28 / 04 / 2024

Batman Şafak mahallesi stat alanı ne olacak

Batman Şafak mahallesi stat alanı ne olacak

Batman'ın Şafak Mahallesindeki spor kompleksi vatandaşlar yetkililere çağrı yaptı. Stat alanının yeşil alan ve parka dönüştürülmesini istediler.

Batman Park AVM 150 milyon TL'ye satılıyor!

Batman Kültür Mahallesi'nde yer alan Batman Park alışveriş merkezi 150 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Batman Milli Emlak'tan 18.1 milyon TL'ye satılık 11 arsa!

Batman Milli Emlak Müdürlüğü, Batman ili, Merkez ilçesi, Körük Mahallesi'nde yer alan 11 arsayı 18 milyon 77 bin 557 TL'ye satıyor...

Batman'da 16.6 milyon TL'ye icradan satılık 2 tarla!

T.C. Batman İcra Dairesi, Batman ili, Merkez ilçesi, Girbareşik Mahallesi'nde yer alan 2 tarlayı 16 milyon 650 bin 980 TL'ye satıyor... 

Batman Beşiri'de 11.2 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve arsası!

T.C. Batman İcra Dairesi, Batman ili, Beşiri ilçesi, Baharzık Mahallesi, 108 ada 9 parselde yer alan fabrika ve arsasını 11 milyon 229 bin 850 TL'ye satıyor...

TOKİ Batman 16 derslikli okul ihalesi yarın!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ, Batman'da Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi inşa edecek!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Batman'a 16 derslikli okul!

Batman İli Merkez İlçesi Ziya Gökalp Mahallesi (Batman Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi) 16 Derslikli Eğitim Yapısı, Metal Atölyesi ve Makina Atölyesi ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 19 Kasım 2020 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Antalya'nın taziye evi uygulaması 'Kepez Evi' projesine dönüşüyor!

Antalya Kepez Belediyesi'nce Antalya'da bir ilk olan taziye evi uygulamasını 'Kepez Evi' projesine çeviriyor. Proje ilk olarak taziye evi talebi olan Şafak Mahallesi'nde inşa ediliyor.

TOKİ Batman Ciğerlo 908 konut ihalesi yarın!

Batman İli, Merkez İlçesi, Ciğerlo mahallesi 908 Adet Konut, 3 Dükkanlı Ticaret ve Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Kepez Şafak Mahallesi'ne taziye evi ve kurs merkezi müjdesi!

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Şafak Mahallesi'ne taziye evi yapacaklarını ve 2'nci kurs merkezi açacaklarını söyledi.

Batman Körük'te imar tepkisi!

Batman Körük Mahallesi Sakinleri, Tılmerç Mahallesi’ne 7 kat izni verilirken, Körük’te 3-4 kata kadar yapı izni verilmesine tepki gösterdi.

Batman'da 5.4 milyon TL'ye icradan satılık akaryakıt istasyonu!

Batman İli, Merkez İlçesi, Körük Mahallesi'nde yer alan akaryakıt ve lpg istasyonu vasıflı gayrimenkul 5 milyon 481 bin 599 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Batman İtfaiye Müdürlüğü binasının inşaatı tamamlandı!

Batman Huzur Mahallesi 10 Nisan Polis Karakolu bitişiğinde yaklaşık 600 metrekare alan üzerine inşa edilen İtfaiye Müdürlüğü binası tamamlandı.

Batman Şafak mahallesi stat alanı ne olacak Haberi

Batman Şafak mahallesi stat alanı ne olacak

Bir kısmı Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve bir kısmı da Belediyeye ait olan Batman'ın Şafak Mahallesindeki spor kompleksi için Batmanlılar Başbakanı Binali Yıldırım’a seslendi.


Batman'da yaklaşık 40 yıldır hizmet veren 16 Mayıs Şehir Stadı ve Kapalı Spor Salonunun yeri için vatandaşlar yetkililere çağrıda bulundu. TOKİ’ye devredilen yerin betonarme yapılmamasını isteyen semt sakinleri, yetkililerden bu alanın park yapılmasını talep ettiler. Yaklaşık 45 Dönüm alana sahip olan spor kompleksinin yeşil alan ve parka dönüştürülmesini isteyen vatandaşlar, “Batmanda nefes alacak yer oldukça az. Önceki yıllarda buranın yeşil alan olacağı yönünde duyumlar alındı. Ancak daha sonra TOKİ tarafından buraların bina ve işyerleri için çalışma yürüttüğünü öğrendik. Yetkililerden, 16 Mayıs Şehir Stadı ve Kapalı Spor Salonunun olduğu alanın betonarme yığını değil, yeşil alan ve...