04 / 05 / 2024

batman kozluk myo ne zaman açılacak

batman kozluk myo ne zaman açılacak

Batman'ın Kozluk ilçesinde yapılması planlanan Batman Üniversitesine bağlı Meslek Yüksek Okulu (MYO) inşaatında kazı ve hafriyat çalışmaları başladı. Kaymakam Aktürk, Meslek Yüksek Okulunun ilçeye büyük bir avantaj sağlayacağını söyledi...

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

Siirt ve Batman'da acele kamulaştırma kararı!

Siirt'te Kurtalan İlçesi ile Batman'da Beşiri ve Kozluk İlçelerinde yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

ÖİB Sümer Holding'in Batman'daki 6 gayrimenkulünü sattı!

ÖİB, Sümer Holding A.Ş.'ye ait Batman'ın Sason, Kozluk ve Merkez İlçesi'ndeki 6 gayrimenkulün satışını onayladı...

Batman Kozluk'a cami ve taziye evi!

Kozluk ilçesi Yıldızlı (Kevnareza) köyüne bağlı Kale Mezrasında bir araya gelen bir kaç hayırsever, mezra için Cami ve taziye evi inşaatı için kolları sıvadı

Batman Kozluk'ta metruk yapılar yıkılıyor!

Batman Kozluk ilçesinde Şemdinağa ve İslambey olmak üzere birçok mahalledeki metruk binalar yıkılıyor.

Batman Gündüzlü Köyü asfalta kavuşuyor!

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Gündüzlü köy yolu asfalta kavuşuyor. Köylülerin talebine sesiz kalmayan kaymakamlık, köy yolunu asfaltlamak için ihale yapmaya karar verdi.

Batman Hz. Hamza Camii hizmete açıldı!

Batman'ın Kozluk ilçesinde bulunan yaklaşık 50 yıllık cezaevi yıkılarak, yerine Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek'in de desteğiyle bin kişilik modern bir cami inşa edildi. Hz. Hamza Cami'sinin yapımı 580 bin liraya mal oldu.

Batman Hazzo kalesi turizme kazandırılacak!

Batman’ın büyük ilçesi konumundaki Kozluk’un sembolü olan Hazzo kalesini turizme kazandırmak için proje hazırlığında olduklarını belirten Belediye Başkanı Veysi Işık, “Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın projemize destek vermesini bekiloyuruz” dedi.

Batman'daki tekel hangarları ve gayrimenkullerin ihaleleri iptal edildi!

Batman Tekel gayrimenkullerin de aralarında bulunduğu Kozluk ve Sason’daki hangar ile taşınmaz mallar ihalesi yine gerçekleşmedi. Batman’daki tesislere 8 firma talipli oldu.

Batman Kozluk Kaymakamlık Binası inşaatı yüzde 60 tamamlandı!

Batman’ın büyük ilçesi konumundaki Kozluk’ta, ilçe teşkilatlarının bir bölümü aşağıya iniyor. Yeni Kaymakamlık binasının kaba inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

Batman Hürriyet ilk ve Ortaokulu'nun inşaatı 1 Mayıs'ta tamamlanacak!

Batman Kozluk Şemdinağa Mahallesi'nde inşaat çalışmaları devam eden Hürriyet ilk ve Ortaokulunda çalışmaların 1 Mayıs itibari ile tamamlanacağı belirtildi. Bina 4 ay gibi daha kısa bir sürede teslim edilecek.

Batman Üniversitesi Kozluk MYO binası tamamlandı!

Batman Üniversitesi bünyesindeki Kozluk Meslek Yüksek Okulu binası tamamlandı. Kozluk kapalıspor salonu bitişiğinde iki yıl önce yapımına başlanılan MYO binasında sona doğru gelindi.

batman kozluk myo ne zaman açılacak Haberi

batman kozluk myo ne zaman açılacak


Batman'ın Kozluk ilçesinde yapılması planlanan Batman Üniversitesine bağlı Meslek Yüksek Okulu (MYO) inşaatında kazı ve hafriyat çalışmaları başladı.


Kaymakam Orhan Aktürk, Kozluk ilçemizde yapılacak olan  Meslek Yüksek Okulun  ilçeye büyük bir avantaj sağlayacağını söyledi. Aktürk, kaba harfiyat işlerinin en kısa sürede tamamlanacağını, hafriyat işlerinin bitmesinin ardından okul açılışının yapılacağını...