29 / 04 / 2024

Batman Zillek suyu projesi

Batman Zillek suyu projesi

Zillek suyu projesinden vazgeçtiklerinin altını çizen Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, DSİ'nin şartlarının ağır olduğunu söyledi. Özdemir, "DSİ, bu proje için neredeyse bize 100 Milyon TL'lik maliyet çıkarıyor'' dedi.

Batman'daki Zillek Köprüsü sulara gömülecek!

Yaklaşık 80 yıl önce Batman ile Diyarbakır’ı tren yolculuğunda birbirine bağlayan Zillek köprüsünü de Ilısu barajı yutacak. Tarihi köprünün dibinde şimdi de 1.5 metre uzunluğunda devasa bir köprü yapılıyor.

Batman Zillek suyu projesi yarıda kaldı!

Zillek suyu projesinden vazgeçtiklerinin altını çizen Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir, DSİ'nin şartlarının ağır olduğunu söyledi. Özdemir, "DSİ, bu proje için neredeyse bize 100 Milyon TL'lik maliyet çıkarıyor'' dedi.

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi arsa rayiç değerleri nedir? Gümüşsuyu Mahallesi rayiç bedelini nasıl öğrenebiliriz? Gümüşsuyu Mahallesi arsa rayiç bedeli kaç TL? İşte sokak sokak Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Belediyesi Gümüşsuyu Mahallesi rayiç bedelleri 2014!

Beykoz Belediyesi 2B satışına Gümüşsuyu Mahallesi ile başlıyor. Beykoz Belediyesi, 2B arsa satışına ilk önce Gümüşsuyu Mahallesi sakinlerine tebligat göndererek başlayacak. Peki Beykoz Gümüşsuyu Mahallesi arsa rayiç bedeli nedir?

Beykoz 2B arazi satışları Gümüşsuyu Mahallesi'nde başladı!

Beykoz 2B arazi satışları dün ilk olarak Gümüşsuyu Mahallesi'nde başladı. Belediye, 2B hak sahiplerine satışlar için 3 farklı ödeme seçeneği sunuyor. 2B hak sahiplerine tebligatlar da hazırlanıyor.

Elazığ içme suyu projesinde duktil boru kullanılacak!

Elazığ içme suyu projesinde ‘duktil’ boru kullanılacak. Yerli çelik boru üreticileri tepkili: "Boru Çin’den ithal edilecek. Daha pahalı ve daha dayanıksız, neden ithal ediliyor?"

Batman'daki Segirkan, Yeniköy'den ayrılarak bağımsız köy oldu!

Batman İlinde, bağlılık durumu gösterilen köy altı yerleşim birimi olan Segirkan'ın ana köyden ayrılarak bağımsız köy olması; Bakanlar Kurulu ’nca 2 Ocak 2014 tarihinde kararlaştırıldı.

Batman Kozluk'ta kaliteli petrol bulundu!

Batman' ın Kozluk ilçesinde İpek Doğal Enerji Kaynaklar Anonim Şirketi' nin sürdür düğü çalışmalar sonucunda kaliteli petrol bulundu. Bölgede yapılan çalışmaların devam edeceği ifade edildi...

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Bölge 2014 kampanyası!

TOKİ Batman Kuyubaşı 2. Bölge 2014 kampanyası kapsamında 6 adet konut satışa çıkarılıyor. Kurasız ve ön şartsız olarak satılacak daireler için başvurular Ziraat Bankası'nın tüm şubelerine yapılabiliyor...

Menderes Türel: Rafa kaldırılan Manavgat Çayı Temin Suyu Projesi'ni hayata geçireceğiz!

AK Parti Antalya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkanı adayı Menderes Türel, 30 Mart mahalli seçiminde yetki alması halinde rafa kaldırılan Manavgat Çayı Temin Suyu Projesi'ni hayata geçireceklerini söyledi.

Kandıra Namazgah Barajı'ndan, kente içme suyu verilmeye başlandı!

Kandıra ilçesindeki Namazgah Barajı'ndan kente içme suyu verilmesi dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, çok önemli bir tesisi hizmete sunduklarını söyledi...

Sandras Suyu proje yapım ihalesi 30 Ocak 'ta!

Ziya Ercan'ın girişimleri ile başlayan ve daha sonra Muğla Belediyesi'nin girişimleri ile DSİ tarafından gündeme alınan Ula ve Muğla Merkez (Menteşe) ilçelerinin 2060 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak

Çevreciler, Batman Çayı üzerinde yapılacak 2. HES'e karşı çıkıyor!

Batman’da yapılan ÇED Toplantısı'nda çevreciler, Batman Çayı üzerinde Malabadi Köprüsü ile Havaalanına kadar olan bölümünde yapımı planlanan 'İvme Bendi ve HES Projesi'ne karşı çıktıklarını dile getirdi...

Batman Zillek suyu projesi Haberi

Batman Zillek suyu projesi

60 Milyon TL'lik bütçenin yanı sıra DSİ'nin talep ettiği 40 Milyon TL lik arıtma tesisi zorunluluğu nedeniyle projeden vazgeçtiklerini ifade eden Özdemir: "DSİ, bu proje için neredeyse bize 100 Milyon TL 'lik maliyet çıkarıyor. Bunu yapacağımıza Batman çayında 100 Milyon TL'lik atık su arıtma tesisi kurup, kendi başımıza yapmak daha doğru olur. Bizi 100 Milyon liralık borca sokmak istiyorlar. Bilirkişi raporunda bile arıtma suyu ünitesi şartı aranıyor. Ayrıca terfi merkezi için de bizden 9 Milyon TL para isteniyor. Maliyeti yüksek olan bu projede yokuz" dedi. 


Batman...