04 / 05 / 2024

batman öğretmenevi

batman öğretmenevi

Bahar mevsimiyle Batman'da inşaat sektörü canlılık kazandı. İnşaat sektörünün aktif olduğu Batman’da gözde arsa da yeni konut alanına dönüşüyor.

Batman'da kentsel dönüşüm nasıl yapılıyor?

Batman'da son günlerde gündemde olan kentsel dönüşüm ve yeni yapılaşma modelleri ile ilgili, İnşaat Yüksek Mühendisi Rıdvan Müjdecioğlu ile gazetemiz bir söyleşi düzenledi. Müjdecioğlu, önemli bilgiler paylaştı.

Batman Havaalanı'nın yakınlarına yapılaşma yasağı geliyor!

Havaalanı mania uçuş sahasına giren Batman havalimanı bitişiğindeki alanlara yapılaşma yasağı geliyor. Başkan Yardımcısı Ekmen, liman bitişiğindeki yapıların gözden geçirileceğini belirtti.

Batman'a 400 emekli konutu daha inşa edilecek!

1470 Konutun yapıldığı Batman Emekliler Derneği, yaz mevsiminde dağıtmayı planladığı konutlara yenilerinin eklenmesi için çaba veriyor. Arsa işlemleri tamamlanan yeni konutlar için TOKİ ile görüşmeler devam ediyor.

Bereket Döner 65. restoranını Batman’da açtı!

Fastfood alışkanlığına sağlıklı bir alternatif sunan Bereket Döner, hızla yeni restoranlar açmaya devam ediyor. Güneydoğu Anadolu'nun hızla gelişen şehirlerinden Batman’da açtığı yeni restoranıyla Bereket, şube sayısını 65’e yükseltti.

Batman'da konut fiyatlarında artış yaşandı!

Konut fiyatları en çok Batman'da arttı. Baharın ilk aylarında konut satış fiyatlarının en fazla yükseldiği il Batman oldu. Şehirde 2+1 dairelerin konutların fiyatı ise 250 bin TL'den başlıyor..

Batman köy ve tarla görünüyor!

Batman'ın sayısallaşma oranının düşük olduğunu belirten Harita Topografı uzmanları ve emlakçılar, bu yüzden kent merkezindeki çoğu parsellerin (sınırların) grafik olduğundan ölçülemediğini belirttiler.

Büyük Batman projesi DİKA'ya sunuldu!

Batmanlı bürokrat ve Ak Parti milletvekili aday adayı Hüseyin Demirhan 'ın Batmana kazandırmayı hedeflediği Büyük Batman Projesine DİKA 'dan destek geldi.

Batman tarla ve köy konumunda görünüyor!

Batman'ın sayısallaşma oranının düşük olduğunu belirten Harita Topografı uzmanları, bu yüzden kent merkezindeki çoğu parsellerin grafik olduğundan ölçülemediğini bu yüzden de Batman'ın tarla ve köy konumunda göründüğüne dikkat çektiler.

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Batman Öz Star Seyahat Turizm İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi 4 Mart 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Salih Padır Şube Müdürlüğü'nde açıldı.

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları bugün başlıyor!

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap başvuruları bugün başlıyor. Satış işlemlerini T.C. Ziraat Bankası A.Ş'nin yürütüceği projede 3+1 olarak tasarlanan 1 adet konut satışa sunuluyor.

Derya Park Batman Evleri fiyat bilgisi!

Derya Park Batman Evleri projesinde daireler 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. 6 blok şeklinde yükselen proje Batman İl' inde yer alıyor. İşte Derya Park Batman Evleri fiyat bilgisi...

Derya Park Batman Evleri teslim tarihi!

Toplam 332 adet daireden oluşan Derya Park Batman Evleri projesinde daireler 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. İşte Derya Park Batman Evleri teslim tarihi...

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap'ta 1 adet konut satıyor!

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Etap'ta 1 adet konut açık satış yöntemiyle satışa sunuluyor. Projede yer alan 3+1 dairenin fiyatı 111 bin 148 TL olarak belirlendi.

batman öğretmenevi Haberi

batman öğretmenevi

MODERN KONUTLAR YAPILACAK

3 Ortağın girişimiyle Batman Öğretmenevi bitişindeki gözde arsa 1+1 ve 2+1 konutlara dönüşüyor. Kentin kalbi konumundaki Turgut Özal Bulvarı’na yakın gözde arsada yaklaşık 300 konut yapılacak. Konutların yapılacağı alanın etrafı çevrildi. Önümüzdeki günlerde yapımına başlanılacak konutlara, şimdiden taliplilerin olduğu öğrenildi. Bahçelievler mahallesindeki geniş alanın da konutlara dönüşürken, bahar mevsimiyle birlikte diğer mahallelerde de inşaat sektörünün canlanması esnafı sevindirdi. 


Batman...