30 / 04 / 2024

Batman Style Life ofis fiyatları

Batman Style Life ofis fiyatları

Batman’a inşaat sektöründe yenilikler kazandıran Erfa Grup İnşaat, Gültepe mahallesinde inşa ettiği ofisleri tanıttı. Hafta sonu yapılan tanıtım programına seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Fırat Life Style'dan Ankara'ya 476 konutluk yeni proje!

Fırat Life Style, başkent Ankara'da 476 konutluk yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek projede 887 milyon 286 bin 978 TL'ye mal olacak.

Volkswagen Caddy'e zam yok! Fiyatı aynı kaldı! İşte Volkswagen Caddy 17 Ocak 2023 fiyat listesi...

Volkswagen yeni yılın ilk ayında araç almak isteyenlere büyük bir fırsat sundu. Birçok otomobil markası modellerine yeni yıl zammı uygularken Volkswagen fiyatlarını değiştirmedi. Peki Volkswagen Caddy Style, Life, Cargo, Impression fiyatları kaç kaç TL? İşte Volkswagen Caddy 17 Ocak 2023 fiyat liste

Unique Life Style Hotel'e 10 milyon dolarlık yatırım!

Kuşadası'nın sevilen otellerinden biri olan Unique Life Style Hotel'e ilave alanların dahil edilmesi için düğmeye basıldı. Projenin tamamlanması için 10 milyon dolarlık yatırım yapılacak. 

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!

Kişiye özel hizmet anlayışıyla yola çıkan  Unique Life Style Hotel, 7 milyon dolar tutarlı yatırımla Kuşadası'nda açıldı.

Life Style Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Life Style Travel Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Hajıtham Shorbajı, Abdelrahman Semrın ve Ibrahim Sumrain ortaklığında kuruldu.

Batman Gap Mahallesi'nde Spor ve Yaşam Merkezi hizmete girdi!

Batman’ın tanınmış vücut geliştirme antrenörlerinden Murat Atılgan, Batman’a Fitness Life Spor ve Yaşam Merkezi kazandırdı.

Alacaatlı Fırat Life Style iletişim!

Alacaatlı Fırat Life Style iletişim için 0312 385 17 69 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 1.368 tane daire ve 4 tane ticari birimden oluşan proje 50 milyon TL yatırım bedeliyle yükselecek.

Ankara Fırat Life Style nerede?

Invest-Yılmazer-Evon Ortaklığı imzası taşıyan Fırat Life Style 50 milyon TL yatırımla hayata geçirilecek. Proje 14 bin 922 metrekare arsa alanı üzerinde yükselecek. Peki Ankara Fırat Life Style nerede?

Fırat Life Style satış ofisi!

Fırat Life Style satış ofisi telefon numarası 0312 385 17 69 olarak belirlendi. Toplam 1.368 adet konut ve 4 adet ticari birimden oluşan projede 2 blok halinde yükselecek.

Fırat Life Style Alacaatlı projesi!

Fırat Life Style Alacaatlı projesi 50 milyon TL yatırım bedeliyle yükseliyor. Fırat Life Style Alacaatlı projesi Invest, Yılmazer, Evon işbirliği ile hayata geçiriliyor.

Batman Style Life projesi tanıtıldı!

Batman’a inşaat sektöründe yenilikler kazandıran Erfa Grup İnşaat, Gültepe mahallesinde inşa ettiği ofisleri tanıttı. Hafta sonu yapılan tanıtım programına seçkin bir davetli topluluğu katıldı.

Life Style Expo İstanbul açıldı!

Lüks tüketim ürünlerinin sergileneceği Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda bugün başlayan Life Style Expo İstanbul Fuarı 16 Kasım’a kadar 3 gün boyunca devam edecek...

Life Style Expo İstanbul Fuarı yarın kapılarını açıyor!

Türkiye’de ilk kez düzenlenecek olan Life Style Expo İstanbul Fuarı, 14 Kasım 2013’de kapılarını açıyor. Fuar, 14-16 Kasım tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecek...

Batman Style Life ofis fiyatları Haberi

Batman Style Life ofis fiyatları
Batman’a inşaat sektöründe yenilikler kazandıran Erfa Grup İnşaat, Gültepe mahallesinde inşa ettiği ofisleri tanıttı. Hafta sonu yapılan tanıtım programına seçkin bir davetli topluluğu katıldı. ‘Style Life’ adı verilen işmerkezindeki 30 ofis, 3+1’den oluşuyor. Erfa Grup İnşaat yöneticileri Erdal Canpolat ve Faysal Tekin, ofislerin 2 ayda sahiplerine teslim edileceğini söyledi. Tekin ve Canpolat, şöyle konuştu: “Gösterilen yoğun ilgi ve güvene teşekkür ediyoruz. Kısa sürede yapımını tamamladığımız ofislerde her ayrıntı düşünüldü. Ofisler dayalı-döşeli ve iki makam odalı. Ayrıca işmerkezinde her ofise iki otopark alanı da ayrıldı. Tanıtım programına ilgi gösteren herkese teşekkürü borç biliyoruz.” 


Batman...