15 / 05 / 2024

manavgat çayı projesi son durum

manavgat çayı projesi son durum

AK Parti Antalya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkanı adayı Menderes Türel, 30 Mart mahalli seçiminde yetki alması halinde rafa kaldırılan Manavgat Çayı Temin Suyu Projesi'ni hayata geçireceklerini söyledi.

TOKİ Ağrı Taşlıçay’da 2 bin 280 liradan başlayan taksitle!

TOKİ Sosyal Konut Projeleri başvuruları çarşamba itibarıyla resmen başladı. Peki, TOKİ Ağrı Taşlıçay Projesi’nde kaç konut yapılacak ve nasıl başvurulacak?

Antalya Boğaçayı Projesi masaya yatırıldı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı ve Başkan Sözcüsü Dr. Cem Oğuz, Bilim Kurulu ile beraber Boğaçayı projesinde meydana gelen rüsubat birikimi ve buna bağlı olarak ortaya çıkan sorunları değerlendirdi.

TOKİ Antalya Manavgat 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Antalya Manavgat 2019 projesi başvuruları ne zaman başlıyor? TOKİ Antalya Manavgat 2019 başvuru tarihleri, TOKİ Antalya Manavgat 2019 detayları nedir? İşte TOKİ Antalya Manavgat 2019 projesi 27 soruda tüm detaylarıyla...

Antalya Boğaçayı projesi açılıyor!

Antalya Valisi Münir Karaloğlu ile beraber Boğaçayı Projesi’ni gezen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, projenin ilk etabının 15 gün içerisinde açılacağını müjdeledi.

Antalya Boğaçayı projesi açılışa hazır!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi ilk etap çalışmalarını tamamladı. 

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni yaşam alanı oluyor!

Türkiye’nin en büyük projelerinden Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapılıyor.

Boğaçayı projesi Antalya'nın yeni çekim merkezi olacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi, Boğaçayı Projesi ilk etabı kapsamında muhteşem bir rekreasyon çalışması yapıyor.

Boğaçayı projesi için uyarı: Büyük facialar yaşanabilir!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in, “Birinci etabını seçimlerden önce hizmetine sunacağız diye” açıkladığı 4-5 milyarlık Boğaçayı Projesi için, İMO’dan ciddi uyarı geldi.

Antalya Boğaçayı’nda kanal görüntüsü şekilleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın değerine değer katacak Boğaçayı Projesi’nin ilk etabı büyük bir hızla devam ediyor.

Antalya Boğaçay Projesi ihalesi 2 Ağustos'ta!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Arsa Karşılığı Boğaçay Özel Proje Alanı Yapımı İhalesi 2 Ağustos'ta yapılacak...

Antalya Boğaçayı’ndaki arsalar yeniden ihaleye çıkıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yürüttüğü Boğaçayı Projesi kapsamında Liman Mahallesi'nde yer alan bazı  taşınmazlar belediyece onaylanacak projenin uygulanması şartıyla ikinci kez ihaleye çıkarılacak.

Boğaçayı Projesi'nin ilk etabı bu yıl tamamlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Türkiye’nin en önemli projelerinden Boğaçay Projesi'nin ilk etabının bu yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Boğaçayı Projesi'nin ilk etabı 1 milyar TL'ye mal olacak!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Boğaçayı Projesi'nin Antalya'ya çok büyük bir zenginlik katacağını belirtti.

manavgat çayı projesi son durum Haberi

manavgat çayı projesi son durum


Menderes Türel, yerel seçimlere 63 gün kala seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Manavgat'ta, AK Parti Manavgat Belediye başkanı adayı Recep Barut'la birlikte seçim çalışması yapan Türel, her gittiği yerde halkın bir dönem önceki Antalya'ya yaptıkları kalıcı yatırımlar için teşekkür ettiğini söyledi. 


Antalya'ya hizmet vermede vefa borcu olduğu için yeniden aday olduğunu belirten Türel, 5 yıl içinde CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu kaydetti. Antalya'nın içme suyu sorununa köklü neşter vurmak için kendi dönemlerinde Manavgat Çayı Temin Suyu Projesi'ni hayata geçirmek için çalışma yaptıklarını belirten Türel, Akaydın tarafından rafa kaldırılan projeyi, 30 Mart'ta sandıkta yetki alması halinde yeniden uygulamaya koyacaklarını söyledi. 


Manavgat Çayı gibi şehrin ortasından asırlarca akan başka bir ırmağın olmadığını belirten Türel, akan suyun Manavgat halkının...