13 / 05 / 2024

batman toki konutları

batman toki konutları

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son 19 senede Batman'a yapılan yatırımlarla ilgili konuştu. İldeki toplu konut inşaatlarına ve millet bahçelerine ilişkin bilgi veren Erdoğan, "TOKİ kanalıyla, Batman'da son 19 yılda 5 bin 392 konutu tamamladık, 960 konutun da yapımı devam ediyor" dedi.

Batman Emekli TOKİ Konutları bugün teslim ediliyor!

Batman Emekliler Derneği 2. Etap Toplu Konut Projesi'nde teslimler 11 Ocak'ta başlamıştı. 163 daireden oluşan projede teslimler bugün sona erecek.

TOKİ Batman Emekli Konutları örnek proje oldu!

Türkiye Emekliler Derneği Batman Şube Başkanı Hüseyin Ekmen, Türkiye'nin ilk emekli konutlarının Batman'da inşa edildiğini hatırlattı. Ekmen, Batman Konutları'nın örnek proje olduğunu belirtti.

TOKİ Batman Sason Konutları'na 5 bin başvuru bekleniyor!

TOKİ tarafından Batman Sason'a inşa edilen konutlar için müracaatlar devam ediyor. Geçen hafta başlayan başvuru sürecinin 5 bine ulaşacağı tahmin ediliyor.

TOKİ Batman Sason Konutları Türkiye'ye örnek oldu!

Batman'da Emekliler Derneğinin girişimleri ile TOKİ tarafından yapılan bin 447 konut projesi, tüm yurtta örnek teşkil etti.

TOKİ Mudurnu 3. Etap Konutları yükseliyor!

Mudurnu'da inşaatı devam eden 3. Etap Toki Konutları yükselmeye devam ediyor.. 487 konutun yer aldığı Mudurnu 3. Etap Toki'de 500 kişilik bir kültür merkezi de bulunuyor.

TOKİ Batman Emekli Konutları için cami ve okul yapıldı!

Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından TOKİ'nin aracılığı ile Batıraman'da inşa edilen bin 440 konut projesinde çalışmalar, aralıksız sürüyor,

TOKİ'nin Batman Emekli Konutları'nda incelemeler yapıldı!

Batman Valisi Ahmet Deniz, Ak Parti Milletvekili Ataullah Hamidi ile birlikte TOKİ tarafından Batı Raman'da Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi üyelerine yapılan konutlarda incelemelerde bulundu.

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda anahtar teslimleri yapılıyor!

Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki TOKİ Emekliler konutlarında anahtar teslimi sürüyor. Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, ikinci etap konutlarının büyük bölümünün anahtar teslimi yapıldığını söyledi.

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda anahtar teslimleri başladı!

Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki 1472 konutun ikinci etabının anahtar teslimi alan hak sahipleri konutlara taşınmak için gün sayıyor.

Batman Stadı'nın yerine TOKİ konutları geliyor!

Batman 16 Mayıs şehir stadı miadını doldurdu. Güney Raman çevre yolunda 15 bin kişilik stadın yapımı sürüyor. Önümüzdeki yılın Nisan yada Mayıs'ın da stat bitecek. Mevcut stad ise yıkılacak. Yerine ise TOKİ'nin yeni konut yapımı düşünülüyor.

TOKİ Alucra 2.Etap Konutları'nda teslimler 22 Ağustos'ta!

TOKİ tarafından Giresun Alucra'da yapımı tamamlanan 2.Etap Toki konutları, uzunca bir süredir sahiplerine teslim edilemiyordu. TOKİ konutların 22-31 Ağustos 2016 tarihleri arasında teslim edileceğini açıkladı.

Amasya Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı!

Amasya'nın Ayanlar mevkiinde yapılması planlanan 356 dairelik Ziyaret 2.Etap Toki konutlarının inşaatına başlandı. Amasya Ziyaret Belediye Başkanı Mehmet Uyanık, yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

609 adet konuttan meydana gelen Konya Ilgın Toki Konutları projesinde yer alan daireler için başvuru dönemi bugün sona erdi. Peki, Konya Ilgın Toki Konutları kurası ne zaman?

batman toki konutları Haberi

batman toki konutları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avukat Sedat Özevin Caddesi'nde, Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 36 Fabrika ve Şehir Stadyumu ile Yapımı Tamamlanan Diğer Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katılım gösterdi. Anadolu Ajansı'ndan Mehmet Tosun, Zafer Fatih Beyaz ve Burcu Çalık Göçümlü'nün haberine göre; konuşmasına Batmanlıları selamlayarak başlayan Erdoğan, uzun bir aranın ardından Batmanlılarla yeniden bir araya gelmenin mutluluğu içinde olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapımı bitirilen kamu yatırımlarının ve organize sanayi bölgesindeki fabrikaların da resmi açılışlarını yapacaklarına dikkat çekti.  Erdoğan, 432 derslikli 26 okulu, 400 öğrenci kapasiteli 2 pansiyonu, 2 spor salonunu ve 50 yataklı öğretmen evini de hizmete sunacaklarını dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sağlıkta, eğitim araştırma hastanesi statüsündeki 440 yataklı yeni kadın doğum ve çocuk hastalıkları hastanesini, Sason Devlet Hastanesi'nin...