30 / 04 / 2024

Batman inşaat semineri

Batman inşaat semineri

Makine Mühendisi Cüneyt Kalaycı tarafından Batman'da 'Güvenli İskele Projesi' kapsamında seminer düzenlendi. Seminere, Batman'da inşaat sektöründe hizmet veren firma yetkilileri katılım gösterdi.

Batman'da demir inşaat iskelesi çöktü: 1 ölü!

Batman'da elektrik dağıtım şirketinin inşaatı için kurulan demir iskelenin çökmesi sonucunda 1 işçi hayatını kaybetti. 

Batman'da inşaat işçileri elektrik akımına kapıldı: 1 ölü, 1 ağır yaralı!

Batman Gercüş'Te inşaat işçilerinin elektrik akımına kapılması sonucu bir kişi öldü, bir kişi ağır yaralandı.

Batman'da kaçak inşaat yıkılıyor!

Batman Belediyesi, kaçak olduğu sebebiyle bir inşaatın yıkımına başladı. 

Batman'da kaçak inşaat yıkımında gerginlik!

Batman Belediyesi'nce kaçak ve riskli olduğu belirlenen inşaatın yıkımı sırasında gerginlik yaşandı. Olay sonucunda bir zabıta yaralandı.

Batman Devlet Hastanesi'nin inşaatı mecliste!

Batman'da yapılacak yeni Devlet Hastanesi'nin inşaatı meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman Sason Devlet Hastanesi'nin inşaatı hızlandı!

Batman’ın Sason ilçesinde yapımına başlanan 50 yatak kapasiteli yeni Sason Devlet Hastanesi'nin inşaat çalışmaları hızlandı.

İnşaat sektörünün canlanması için strateji belgesi hazırlanmalı!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Edirne’de “Beton Teknolojileri ve Doğru Beton Uygulamaları Semineri” düzenledi. THBB Kalite Güvence Sistemi (KGS) İktisadi İşletmesi Direktörü Selçuk Uçar, inşaat sektörünün 2019’a iyi başlamadığını ifade etti.

Batman'da AVM inşaatında beton blok düştü! 2 yaralı!

Batman'da yapımı devam eden alışveriş merkezi inşaatında beton blok düştü. İnşaatta çalışan 2 işçi olay sonucunda yaralandı.

Batman SGK hizmet binası inşaatı durdu mu?

Batman'da 7 Aydır kaba inşaatı tamamlanan SGK hizmet binasında işler durma noktasına geldi. 8 Milyon TL’ye mal olacak olan SGK hizmet binasının yapımını üstlenen firmanın sözleşmesi fesih yolunda.

Batman'da inşaat sektörü canlanmalı!

Batmanlı esnaflar, inşaat sektörünün durma noktasına geldiğini söyledi. Yetkililere çağrıda bulunan esnaflar iş yapamaz hale geldiklerini belirtti.

Batman'da inşaat sektörünün gözü hava maniada!

Batman'da inşaat sektörünün gözü hava mania sorununa çevrildi. Bölgede yaz aylarının gelmesiyle konut yatırımları hayata geçecek.

Batman'ın imar planı inşaat sektörünü heyecanlandırdı!

Batman Binatlı'da yeni imar planı çalışmaları inşaat sektöründe heyecan yarattı. Özel İdare Genel Sekreterliği tarafından hazırlanan plan 18.Madde uygulamasını kısa sürede tamamlayacak.

Kalitesiz inşaatın hesabı vatandaşa kesilmesin!

Batman Gazetesi köşe yazarı olan Şehmus Ustabaşı bugünkü yazısında bölgedeki inşaat sektörünün son durumu hakkında bilgi verdi. İşte o haber...

Batman inşaat semineri Haberi

Batman inşaat semineri

Makine Mühendisi Cüneyt Kalaycı tarafından Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Konferans Salonu'ndaki seminere. Belediyemiz Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü. Fen İşleri Müdürlüğü, İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü. Park ve Bahçe Müdürlüğü, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün yanı sıra Batman İl Özel İdaresi, Türkiye Mühendis ve Mimar Odaları Birliği, Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, çalışanları, Batman'da inşaat sektöründe hizmet veren firma yetkilileri katıldı. 


KAZA RİSKİNE DİKKAT ÇEKİLDİ 

Seminerde konuşan Mühendis Kalaycı: "İnşaatlarda sıkça yaşanan iskele kazalarının son bulması için "Güvenli İskele Projesi"ni hayata geçiyoruz. Projemizle birlikte artık inşaatlarda iskele kurulumunu yetkili teknik personel yerinde denetim ve takibini yaparak standartlara uygun ve güvenli şekilde kurulmasını sağlayacak. İskelelerin yerinde denetim ve takip sürecini Türkiye'de şu an ilk olarak...