19 / 05 / 2024

batman toki ihale

batman toki ihale

Batman Merkez 2.Bölge 485 Adet Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün ihale gerçekleşecek...

TOKİ Batman Merkez 2. bölge inşaat yapım işi ihalesi yarın!

Batman Merkez 2.Bölge 485 Adet Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yarın ihale edilecek...

TOKİ Nevşehir Derinkuyu projesinin ikinci etap ihale tarihi belli oldu!

Nevşehir'in Derinkuyu ilçesinde yapımı tamamlanan birinci Etap Toki’nin ardından, 2. Etap için ihale tarihi de belli oldu. 

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika! TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022!

Batman TOKİ 2022 kura sonuçlarında son dakika gelişmesi yaşanıyor. TOKİ Batman 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 9 Kasım 2022 sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Batman kura çekilişi ile ilgili detaylar...

TOKİ Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale düzenliyor!

Batman Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Batman 300 yataklı devlet hastanesinin ihale tarihi belli oldu!

Konut üretim çalışmalarının yanı sıra kamu yatırımları ile adından söz ettiren TOKİ, bir çok hastane inşa ediyor. TOKİ'nin Batman'da hayata geçireceği 300 yataklı devlet hastanesinin ihale tarihi belli oldu.

Batman TOKİ 2. Bölge'de anahtar teslimleri yarın başlıyor!

Batman TOKİ 2’ci Bölge C-10,C-11,C-12,C-13,C-14,C-15,C-16,C-17,C-18,C-19,C-20,C-21,C-22 blokların anahtar teslim işlemeleri 10 ağustos- 31 Ağustos arası gerçekleşecek.

TOKİ Batman Emekli Evleri'nin teslimleri 1 ay uzatıldı!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından emekliler için yapılan TOKİ evleri ile ilgili açıklama yapıldı.

Batman Memur-Sen TOKİ sakinlerinden Belediye'ye teşekkür!

Batman Memur Sen TOKİ sakinleri, 5 yıldır oturdukları Batman Memur Sen'de yolları asfaltlayan Belediye'ye teşekkür etti.

Batman'a TOKİ Konutları talebi!

Batman Emekliler Derneği Şube Başkanı Hüseyin Ekmen emekliler TOKİ ile ilgili bilgi verdi. Ekmen, ''Toplu konutların talebi illerde Valilik, İlçelerde Kaymakamlık ve Belediyeler tarafından talep edilmesi gerekmektedir'' dedi.

TOKİ Batman Konutları'nın teslimi 7 ay gecikti!

Batman Çağdaş Gazetesi köşe yazarı olan Nihat Ekinci bugünkü yazısında Batman'da yapımı gerçekleştirilen 1472 konutluk emekli TOKİ konutlarını anlattı. Konutların teslimlerinin 7 ay geçiktiğini belirtti.

TOKİ Başakşehir'de 3 bin konut için ihale aşamasında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Başakşehir Kayaşehir'de 7 bin 500 konutu alt ve orta gelir grubu için inşa edecek. TOKİ Başakşehir'de 3 bin konut için ihale aşamasında.

TOKİ Memur-Sen Batman Konutları'nın arazi tahsisi yapıldı!

Memur-Sen Batman İl Başkanlığınca yapımı planlanan 2. Etap TOKİ konutlarıyla ilgili çalışma hız kazandı. Yeni projenin uygulanması için Valilikten talep edilen arsa konusunda kolaylık sağlandı ve arsa tahsisi yapıldı.

TOKİ'den Batman'a 3 bin yeni konut müjdesi!

Konutta ‘pilot il’ seçilen Batman’a TOKİ’nin 3000 konut daha yapacağını belirten Milletvekili Ataullah Hamidi: “Emekliler Derneğimizin talep ettiği 8000 konuttan 3000’ine TOKİ, yeşil ışık yaktı. Yakın bir sürede konutların yapımına başlanılacak” dedi.

batman toki ihale Haberi

batman toki ihale

Batman Merkez 2.Bölge 485 Adet Konut İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile bugün saat 15:00'te ihale yapılacak.


İhalenin yapılacağı yer, T.C.Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bilkent Plaza B1 Blok Bilkent 06800 ÇANKAYA/ ANKARA


Detaylı bilgi için