21 / 05 / 2024

Batman Sason kaçak yapı

Batman Sason kaçak yapı

Batman Sason’da sağlıklı çağdaş kentler oluşturulabilmesi, planlı ve ruhsatlı yapılaşma için denetimler yapıldı. İlçede depreme dayanıklı yapılaşma amaçlanıyor.

Batman'da kaçak yapılaşma engelleniyor!

Batman’da ruhsatsız olan ve kaçak yapılan binalar tek tek yıkılıyor. Batman Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, belediye imar sınırları içerisinde yer alan ve daha önce etrafı sacla kapatılan 9 katlı yapıyı kontrollü bir şekilde yıktı. 

Batman'da kaçak inşaat yıkılıyor!

Batman Belediyesi, kaçak olduğu sebebiyle bir inşaatın yıkımına başladı. 

Batman'da kaçak yapıların giriş çıkışları kapatılıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Batman Belediyesi, şehirdeki kaçak yapıların giriş çıkışlarını kapatıyor.

Batman Belediyesi'nden 'kaçak yapı' açıklaması!

Batman Belediyesi, İmar Kanunu’nda yapılan değişiklik kapsamında kamuoyuna kaçak veya ruhsata aykırı yapılan yapıların ruhsata uygun hale getirilmediği takdirde yapıların Bakanlık tarafından yıkılacağının bilgisini paylaştı. 

Kaçak yapılar böyle teşhir ediliyor!

Batman Belediyesi, bölgede kaçak olarak inşa edilen ve yıkılması kararlaştırılan yapılardan daire ve dükkan almamaları ve sorunlarla karşılaşmamaları için afişli çalışma hazırlatıldı.  

Batman'da kaçak inşaat yıkımında gerginlik!

Batman Belediyesi'nce kaçak ve riskli olduğu belirlenen inşaatın yıkımı sırasında gerginlik yaşandı. Olay sonucunda bir zabıta yaralandı.

Batman'da kaçak yapılara müdahale!

Batman Belediye Eş Başkanları Dr. Mehmet Demir ve Songül Korkmaz, kaçak yapılara temelden müdahale ettiklerini söyledi.

Batman'da kaçak yapılar tek tek yıkılıyor!

İmar barışı uygulamasının yürürlüğe girmesiyle Batman'ın bazı bölgelerinde yeni ve kaçak yapıların sayısı arttı. Belediye ekipleri ise ruhsatsız yapıları bir bir yıkıyor.

Batman'da kaçak yapılaşmaya taviz yok!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Batman Belediyesi, "İmar Barışı"na ilişkin düzenlemenin geçerli olduğu tarihten sonra yapıldığı tespit edilen kaçak iki binayı yıktı.

Batman'da kaçak elektrik denetimi yapıldı!

Dicle Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi'nce ( DEDAŞ ) Balpınar beldesinde kaçak elektrik kullanan abonelere yönelik gerçekleştirilen denetimlerde, belde sakinleri ile DEDAŞ ekipleri arasında gerginlik çıktı...

Eskişehir'deki kaçak villalar için yönetmelik değişti!

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesine bağlı Karacaşehir köyünde kaçak olarak inşa edilen villaların, Büyükşehir ve Odunpazarı belediyelerinin yaptığı yönetmelik değişikliğiyle kurtarıldığı ileri sürüldü

Adana'da Belediye Meclis Üyesi'ne kaçak villa cezası!

Adanada, AK Partili Büyükşehir ve Çukurova İlçe Belediye Meclis üyesi Levent Özveren ile turizmci eşi Müge Sürmeli Özveren, kamu arazisine kaçak villa yaptıkları iddiasıyla 10ar ay hapis cezasına çarptırıldı. Çiftin cezaları ertelendi.

Arnavutköy Belediyesi kaçak yapıları yıktıracak!

Arnavutköy Belediyesi Yapı Kontrol  Müdürlüğü, ilçede 2007 ve 2010 yılında yapılmış kaçak binaların yıkılması işini yaptırmak üzere ihale düzenlediğiniduyurdu

Batman Sason kaçak yapı Haberi

Batman Sason kaçak yapı

Batman Sason’da depreme dayanıklı yapılaşma amacıyla oluşturulan ekipler tarafından denetimlerde bulundu. İlçede; Depreme dayanıklı yapılarda yaşam sürdürülebilmesi, can ve mal güvenliğinin sağlanabilmesi, sağlıklı çağdaş kentler oluşturulabilmesi, planlı ve ruhsatlı yapılaşma için denetimlerin yapıldığı belirtilerek, “Belediye sınırları içinde bulunan yerleşme alanlarındaki yapılaşmaların; imar planları, imar kanunu ve ilgili mevzuat hükümleri ile fen, sağlık ve çevre koşullarına uygun sağlıklı ve güvenli bir şekilde teşekkülü yapılması için, Sason Belediyesi izinsiz yapılan yapılara denetlemede bulundu. Belediye İmar Biriminden sorumlu personel ve Zabıtalar ile izinsiz yapılan yapılarda yapı tatil zaptı tutularak gerekli işlemlerin başlatılması için yapı sahiplerine uyarılar yapıldı.



Batman Medya...