27 / 04 / 2024

Piri Reis Vadisi projesi Ocak ayında tekrar ihaleye çıkacak!

Piri Reis Vadisi projesi Ocak ayında tekrar ihaleye çıkacak!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Karaman'da yapılması düşünülen "Piri Reis Vadisi" projesinde ihalede rekabet ortamının oluşmadığı gerekçesiyle Ocak ayında tekrar ihale çıkaracağı bildirildi. Piri Reis Vadisi, Karaman'ın en büyük projesi olacak...



Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Karaman'da yapılması düşünülen "Piri Reis Vadisi" projesinde ihalede rekabet ortamının oluşmadığı gerekçesiyle Ocak ayında tekrar ihale çıkaracağı bildirildi. 

Karaman'ın en büyük projesi olan Piri Reis Vadisi inşaatı ihalesi  TOKİ  tarafından yeniden ihale edilecek. 

Birinci ihalede dosya satın alan 9 firmadan sadece bir tanesinin dosyası geçerli sayılınca, rekabet ortamı gerçekleşmedi. Bunun üzerine TOKİ, Piri Reis'i ikinci ihaleye çıkarma kararı verdi. Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, uygulamanın teamüle uygun olduğunu, rekabet ortamının oluşmadığı durumlarda ihalenin tekrar edildiğini ve normal olduğunu bildirdi. Başkan Uğurlu, "Yeni inşaat sezonunun da başlangıcı olan yeni yılbaşında inşallah daha iyi ve uygun fiyatlarla bu ihale gerçekleşecektir" dedi. 

Piri Reis Vadisinin bu birinci etabında 460 nitelikli konut ile bu bölgenin peyzajı, havuzları ve yeşillendirilmesi bulunuyor. 


Takip(Konya) Gazetesi


Geri Dön