18 / 05 / 2024

Batman yolları

Batman yolları

Batman'da köylülerden yol kapatma eylemi yapıldı. Batman' da 11 köyün sakinleri, yollarının yapılmadığı gerekçesi ile Batman - Diyarbakır karayolunu traktörleriyle ulaşıma kapatarak oturma eylemi yaptı.

Batman'a 120 bin metrekarelik Doğa Parkı geliyor!

Batman'a Doğa Parkı inşa edilecek. Parkın içerisinde cami, külliye, kütüphane, konferans salonu, eğitim merkezi, yürüyüş yolları, şelale, spor, piknik ve park alanları yer alacak.

Batman'da yeni yollar açılıyor!

Kentteki yol açma çalışmaları kapsamında yoğun bir çalışma başlatan Batman Belediyesi’ne bağlı yol açma ekipleri Huzur Mahallesi’nde de çalışmalara başladı

Batman Çayı'na bin 430 metrelik demiryolu viyadüğü yapılıyor!

Devlet Demir Yolları (DDY) Batman Çayı üzerinde bin 430 metre uzunluğunda demiryolu viyadüğü yapıyor. Diyarbakır'ın Bismil İlçesine bağlı Sinan köyü yakınlarından geçen ve Batman ile Diyarbakır'ı birbirine bağlayan tarihi Zilek Demiryolu Köprüsü, Ilısu Barajı'nın tamamlanması halinde sular altında k

Batman Sanayi Sitesi'nin yolu yenilendi!

Batman Sanayi Sitesi 20 yıl aradan sonra ilk defa asfalta kavuştu. Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy’un ilk icraatı bozuk yolların asfaltlanması oldu.

Ahmet Deniz: Batman örnek bir kent olacak!

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Batmanımızı, yollarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla örnek bir kent yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin el birliğiyle çalışacağız." dedi.

Batman'ın yolları asfaltlanıyor!

Batman Valiliği İl Özel İdaresi köy yollarındaki asfaltlama çalışmalarına devam ediyor. Proje kapsamında ekipler, Yaylıca köyünün asfaltlama çalışmasını tamamlayarak köylülerin hizmetine sundu.

Batman Memur-Sen TOKİ sakinlerinden Belediye'ye teşekkür!

Batman Memur Sen TOKİ sakinleri, 5 yıldır oturdukları Batman Memur Sen'de yolları asfaltlayan Belediye'ye teşekkür etti.

Batman'da bozuk yollar tepkilere neden oluyor!

Kronikleşmiş sorun haline gelen bozuk yollar, tepkilere neden olurken halk artık bu sorunun çözüme kavuşturulmasını istedi. Özellikle kış aylarında daha fazla ortaya çıkan yol sorunu, Batmanlıları adeta çileden çıkardı.

Batman Beşiri'de köy yolları asfaltlanacak mı?

Batman’a en yakın ilçe konumundaki Beşiri ilçesi Bilek köyü Remika mezra sakinleri, asfalt bekliyor. Uzun süredir stablize olan yollarının asfalt beklediğini belirten mezra sakinleri: “Batman’a çok yakınız ama yolumuz bir türlü asfaltlanmıyor.

Türk Hava Yolları'nın 20 Ağustos Batman-İstanbul seferi iptal edildi!

THY yetkililerinden alınan bilgiye göre, 159 yolcusuyla saat 18:30'da Batman'dan İstanbul'a havalanması gereken THY uçağında henüz belirlenemeyen nedenle arıza meydana geldi. Arızanın giderilmemesi üzerine sefer iptal edildi

Batman'da köylülerden yol kapatma eylemi!

Batman'da köylülerden yol kapatma eylemi yapıldı. Batman' da 11 köyün sakinleri, yollarının yapılmadığı gerekçesi ile Batman - Diyarbakır karayolunu traktörleriyle ulaşıma kapatarak oturma eylemi yaptı.

Türk Hava Yolları'ndaki grev sona erdi!

Türk Hava Yolları A.O ile Hava-İş Sendikası yetkilileri arasında bugün yapılan görüşme sonrasında 01.01.2013 tarihinden geçerli olmak üzere 3 yıllık toplu iş sözleşmesi imzalandı...

Batman Belediyesi vatandaşlara 'evlerinizin arsasını alın' çağrısı yaptı!

Batman Belediye Başkanlığı, İluh, Huzur ve Yeşiltepe mahallelerinde belediyeye ait arsalar üzerinde evleri bulunan vatandaşların, işgal ettiği arsaları satın almaları için 9 Ocak'ta yapılacak olan satış ihalesine katılmaları çağrısında bulundu....

Batman yolları Haberi

Batman yolları

Batman'da 11 köyün sakinleri, yollarının yapılmadığı gerekçesiyle traktörleriyle Batman-Diyarbakır karayolunu ulaşıma kapatarak, oturma eylemi yaptı.


Merkeze bağlı Kocalar, Zorava, Üçkardeşler, Kıraçtepe, Çevlikköy, Düzalan, Demirköy, Adak, Çeliksu, Can ve Çığıl köyü sakinleri, köy yollarının yapılmadığı iddiasıyla Batman-Diyarbakır karayolundaki Batman Köprüsü'nü trafiğe kapattı.


Yaklaşık 1 saat süren eylem nedeniyle yolda araç kuyruğu oluştu. Kapatılan yolu geçmeye çalışan bazı sürücüler, eylem yapan köylüler tarafından tartaklandı.


İl Emniyet Müdür Yardımcısı Orhun Çetin Nizamoğlu ve Merkez Jandarma Karakolu Komutanı Kıdemli Başçavuş Murat Bostanlı olay yerine gelerek köylülerle görüştü. Sorunun çözüleceğine dair söz alan köylüler, eylemlerini sona erdirerek, yolu trafiğe açtı.


Kocalar köyü sakinlerinden Orhan Çam, yaptığı açıklamada, 11 köy ve bu köylere bağlı 4 mezranın bağlantı yolunun yapılmasını istediklerini belirterek, bu nedenle eylem yaptıklarını söyledi.


Halife Özçelik ise "Ya...