03 / 05 / 2024

batman okul yenileme

batman okul yenileme

Batman’ın Sason ilçesindeki 33 okulun fiziki bakım ve onarım işlemleri tamamlanarak 2017-2018 eğitim öğretim yılına hazırlandı.

TOKİ Batman 16 derslikli okul ihalesi yarın!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Batman'a 16 derslikli okul!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

İZODER okullarda yalıtıma odaklandı!

İZODER’in ‘Okul Yenileme’ projesi ile yüzlerce öğrenci yalıtım uygulamalarıyla donatılmış okullarda özellikle kış aylarını üşümeden ve gürültüden etkilenmeden geçirecek. 

Batman Sason'da 33 okul yenilendi!

Batman’ın Sason ilçesindeki 33 okulun fiziki bakım ve onarım işlemleri tamamlanarak 2017-2018 eğitim öğretim yılına hazırlandı.

Batman Gercüş'teki cezaevinin yerine okul yapılıyor!

Batman'ın Gercüş ilçesinde 10 yıl önce kapatıldıktan sonra yıkılan cezaevinin yerine MEB tarafından 16 derslikli imam hatip lisesi inşa ediliyor.

Batman'da kent yenileme çalışmaları başladı!

İçişleri Bakanlığınca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan 28 belediye arasında bulunan Batman Belediyesi, vatandaşa yönelik hizmetlerini artırdı.

Batman'da yol yapım ve kaldırım çalışmaları başlatıldı!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Batman Belediyesi ekipleri, kent genelinde asfalt, yol yapım, yol açma, kilitli parke taşı, orta refüj ve kaldırım yenileme çalışması başlattı.

TOKİ Batman Emekli Konutları için cami ve okul yapıldı!

Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından TOKİ'nin aracılığı ile Batıraman'da inşa edilen bin 440 konut projesinde çalışmalar, aralıksız sürüyor,

Bursa Gemlik'te cami ve okul çevreleri yenileniyor!

Bursa’nın gemlik ilçesinde cami ve okulların çevreleri güzelleştiriliyor. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, ilçedeki bütün okul, cami ve sağlık ocaklarının çehresini değiştirdiklerini belirterek, kamu kurum ve kuruluş binalarında da yenileme çalışmalarını sürdürdüklerini bildirdi.

Batman’da 4 okul ve 2 yurt kapatıldı!

Batman’da, kanun hükmündeki kararnamenin yürürlüğe girmesinin ardından, 4 okul, 2 yurt ve 9 dernek kapatıldı. Polis ekipleri, kapatılan okul ve yurtların kapısında, olası bir duruma karşı nöbet tutmaya başladı.

Batman Diktepe Köyü'ne 8 derslikli okul yapılacak!

Eğitim yuvasının olmadığı Batman-Diyarbakır il sınırındaki Diktepe köyünde 8 derslikli okul yapılacak. Muhtar Ramazan Yıldız, eğitim yuvasının yeni eğitim yılına yetiştirilmesini beklediklerini söyledi.

Batman'da TOKİ alanına yapılan okul ve cami yıl sonunda bitiyor!

Batman Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, 1472 konut alanının çevre düzenlemesiyle birlikte iş merkezi, camı ve okul inşaatında çalışmaların aksaksız devam ettiğini söyledi. Eğitim yuvası ile modern ibadethane yıl sonunda tamamlanacak.

Bahçeşehir Koleji Türkiye'nin en büyük kampüsünü Batman'da açıyor!

Kaliteli eğitimi, 60 kampüs, 110 okul ile Türkiye’nin her noktasına ulaştıran Bahçeşehir Koleji, 2015-2016 eğitim öğretim yılında Güneydoğu’da sekizinci, Batman’da ikinci kampüsünü açtı.

batman okul yenileme Haberi

batman okul yenileme

Batman’ın Sason ilçesindeki 33 okulun fiziki bakım ve onarım işlemleri tamamlanarak 2017-2018 eğitim öğretim yılına hazırlandı. Sason ilçe Kaymakamı Ökkeş Beyaz, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılının daha verilimi geçmesi amacıyla altyapının iyileştirilmesi ve fiziki yapıların onarımı kapsamında ilçe merkezinde ve köylerde faaliyet gösteren 33 okulun bakım onarım çalışmaları tamamlandığını bildirdi. Kaymakam Beyaz, “33 okulumuzun bakım onarımı bitti. 17 okulumuzun bakım onarımı ikinci program kapsamına alınmıştır. Kaymakamlık olarak eğitim öğretim kurumlarının daha verimli bir dönem geçirmesi için çalışmalar dönem boyunca devam edecek olup eğitim öğretim için her türlü ihtiyaçları ücretsiz karşılanacaktır”...