinde saat 09.00'da ihaleye çıkarıyor.

Batman Havalimanı bakım onarım çalışmaları Haberi

Batman Havalimanı bakım onarım çalışmaları

 Batman Havalimanı'nda onarım çalışmalarının tamamlanmasının ardından uçuşlara yeniden başlandı.


NATO'ya ait F-15 savaş uçağının 9 gün önce Batman Havalimanı'na inişi sırasında lastiğinin patlaması sonucu piste meydana gelen hasar, yapılan çalışmalar sonucunda giderildi. 


Pistin uçuşlara açılmasıyla hava limanında uçak seferleri yeniden başladı. 


NATO'ya ait F-15 savaş uçağının 9 gün önce Batman Havalimanı'na inişi sırasında pistte 20 santimetre derinliğinde hasar oluşturması nedeniyle Batman Havalimanı'nda askeri ve sivil uçuşlar...