04 / 05 / 2024

batman otel projeleri

batman otel projeleri

Hasankeyf Kaymakamlığınca hayata geçirilecek "Mağara Otel ve Ekolojik Köy Projesi" ile ilçeye bağlı Üçyol köyündeki mağaralar butik otele dönüştürülecek, hobi bahçeleri, yürüyüş yolları ve kamp alanları yapılacak.

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

TOKİ Batman Merkez’de tam 1.030 konut!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri’nin başvuruları çarşamba günü başladı. Peki, TOKİ Batman Merkez Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Kozluk’ta 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları Çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Batman Kozluk Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

10 soruda TOKİ Batman Gercüş Projesi!

TOKİ 250 bin konut projeleri kapsamı bütününde Batman’da 1.750 konut inşa edilecek. Peki, TOKİ Batman Gercüş Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

TOKİ Batman Beşiri’de 850 bin TL'ye 3+1!

TOKİ 81 ilde Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba günü itibarıyla resmen başladı. TOKİ 250 bin Konut Projeleri’nde Batman da yerini alacak. Peki, TOKİ Batman Beşiri Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

7 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022! Batman ucuz konut projesinde hangi ilçede kaç konut yapılacak?

Merakla beklenen TOKİ sosyal konut projeleri için başvurular bugün itibarıyla başladı. Peki, TOKİ Batman'da kaç konut inşa edecek? Batman ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak? 6 soruda TOKİ Batman Sosyal Konut Projesi 2022...

Bodrum'da otel projeleri tartışma yarattı!

Hürriyet Gazetesi, köşe yazarlarından Yalçın Bayer, bugünkü köşe yazısında Bodrum'daki otel projelerini kaleme aldı. 

Batman'daki imar alanları inşaat firmalarının dikkatini çekiyor!

Batman'da yeni imar alanında altyapı ve yol çalışmalarının ardından konut projeleri için düğmeye basılacak. Ayrıca Batman’ın yeni imar alanı olan Batman-Hasankeyf yol güzergahındaki Akça (Tilmiz) - Binatlı (Bileyder) köyleri çevresinde yeni yapıların da temeli atılıyor.

Batman Açık Hava Outlet AVM geliyor! 

Batman Açık Hava Outlet AVM projesinde, 5 yıldızlı otel, 60 dükkanlı AVM ve 4 salonlu kongre merkezi yer alacak. Batman Açık Hava Outlet AVM, Batman Merkez'de hayata geçiriliyor...

Kıbrıs Sosyal Konut Projeleri lansmanı bugün yapılacak!

“Sıcak Bir Yuva, Çağdaş Bir Yaşam” sloganıyla yola çıkan İçişleri Bakanlığı, Sosyal Konut Projeleri lansmanını bugün Lefkoşa Golden Tulip Otel’de yapacak. Lansman saat 11.00'de başlayacak...

Batman'da 15 milyon TL'lik otel Eylül'de açılıyor!

Batman'ın Cumhuriyet caddesinde 15 milyon TL'ye mal olan yaklaşık 3 yıldır yapımı devam eden üç yıldızlı otel 1 ay sonra açılıyor.

Batman Hasankeyf'teki mağara otel açılıyor!

Batman Hasankeyf'teki 'mağara otel' yazın açılacak. 'Üçyol Ekolojik Köy Projesi'nde yer alan 9 mağara turizme kazandırılacak.

Batman Q Otel'in inşaatı tamamlandı!

Batmanlı işadamı Necat Aydiş, Ankara’da 4 yıldızlı modern otel yatırımını tamamladı. 2 yılda yapımı tamamlanan 9 katlı Q Otel'in bu ay içerisinde hizmete açılması planlanıyor. 

batman otel projeleri Haberi

batman otel projeleri

Batman'ın tarihi Hasankeyf ilçesine bağlı Üçyol köyünde hayata geçirilecek "Mağara Otel ve Ekolojik Köy Projesi" ile Türkiye'nin örnek köyünün oluşturulması hedefleniyor.


Mağaralar şehri olarak bilinen tarihi Hasankeyf ilçesinde mağaraların turizme kazandırılması amacıyla Kaymakamlıkça "Mağara Otel ve Ekolojik Köy Projesi" hazırlandı. Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) ve Batman Valiliğinin de desteğiyle Üçyol köyünde uygulanacak proje hayata geçirilecek.


Hasankeyf Kaymakamlığınca hayata geçirilecek projeyle ilçeye bağlı Üçyol köyündeki mağaralar butik otele dönüştürülecek, hobi bahçeleri, yürüyüş yolları ve kamp alanları yapılacak. Türkiye'nin örnek köyünün oluşturulmasının hedeflendiği proje, DİKA'nın da desteğiyle 2,5 milyon liraya mal olacak.


Hasankeyf Kaymakamı Temel Ayca, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ilçeye atandıktan sonra mağaralardan bir şekilde faydalanmak istediğini belirterek, bunun için bir proje geliştirdiklerini söyledi.


Hasankeyf'te binlerce mağara bulunduğunu ve ilçenin mağaralar şehri olarak bilindiğini...