29 / 04 / 2024

Menderes Türel: Rafa kaldırılan Manavgat Çayı Temin Suyu Projesi'ni hayata geçireceğiz!

Menderes Türel: Rafa kaldırılan Manavgat Çayı Temin Suyu Projesi'ni hayata geçireceğiz!

AK Parti Antalya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkanı adayı Menderes Türel, 30 Mart mahalli seçiminde yetki alması halinde rafa kaldırılan Manavgat Çayı Temin Suyu Projesi'ni hayata geçireceklerini söyledi.




Menderes Türel, yerel seçimlere 63 gün kala seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Manavgat'ta, AK Parti Manavgat Belediye başkanı adayı Recep Barut'la birlikte seçim çalışması yapan Türel, her gittiği yerde halkın bir dönem önceki Antalya'ya yaptıkları kalıcı yatırımlar için teşekkür ettiğini söyledi. 


Antalya'ya hizmet vermede vefa borcu olduğu için yeniden aday olduğunu belirten Türel, 5 yıl içinde CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu kaydetti. Antalya'nın içme suyu sorununa köklü neşter vurmak için kendi dönemlerinde Manavgat Çayı Temin Suyu Projesi'ni hayata geçirmek için çalışma yaptıklarını belirten Türel, Akaydın tarafından rafa kaldırılan projeyi, 30 Mart'ta sandıkta yetki alması halinde yeniden uygulamaya koyacaklarını söyledi. 


Manavgat Çayı gibi şehrin ortasından asırlarca akan başka bir ırmağın olmadığını belirten Türel, akan suyun Manavgat halkının menfaatine en güzel şekilde değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti. Türel, sözlerini şöyle sürdürdü: "Biz doğma büyüme Antalyalı olduğumuz için şehri ve 19 ilçesini çok iyi tanıyoruz. Kaş Kınık'tan Gazipaşa'ya kadar hizmetimiz oldu. Manavgat'ta turizm potansiyeli çok yüksek turizm şehri. Manavgat su zengini ilçemiz. En önemlisi de dünyanın hiç bir yerinde olmayan doğal güzelliği var. Bu güzelliğin başında Manavgat Irmağı var. Akan suyu en güzel şekilde değerlendirmek istiyoruz. Seçilmem halinde Akaydın'ın rafa kaldırdığı Manavgat Çayı Temin Suyu Projesi'ni hayata geçireceğiz. Proje ile sadece Antalya'nın değil, ilçelerinde içme suyu sorunu çözülecek."


Malatya Son Havadis


Geri Dön