08 / 05 / 2024

karaman piri reis vadisi ihale

karaman piri reis vadisi ihale

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Karaman'da yapılması düşünülen "Piri Reis Vadisi" projesinde ihalede rekabet ortamının oluşmadığı gerekçesiyle Ocak ayında tekrar ihale çıkaracağı bildirildi. Piri Reis Vadisi, Karaman'ın en büyük projesi olacak...

Karaman Piri Reis Vadisi'nde sona gelindi!

Piri Reis Vadisi Projesi’nde çalışmaların sonuna gelindi.  TOKİ işbirliğinde yapımı süren proje Karaman Belediyesi tarafından yapılıyor. 

Karaman'da TOKİ teslimleri başlayacak!

Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, TOKİ'nin yaptığı Piri Reis Vadisi Projesi'nde yer alan sosyal tesis ve yeşil alanlarda incelemeler yaptı. 

Karaman Piri Reis Vadisi cazibe merkezi olacak!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi işbirliğinde hayata geçirilen ve Karaman’ın en prestijli konut projesi özelliğini taşıyan Piri Reis Vadisi

Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap sözleşmeleri imzalanıyor!

TOKİ Karaman Piri Reis Vadisi Projesi'nde 32 adet 2+1, 87 adet 3+1, 33 adet 4+1, 4 adet 4+1 dubleks, 10 adet 5+1 konut bulunuyor. Karaman Doğukışla Vadisi 1. Etap sözleşmeleri imzalanıyor.

Karaman TOKİ Konutları'nda kuralar çekildi!

Karaman’a Başbakanlık Toplu konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yaptırılan Piri Reis Konutları için kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Karaman Piri Reis Vadisi kura sonuçları tam listesi!

TOKİ Karaman Piri Reis Vadisi kura sonuçları tam listesi henüz açıklanmadı. TOKİ Karaman Piri Reis Vadisi kura sonuçları tam listesi açıklandığında Türkiye'nin ilk ve tek emlak sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

TOKİ Karaman Piri Reis Vadisi başvurularında bugün son gün!

Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Doğukışla’ya yapılan Piri Reis Vadisi projesinde başvurular bugün sona eriyor.

TOKİ Karaman Piri Reis Vadisi kura!

166 adet daireden meydana gelen TOKİ Karaman Piri Reis Vadisi projesindeki daireler kuralı olarak satılacak. TOKİ Karaman Piri Reis Vadisi kura...

Karaman Piri Reis Vadisi'nde 166 konut satışa çıkıyor!

Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile Doğukışla’ya yapılan Piri Reis Vadisi projesinden 166 konut satışa çıkarılıyor.

TOKİ Piri Reis Vadisi'nde indirime gidildi!

Karaman Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) işbirliğinde yürütülen "Piri Reis Vadisi Toplu Konut Projesi"nde, 208 hak sahibinin sözleşme aşamasında ödemeleri gereken peşinatlarda indirime gidildiği bildirildi.

Karaman Piri Reis Vadisi Konutları'nda sözleşmeler imzalanacak!

Karaman Doğukışla Vadisi, Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sözleşme imzalama tarihleri belli oldu. Konuyla ilgili TOKİ'den açıklama yapıldı. Açıklamaya göre sözleşme imzala tarihleri 17 Ağustos tarihinde başlayıp 26 Ağustos tarihinde son buluyor.

Karaman Piri Reis Vadisi Konut'un hak sahipleri mağdur mu?

Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Piri Reis Vadisi Konut Projesi'nde, ön müracaatta bulunan hak sahiplerinin dairelerinin belirlenmesi için kura çekilişi yapıldı. Ancak hak sahipleri mağdur olduklarını dile getirdiler.

Karaman Piri Reis Vadisi Konutları'nın kuraları çekildi!

Karaman Belediyesi ve TOKİ işbirliğinde hayata geçirilen Piri Reis Vadisi Konut Projesi'nde, ön müracaatta bulunan hak sahiplerinin dairelerinin belirlenmesi için kura çekilişi yapıldı. Çekilişle 208 hak sahibinin daireleri belirlendi.

karaman piri reis vadisi ihale Haberi

karaman piri reis vadisi ihale

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Karaman'da yapılması düşünülen "Piri Reis Vadisi" projesinde ihalede rekabet ortamının oluşmadığı gerekçesiyle Ocak ayında tekrar ihale çıkaracağı bildirildi. 

Karaman'ın en büyük projesi olan Piri Reis Vadisi inşaatı ihalesi TOKİ tarafından yeniden ihale edilecek. 

Birinci ihalede dosya satın alan 9 firmadan sadece bir tanesinin dosyası geçerli sayılınca, rekabet ortamı gerçekleşmedi. Bunun üzerine TOKİ, Piri Reis'i ikinci ihaleye çıkarma kararı verdi. Konuyla ilgili olarak yazılı bir açıklama yapan Karaman Belediye Başkanı Kamil Uğurlu, uygulamanın teamüle uygun olduğunu, rekabet ortamının oluşmadığı durumlarda ihalenin tekrar edildiğini ve normal olduğunu bildirdi. Başkan Uğurlu, "Yeni inşaat sezonunun da başlangıcı olan yeni yılbaşında inşallah daha iyi ve uygun fiyatlarla bu ihale gerçekleşecektir" dedi. 

Piri Reis Vadisinin bu birinci etabında 460 nitelikli konut ile bu bölgenin...