04 / 05 / 2024

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerinde yapımı tamamlanan 1472 konutta eksikler gideriliyor.Geçen yıl kuraları çekilen konutların Mayıs’ın sonuna kadar hak sahiplerine verileceğini belirten Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen şöyle dedi;

Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli tamamlanıyor!

Batman'ın Hasankeyf ilçesinde düzenlenen toplantı sonrasında Vali Hulusi Şahin, yapımı bitirilen 100 yatak kapasiteli Batman Üniversitesi Hasankeyf Uygulama Oteli'ni inceledi.

Bozcaada’da silueti bozan yapılar için yeni plan hazırlanacak!

BOZCAADA turizminin geliştirilmesi için bir turizm master planı hazırlamak isteyen Bozcaada Belediyesi, Ocak 2016’da Batman Üniversitesi’yle bir protokol imzaladı. Ardından üniversiteden bir ekip Bozcaada’ya giderek incelemelerde bulundu.

Batman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi belirlendi!

Batman Üniversitesi Teknoloji Geliştirme Bölgesi ilan edildi. Bakanlar Kurulu Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

TOKİ Batman Emekli Konutları için cami ve okul yapıldı!

Emekliler Derneği Batman Şubesi tarafından TOKİ'nin aracılığı ile Batıraman'da inşa edilen bin 440 konut projesinde çalışmalar, aralıksız sürüyor,

TOKİ'nin Batman Emekli Konutları'nda incelemeler yapıldı!

Batman Valisi Ahmet Deniz, Ak Parti Milletvekili Ataullah Hamidi ile birlikte TOKİ tarafından Batı Raman'da Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi üyelerine yapılan konutlarda incelemelerde bulundu.

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda anahtar teslimleri yapılıyor!

Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki TOKİ Emekliler konutlarında anahtar teslimi sürüyor. Emekliler Derneği Başkanı Hüseyin Ekmen, ikinci etap konutlarının büyük bölümünün anahtar teslimi yapıldığını söyledi.

TOKİ Batman Emekli Konutları'nda anahtar teslimleri başladı!

Batman Üniversitesi kampüs yolu üzerindeki 1472 konutun ikinci etabının anahtar teslimi alan hak sahipleri konutlara taşınmak için gün sayıyor.

Batman'a yeni öğrenci yurdu inşa edildi!

Her yıl öğrenci sayısı artan Batman Üniversitesi’ne bu yıl yeni bölümleri açmayı bekleyen bazı girişimciler, kent merkezine yeni bir yurt daha kazandırdı.

Batman Teknokent'in yapımı 2 yılda tamamlancak!

Batman Üniversitesi tarafından 10 bin metrekarelik alan üzerine teknokent inşa edilecek. Üniversite ile OSB arasında iş birliğinin sağlanmasının hedeflendiği teknokentin 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Tahir Nalbantçılar'dan Batman Üniversitesi'ne fakülte vaadi!

Batman Üniversitesi Rektör adayı Prof.Dr. Tahir Nalbantçılar, rektör olması halinde üniversitede tıp, eczacılık, hukuk, ziraat, eğitim ve veterinerlik fakültelerini kazandırmak için elinden geleni yapacağını söyledi.

Batman Üniversitesi'nde Vadi Park açıldı!

Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü'nde Vadi Park törenle hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Üniversite Rektörü Prof.Dr. Abdüsselam Uluçam kesti.

Batman 1472 konutlarının ismi için anket yapılacak!

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs yolu üzerindeki 1472 konut alanının ismi için Batman Emekliler Derneği, anket çalışması yapacak.

Batman Üniversitesi Raman kampusü yolunda çalışmalar başladı!

Batman Üniversitesi Raman kampus yol güzergahındaki Emekliler TOKİ önünde çöken kaldırım ile yol’a, Özel İdare ekipleri el attı.

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs Haberi

Batman Üniversitesi Batı Raman kampüs

“Konutlarda son rötuşlar yapılıyor. Mayıs’ın sonuna kadar büyük olasılıkla konutlar hak sahiplerine verilecek. 1472 konutun devamı olan 160 konut ise yeni proje değil. Bazı üyelerimiz, inşaatları süren konutları soruyor. Oysa eski projenin devamı olan konutları yeni diye bilen üyelerimizi aydınlatmakta zorlanıyoruz.”


Batman...