05 / 05 / 2024

Batman kapatılan dükkanlar

Batman kapatılan dükkanlar

Batman’da Şemsiyeli Sokak'ta yaklaşık 100 esnaftan meydana gelen çarşı merkezinde esnaf koronavirüs tedbirlerinde kepenk kapattı. Sokaktaki mülk sahipleri de esnafın mağdur olmaması için Ramazan Bayramı'na kadar kiraları almayarak ertelediklerini açıkladı.

Salgın nedeniyle kapatılan gıda devinin fabrikası yeniden faaliyete girecek

Dünyaca ünlü İtalyan çikolata üreticisi Ferrero'nun salmonella hastalığı nedeniyle kapatılan Belçika'daki fabrikasının yeniden açılmasına izin çıktı.

Sinop Ayancık'ta geçici dükkanların inşaatı tamamlandı!

Sinop'un Ayancık ilçesinde meydana gelen sel felaketi nedeniyle yıkılan Ayancık Sitesi'nde inşa edilen geçici dükkanlar hak sahiplerine teslim edilmeye başladı. 

Özbekistan'da inşaat malzemesi satan dükkanlar açılacak!

Özbekistan'da hükûmet, yeni tip Koronavirüs salgını nedeniyle kapatılan bazı işletmeler ve dükkanların yeniden açılması kararlaştırıldı.

Manisa Akhisar Belediyesi kapatılan dükkanlardan kira almayacak!

Türkiye’de koronavirüsü tehlikesi nedeniyle genelgeyle iş yeri kapatılan esnaf, kira ve birçok giderini ödemede güçlük çekmeye başladı. Manisa’da Akhisar Belediyesi kapatılan belediyeye ait dükkanlardan Nisan ayı kirasını almayacağını belirtti...

Beyoğlu'nda sokak kapatıldı, dükkanlar boşaltıldı!

Beyoğlu'nda çökme riski bulunan bina boşaltıldı. Ardından başlatılan güçlendirme çalışmaları da durdurulan 5 katlı tarihi binanın bulunduğu sokak kapatıldı.

Torkam E-5 Çarşı dükkanları Nisan 2019'da satışta!

"Güçlü konum, sağlam yatırım" sloganıyla tanıtılan Torkam E-5 Çarşı dükkanları Nisan 2019'da satışa çıkacak.

Yeni Nesil Eyüp dükkanları yüzde 10 KDV indirimiyle satışta!

Ortadoğu Grup imzasıyla Eyüp'te hayata geçirilen Yeni Nesil Eyüp'te dükkanlar satışa sunuldu. Yüzde 10 KDV indirimiyle dükkanların satıldığı projede yüzde 1 peşinat imkanı sağlanıyor. 

Van Merkez Dükkanlar projesinde sona gelindi!

Gürpınar Belediyesi tarafından başlatılan değişim ve dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda inşa edilen Van Merkez Dükkanlar projesinde sona gelindi.

Yalı Ataköy cadde dükkanları ihalesi katılım şartları 2017!

Yalı Ataköy dükkanları 9 Aralık 2017'de açık artırma yoluyla satışa sunuluyor.  "Ataköy sahilinin taşınmaya hazır tek projesi" sloganıyla tanıtılan proje Özyazıcı İnşaat - Karadeniz Örme ortaklığıyla hayata geçirildi. 

Antalya Toptancı Hali'ndeki dükkanlar esnafa satılacak!

Toptancı Hali'nde düzenlenen Tarım Sergisi törenine katılan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel önemli açıklamalarda bulundu. Türel, Toptancı Hali'ndeki dükkanların esnafa 1 milyon liradan satılabileceğini söyledi.

Bağdat Caddesi'nde dükkanlar bir bir kapanıyor!

Bağdat Caddesi'nde dükkanlarını kapatan çok sayıda ünlü marka ve bankanın boşaltılan yerleri aylar geçmesine rağmen bir türlü yeniden kiralanamadı.

Bolu Büyük Sanayi Sitesi'ndeki dükkanlar için ek talep alınacak!

Bolu Belediyesi, yeni sanayi dükkanları için ek talepler alınacağını duyurdu. Bolu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, Büyük Sanayi Sitesi projesi için ilk hak sahibi olan kişilerin sanayi dükkanları için ek talepte bulunabileceği bildirildi.

Dövizle kira ödeyenler dükkanlarını kapatıyor!

Dolardaki tarihi rekor gözleri alışveriş merkezlerine çevirdi. Dövizle kira ödeyenler kiralamalarda denge bulunmazsa dükkanların kapanacağını belirtiyor.

Batman kapatılan dükkanlar Haberi

Batman kapatılan dükkanlar

Koronavirüs tedbirleri nedeniyle Batman’da birçok esnaf kepenk kapattı. Ortaya çıkan tablonun ardından mülk sahipleri çalışmalara başladı.

Habertürk'ten Bulut Kutlu’nun haberine göre, iş yapamaz hale gelen sokak esnafına destek için bu kararı aldıklarından bahseden mülk sahiplerinden Hasan Tunç, şu açıklamalarda bulundu:

“Koronavirüse karşı alınan tedbirler neticesinde esnaflar iş yapamadığından dolayı zor durumdadırlar. Bu yüzden mülk sahipleri olarak onlara destek amacıyla önümüzdeki Ramazan Bayramı'na kadar kira talep etmeyeceğiz. Gıda ve temizlik malzemesinde sıkıntısı olan kiracı arkadaşlarımıza gıda ve temizlik maddesi yardımında bulunacağız. Gün dayanışma günüdür. Bu duyarlılığı esnaf ve mülk sahipleri olarak herkesten...