04 / 05 / 2024

Batman Seyitler metruk yapı yıkımı

Batman Seyitler metruk yapı yıkımı

Seyitler Mahallesinde metruk halde bulunan ve madde bağımlıları tarafından kullanılan yapı, mal sahibinin talebi üzerine Batman Belediyesi’ne bağlı ekiplerce yıkıldı.

Batman'daki metruk binalar yıkıldı!

Batman Belediyesi, şehir merkezinde atıl durumda olan ve madde bağımlıları tarafından kullanılan metruk binaları bir bir yıkıyor.

Batman'daki metruk bina yıkıldı!

Batman Belediyesi'ne yapılan müracaatları değerlendiren Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, Karşıyaka Mahallesinde yer alan metruk bir binanın yıkımını gerçekleştirdi.

Batman Kozluk'ta metruk yapılar yıkılıyor!

Batman Kozluk ilçesinde Şemdinağa ve İslambey olmak üzere birçok mahalledeki metruk binalar yıkılıyor.

Batman Seyitler’deki metruk yapı yıkıldı!

Seyitler Mahallesinde metruk halde bulunan ve madde bağımlıları tarafından kullanılan yapı, mal sahibinin talebi üzerine Batman Belediyesi’ne bağlı ekiplerce yıkıldı.

Batman'da Gercüş-Midyat Karayolu projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

T.C Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından Batman Hasankeyf Gercüş Midyat Yolu projesi için 27 Ocak 2015 günü saat 10:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Bölge son başvuru günü bugün!

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Bölge son başvuru günü bugün. 1 adet dairenin ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre satıldığı projede fiyat 111 bin 148 TL olarak belirlendi.

Batman'da konut fiyatları fırladı!

Yaz-kış inşaat sektörünün hız kesmediği Batman'da, yeni konut fiyatları cep yakıyor. Kentin hızla gelişen semtleri arasında yer alan Çamlıtepe'de 4+1 dairelerin fiyatı 400 bin lira!

Batman Çayüstü Köyü Ekolojik Köy olmak istiyor!

Batman'ın Çayüstü köyü sakinleri, çok sayıda mağaranın bulunduğu köylerinde "Ekolojik Köy Projesi"nin uygulanması için valiliğe başvurdu..

Mamak Belediyesi metruk binaların yıkımlarına başladı!

Gençleri ve çocukları uyuşturucu tehlikesinden uzak tutmayı hedefleyen Mamak Belediyesi, atıl durumda bırakılan ve vatandaşların yoğun şikâyeti ile kirliliği de oluşturan metruk yerlerin yıkımına hızla devam ediyor.

Batman'da turizm çalıştayı yapılacak!

Batman'ın önemli bir fuarda yer almasından dolayı mutlu olduğunu belirten Kırşan; " Batman standını İzmir'de görmekten dolayı mutluyum. Ülkemizin önemli fuar alanlarından biri de izmir'dir.

Batman'da turizm sektörü masaya yatırıldı!

12 Bin nüfuslu Batman’ın doğa güzelliğiyle bilinen Sason ilçesinde bal, ceviz ve çilek festivali renkli geçti. Programın ikinci gününde Mili Takım eski menajeri Can Çobanoğlu’nun moderatörlüğünü yaptığı Batman turizmi masaya yatırıldı.

Can Çobanoğlu: Batman’ın turizmde önü açık!

Batman’ın tarihi ilçesi Sason’da bal, ceviz ve çilek festivaline katılan Milli takım eski menajeri Can Çobanoğlu, Batman’ın turizmde önü açık kent oluğunu dile getirdi...

Batman'da sağlık turizmi konuşuldu!

İlk konferansta Batman'da turizmin önündeki engeller ve sorunlar, ikinci gününde tespit edilen sorunlara çözüm önerileri masaya yatırılmıştı. İkinci arama konferansı ise Batman Belediyesi Meclis toplantı salonunda sağlık turizmi masaya yatırılarak gerçekl

Batman Seyitler metruk yapı yıkımı Haberi

Batman Seyitler metruk yapı yıkımı


Batman Belediyesine bağlı ekipler metruk halde bulunan yapıların yıkım çalışmalarını sürdürüyor. Metruk halde bulunan yapıların yıkılması çalışmaları kapsamında Seyitler Mahallesi 3055 sokakta bulunan metruk yapının yıkım çalışmalarını tamamlayan ekipler çalışmalarını özverili bir şekilde yürütüyor. Yapının madde bağımlıları tarafından kullanılması sebebi ile yıkıldığı belirtilirken çalışmalar moloz atma faaliyetleri ile devam ediyor.  



Batman...