28 / 07 / 2024

batman kira yarımı

batman kira yarımı

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, kentte kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde şuana kadar 7 milyon 124 bin TL kira yardımı yaptıklarını kaydetti.

Kiracılara asgari ücretin yarısı kadar kira yardımı! Kanun teklifi hazırlandı! Kiracılar dikkat!

Kira fiyatlarındaki yükselişe acil çözüm bulunmasına ilişkin çağrıda bulunan CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, konutu olmayan vatandaşlara asgari ücretin yarısı kadar kira yardımı yapılması için Meclis'e kanun teklifi sundu. İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde ilk 6 ayda 307 milyon TL kira yardımı yapıldı!

2020'nin ilk 6 ayında kentsel dönüşüm kapsamında 2020'nin ilk yarısında 307 milyon TL kira yardımı yapıldı. En çok kira yardımı yapılan şehirler ise sırasıyla İstanbul, Ankara, Elazığ, Antalya ve İzmir oldu.

Kentsel dönüşümde hak sahiplerine 500.1 milyon TL kira yardımı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kentsel dönüşüm kapsamında, bu yılın ilk yarısında 80 bin 601 hak sahibine 500 milyon 144 bin TL kira yardımı yapıldı...

Riskli yapılar için 329 milyon TL kira yardımı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, "2018'in ilk yarısında Türkiye'de riskli yapılar için 329 milyon 28 bin lira, riskli alanlar için ise 132 milyon 984 bin lira kira yardımı yapıldı" dedi. 

Batman'daki dönüşümde 7 milyon TL'lik kira yardımı yapıldı!

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, kentte kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde şuana kadar 7 milyon 124 bin TL kira yardımı yaptıklarını kaydetti.

Batman'da 4 milyon 676 bin TL kira yardımı!

Muzaffer Özkan, kentte kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde şuana kadar 4 milyon 676 bin TL kira yardımı yaptıklarını kaydetti.

Kentsel dönüşüm kira yardımı için nereye başvurulur?

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli evini tahliye eden hak sahiplerine devlt bazı finansal desteklerde bulunuyor. Bu desteklerin başında kira yardımı geliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı için nereye başvurulur?

Kentsel dönüşüm kira yardımında değişiklik 2015!

Anlaşma ile tahliye edilen riskli yapı maliklerine kira yardımı yapılıyor. 2015 itibari ile kentsel dönüşüm kira yardımı uygulamasında bazı esaslar değişti. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımında değişen şartlar nelerdir?

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2015 ne kadar?

Riskli binasını anlaşma yolu ile tahliye eden kimseler, Bakanlık tarafından sağlanan kentsel dönüşüm kira yardımından faydalanabiliyor. Peki, kentsel dönüşüm kira yardımı 2015 ne kadar?

Kentsel dönüşüm kira yardımı için Deprem Dönüşüm Müdürlüğü'ne başvurun!

Kentsel dönüşüm kira yardımı, kentsel dönüşümde riskli olarak tespit edilen yapıların malik ve kiracılarına yapılan yardımlar arasında bulunuyor. Peki, hak sahipleri tarafından kentsel dönüşüm kira yardımı nereden alınır?

Kira vergisi mükellefi 1.2 milyon arttı!

15 yılda üretim ve ticaret yaparak KDV ödeyen mükellef sayısı 487 bin azaldı. Faiz vergisi mükellefi 537 bin, kira vergisi mükellefi 1.2 milyon arttı.

1985 yılında yarım asır sonra, Haliç'te ilk kürek yarışı yapılmış!

1985 yılında Haliç'te yarım asır sonra, ilk kez kürek yarışları yapılmış. Son kez 1930 yılında yapılan Fetih Kupası Kürek Yarışları, yarım asır sonra Atatürk Köprüsü ile Galata Köprüsü arasında yapılmış.

Kadıköy Belediyesi'nin kira yardım bürosu açıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamında riskli binaları yıkılan vatandaşa kira desteğini artık ilçe belediyesi verecek. İstanbul'da kentsel dönüşümde kira yardımı uygulamasında pilot uygulama olarak ilk 'Kira Yardımı Bürosu'nu Kadıköy Belediyesi açtı.

batman kira yarımı Haberi

batman kira yarımı

Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, kentte kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde şuana kadar 7 milyon 124 bin TL kira yardımı yaptıklarını kaydetti. Batman Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Muzaffer Özkan, ilimizdeki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Batmanda kentsel dönüşüm kapsamında 2016 yılı içinde 460 bina toplamda 883 hak sahibine kira yardımında bulunduklarını söyledi. Özkan: "2016 yılı içerisinde şuan 883 kişiye kentsel dönüşüm kapsamında 625 TL kira yardımı ödeniyor. 2013 yılından bu yana toplam yapılan kira yardımı ise 7 milyon 124 bin 260 liraya ulaştı. Kira yardımları 18 ay boyunca devam ediyor." dedi. Kentsel dönüşümden yararlanan vatandaşlara çeşitli kolaylıklar getirildiğini anlatan Özkan: "Dönüşüm kapsamında binasını yıkıp yenileyen apartman sakinlerine devlet de kira yardımı, harçlardan muafiyet, banka kredisi ve altyapı...