16 / 05 / 2024

manavgat ırmağı nereden geçiyor

manavgat ırmağı nereden geçiyor

AK Parti Antalya Milletvekili ve Büyükşehir Belediye başkanı adayı Menderes Türel, 30 Mart mahalli seçiminde yetki alması halinde rafa kaldırılan Manavgat Çayı Temin Suyu Projesi'ni hayata geçireceklerini söyledi.

Türkiye kart geliyor! 81 ilde kullanılacak! Türkiye kart nedir, nereden alınır?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu tüm ulaşım hizmetlerinden ve finansal sistemden faydalanma imkânı sunan Türkiye Kart ile ilgili bilgi verdi. Peki Türkiye kart nedir, nereden alınır?

Vergi borçlarına nereden bakılır? Vergi borcu sorgulama işlemi nasıl yapılır?

Borç yapılandırma konusu gündemde yer alırken çok sayıda vatandaş vergi borçlarına nereden nasıl bakıldığını sorguluyor. Peki, Vergi borclarına nereden bakılır? İşte detaylar...

2023 SGK prim borcu ödemleri için son tarih ne zaman? SGK yapılandırma ödemeleri nereden yapılıyor?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) yapılandırma ödemeleri takvimi merakla sorgulanıyor. Peki, 2023 SGK prim borcu ödemleri için son tarih ne zaman? Yapılandırma neleri kapsıyor? İşte detaylar...

Akkuyu NGS güzergahında acele kamulaştırma kararı!

"380 kV Akkuyu NGS-Manavgat 380 Enerji İletim Hattı Projesi" kapsamında iletim hattı projesinin güzergahına isabet eden taşınmazlar için acele kamulaştırma kararı verildi. 

Emlak vergisi yapılandırma zamanı!

Emlak vergisi borcu olup olmadığını sorgulamak isteyen vatandaşlar, emlak vergisi nasıl ve nereden sorgulanır sorularının cevaplarını merak ediyor. Peki emlak vergisi yapılandırma zamanı ne zaman? İşte tüm merak edilenler...

Manavgat Araştırma Hastanesi için ihaleye çıkılacak!

AK Parti Manavgat İlçe Başkanı Hasan Öz, Antalya'nın Manavgat ilçesinde yapılması planlanan 500 yataklı Manavgat Araştırma Hastanesi için yılbaşından sonra ihaleye çıkılacağını açıkladı.

Antalya Manavgat'ta satılık arsa! 3,6 milyon TL'ye!

Antalya Manavgat'ta bulunan arsa vasfındaki taşınmaz T.C. Manavgat Satış Memurluğu tarafından açık artırma usulü ile satışa sunuluyor. Gayrimenkulük satış bedeli 3 milyon 654 bin 660,00 TL olarak belirlendi. 

Manavgat'ta kamulaştırma kararı alındı!

Manavgat'ta Enerji İletim Hattı için kamulaştırma kararı alındı. Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

10 ilde acele kamulaştırma kararı!

Tunceli ve Kocaeli, Bandırma Edincik, Elazığ Keban, İzmir Bornova-Karşıyaka, Aksaray, Sivas, Antalya Alanya-Manavgat, Adana Kozan ve Düzce'de bulunan bazı projeler için acele kamulaştırma kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Manavgat’ta 2016'da 3 bin 554 adet konut satıldı!

Manavgat Tapu Müdürlüğünce 2016 yılında; 5.629 satış, 48 bağış, 59 taksim, 1.000 intikal, 2.376 ipotek, 2.538 ipotek terkini, 489 tashih, 480 kamulaştırma, 488 kat irtifakı ve mülkiyeti işlemleri, 11.969 diğer işlemler olmak üzere toplam 25.076 işlem yapıldı.

Antalya Büyükşehir, Manavgat'ta yol çalışmalarına başladı!

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Manavgat'ta 32 kilometrelik Yaylaalan grup yolunda asfalt çalışmalarına başladı.Asfalta hazırlanan yolda, zemin genişletme, zemin sıkıştırma, şarampol açma, büz yerleştirme gibi işlemler tamamlandı.

Manavgat'ta 5.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Manavgat 1.İcra Dairesi, Antalya Manavgat İlçesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle ihale edilecek olan arsanın satış bedeli 5 milyon 221 bin TL olarak belirlendi.

Manavgat'ta 30.4 milyon TL'ye satılık arsa!

TC. Manavgat Satış Memurluğu, Manavgat ırmağına 100 metre mesafede bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 30 milyon 404 bin TL olarak belirlendi.

manavgat ırmağı nereden geçiyor Haberi

manavgat ırmağı nereden geçiyor


Menderes Türel, yerel seçimlere 63 gün kala seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Manavgat'ta, AK Parti Manavgat Belediye başkanı adayı Recep Barut'la birlikte seçim çalışması yapan Türel, her gittiği yerde halkın bir dönem önceki Antalya'ya yaptıkları kalıcı yatırımlar için teşekkür ettiğini söyledi. 


Antalya'ya hizmet vermede vefa borcu olduğu için yeniden aday olduğunu belirten Türel, 5 yıl içinde CHP'li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'ın yaptığı hizmetlerin ortada olduğunu kaydetti. Antalya'nın içme suyu sorununa köklü neşter vurmak için kendi dönemlerinde Manavgat Çayı Temin Suyu Projesi'ni hayata geçirmek için çalışma yaptıklarını belirten Türel, Akaydın tarafından rafa kaldırılan projeyi, 30 Mart'ta sandıkta yetki alması halinde yeniden uygulamaya koyacaklarını söyledi. 


Manavgat Çayı gibi şehrin ortasından asırlarca akan başka bir ırmağın olmadığını belirten Türel, akan suyun Manavgat halkının...