30 / 04 / 2024

Batman Kozluk taziye evi

Batman Kozluk taziye evi

Kozluk ilçesi Yıldızlı (Kevnareza) köyüne bağlı Kale Mezrasında bir araya gelen bir kaç hayırsever, mezra için Cami ve taziye evi inşaatı için kolları sıvadı

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Batman Şenay Aybüke Yalçın Kültür Merkezi 9 Haziran'da hizmete açılacak!

şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ın adıyla Batman Kozluk'ta inşa edilen kültür merkezi vefatının 4. yılında hizmete açılacak.

TOKİ'den Batman'a yatırım müjdesi! İhalesi bugün!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Batman'a yeni yatırım müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Batman'a otopark müjdesi!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 2 Nisan 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Batman Petrolkent’te taziye evinin yapımına başlandı!

Batman’ın eski mahallelerinden biri olan Petrolkent’te yapımına başlanılan taziye evi hayırseverlerin desteklerini bekliyor.

Siirt ve Batman'da acele kamulaştırma kararı!

Siirt'te Kurtalan İlçesi ile Batman'da Beşiri ve Kozluk İlçelerinde yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak..

ÖİB Sümer Holding'in Batman'daki 6 gayrimenkulünü sattı!

ÖİB, Sümer Holding A.Ş.'ye ait Batman'ın Sason, Kozluk ve Merkez İlçesi'ndeki 6 gayrimenkulün satışını onayladı...

Batman Kozluk'a cami ve taziye evi!

Kozluk ilçesi Yıldızlı (Kevnareza) köyüne bağlı Kale Mezrasında bir araya gelen bir kaç hayırsever, mezra için Cami ve taziye evi inşaatı için kolları sıvadı

Batman Kozluk'ta metruk yapılar yıkılıyor!

Batman Kozluk ilçesinde Şemdinağa ve İslambey olmak üzere birçok mahalledeki metruk binalar yıkılıyor.

Batman Çamlıtepe'ye taziye evi inşa edilecek!

Batman'ın gelişen semtlerinden Çamlıtepe de taziye evine kavuşuyor. Taziye evi binasının yapımına önümüzdeki günlerde başlanılacak.

Batman 19 Mayıs Mahallesi'ne modern taziye evi yapılıyor!

19 Mayıs mahallesindeki taziye evi binasının tamamlanması için hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten muhtar Mehmet Kolaldıran; “Mahallemizin ihtiyaç duyduğu taziye evi için girişim başlattık. Desteği de hayırseverlerden bekliyoruz” dedi.

Batman Gündüzlü Köyü asfalta kavuşuyor!

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Gündüzlü köy yolu asfalta kavuşuyor. Köylülerin talebine sesiz kalmayan kaymakamlık, köy yolunu asfaltlamak için ihale yapmaya karar verdi.

Batman Kozluk taziye evi Haberi

Batman Kozluk taziye evi


Kozluk ilçesi Yıldızlı (Kevnareza) köyüne bağlı Kale Mezrasında bir araya gelen bir kaç hayırsever, mezra için Cami ve taziye evi inşaatına başladı.

Köy Muhtarı Tayyip Aslan ile bir araya gelen Sadık Demirhan ve Kardeşleri hızla büyüyen kale mezrası için cami ve taziye evini yapmak üzere kolları sıvadı.

Müftülük tarafından kıble tespit çalışmaları yapılan inşaatı kısa sürede bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen Köy muhtarı Tayyip Aslan İnşaat hakkında şunları söyledi; “Cami ve taziye yeri için 200 metrekarelik inşaat alanı olmak üzere 3 Bin 500 metrekarelik arsa ayırdık. Haci Abdurhaman Demirhan tarafında 1991 tarihinde kurulan Kale mezramız tek hane iken şuan 10 haneye çıkmış durumda, Hızlı bir gelişme gösteren mezrada eksik olan İbadethane ve taziye yeri için Mezra sakinlerinin talepleri oldu. Cami islamın bir simgesidir....