05 / 05 / 2024

Batman Mardin

Batman Mardin

Ulaştırma Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ‘yeşil ışık’ yaktığını belirten Batman AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi: “Yeni yol, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nü canlandıracak. Sason-Muş yol projesinin de takipçisiyiz” dedi.

Hasankeyf Köprüsü hizmete açıldı!

Batman, Mardin ve Habur’u birbirine bağlayan ve merakla beklenen Hasankeyf-2 köprünün açılışı yapıldı.

Batman’da 5 mahalle için yeni imar planları askıda!

Batman’da 5 mahalleyi kapsayan 1050 hektarlık alanda 2012 yılında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca onaylanan Mardin, Siirt, Batman, Şırnak ve Hakkâri planlama bölgesi 1/100.000 ölçekli çevre düzeni askıya çıktı.

Güneydoğu'da yeni okulların inşaatı devam ediyor!

Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak'ta 23 bin 376 derslikte 669 bin öğrenci ders başı yaptı. Yapımı devam eden okulların hizmete girmesi için çalışmalar hızlandı.

Batman konut satışında ikinci sırada!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Siirt Bölge Müdürlüğü; Mardin, Batman, Şırnakve Siirt illerinin içinde bulunduğu TRC-3 bölgesinin Ağustos ayının Konut Satış İstatistikleri açıkladı. Mardin'de Ağustos ayında 706 konut satılarak birinci sırada yer alırken, Batman 360 konut ikinci sırada yer aldı.

Mardin'de Temmuz ayında 518 konut satıldı!

Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt illerinin içinde bulunduğu TRC-3 bölgesinin Temmuz ayına ilişkin konut satış istatistikleri açıklandı. Açıklanan verilere göre, Mardin'de temmuz ayında 518 konut satış ile birinci sırada yer aldı.

Batman'da Haziran'da 278 konut satıldı!

Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt illerinin içinde bulunduğu TRC-3 bölgesinde TÜİK verilerine göre, Batman'da 278, Siirt'te 142 ve Şırnak'ta 42 konutun satışı yapıldı.

Batman Mardin arası yol mesafesi yarı yarıya düşürülecek!

Ulaştırma Bakanlığı ile Karayolları Genel Müdürlüğü’nün ‘yeşil ışık’ yaktığını belirten Batman AK Parti Milletvekili Ataullah Hamidi: “Yeni yol, Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü’nü canlandıracak. Sason-Muş yol projesinin de takipçisiyiz” dedi.

Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt'te kaç konut satıldı?

Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt illerinin içinde bulunduğu TRC-3 bölgesinin 2015 Aralık ayına ilişkin konut satış istatistikleri açıklandı. Şırnak'ta Aralık ayında sadece 15 konut satıldı.

Mardin'de Aralık ayında 775 konut satıldı!

Mardin, Batman, Şırnak ve Siirt illerinin içinde bulunduğu TRC-3 bölgesinin 2015 Aralık ayına ilişkin konut satış istatistikleri açıklandı. Türkiye’de 2015 yılında 1 milyon 289 bin 320 konutun satış sonucu el değiştirdiği belirtildi.

Ekim ayında Batman'da 378 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Siirt Bölge Müdürlüğü Batman'da Ekim ayında satılan konut sayısını açıkladı. TÜİK verilerine göre Ekim ayında Mardin'de 506, Batman'de 378, Şırnak'ta 326 ve Siirt'te de 189 konutun satıldı.

Eylül'de Batman'da 341 konut satıldı!

TÜİK açıklamasına göre Türkiye genelinde Eylül ayında 92.483 konutun satıldığı açıklanırken bölgeye bağlı Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak illerindeki konut satış rakamları da basınla paylaşıldı. Eylül ayında Mardin'de 345, Batman'da 341 konut satıldı.

Batman-Mardin yolu 50 kilometre kısalacak!

Batman'ın Gercüş ilçesinde 480 metre uzunluğunda, 60 metre yüksekliğinde ve 13 ayaktan oluşan Kantar Köprüsü, asfaltlama çalışmasıyla hizmete açıldı. Batman - Mardin yolu 50 kilometre kısalacak.

Mardin Midyat'ta 49 yıllığına iki arazi! 3 milyon 944 bin TL'ye!

Mardin Defterdarlığı Midyat'ta imarsız iki araziyi, üzerine 49 yıllığına irtifak hakkı tesis edilebilmesi için irtifak hakkı ihalesine çıkardı

Batman Mardin Haberi

Batman Mardin

MESAFE 65 KİLOMETRE KISALACAK

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüsü önünden geçecek olan Batman-Hasankeyf yol güzergahına Ulaştırma Bakanlığı ile Karayolları ‘yeşil ışık’ yaktı. Projenin onaydan geçmesi için Karayolları Genel Müdürlüğü ile diyalog halinde olduğunu ifade eden Milletvekili Ataullah Hamidi: “Üstünde titizlikle durduğumuz projelerden biri de Batman-Mardin yol projesidir. Bu proje tamamlandığında üniversite kampüsümüz hayat bulacak. Hem sınır illerine mesafe olarak yaklaşacağız hem de üniversitemiz Ortadoğu’daki üniversitelere yakın duracaktır” diye konuştu.



Batman...