27 / 04 / 2024

Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek!

Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek!

Tepe İnşaat imzası ile hayata geçirilen Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek. Projede yüzde 20 indirim ve yüzde 0,79 faiz oranı ile kredi imkânı sunuluyor...



Tepe İnşaat tarafından inşa edilen Tepe Aura projesi Ocak ayında teslim edilecek. Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Direktörü Murat  Ankara  projeyle ilgili, "Lokasyonu ve yaşam kalitesi ile fark yaratan projemizde villa konforunu az katlı apartman konseptine taşıyarak, asırlık meşe ağacının gölgesinde doğa ile iç içe bir yaşam alanı inşa ettik. Tüm projelerimizde olduğu gibi işi taahhüt ettiğimiz sürede teslim ediyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Oturuma hazır hale getirdiğimiz projemizde, sınırlı bir süre için, müşterilerimize %20 indirim ve %0,79 faiz oranı ile kredi imkânı sunuyoruz, üstelik tapu devrini hemen gerçekleştiriyoruz." diye konuştu.

Tepe Aura projesi asırlık meşe ağacının gölgesinde güven ve huzurlu bir hayatı sunuyor. Proje aynı zamanda Leed Gold sertifikasına sahip. Tepe Aura, enerji dolu bir yaşamın yanı sıra çocukların güvenle büyüyebilecekleri, doğa ile iç içe olabilecekleri imkânları ile de dikkat çekiyor. 

Tepe Aura projesi 16 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa edildi.  3'er katlı 16 bloktan meydana gelen Tepe Aura'da alanları; 106 metrekare ile 199 metrekare arasında değişiklik gösteren 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde bahçeli, teraslı ve dubleks plan seçenekleri yer alıyor.

Tel: 444 46 27
Web: http://tepeaura.com/


Geri Dön