18 / 05 / 2024

batmanda bozuk yollar

batmanda bozuk yollar

Kronikleşmiş sorun haline gelen bozuk yollar, tepkilere neden olurken halk artık bu sorunun çözüme kavuşturulmasını istedi. Özellikle kış aylarında daha fazla ortaya çıkan yol sorunu, Batmanlıları adeta çileden çıkardı.

Ankara'da bozuk yolları yenilenmeyen köyler meclis gündeminde!

Ankara'da asfalt yolu olmayan veya bozuk yolları yenilenmeyen köylerde yaşayan vatandaşların sorunları meclis gündemine taşındı..

Zonguldak Belen Sanayi Sitesi yolların onarım bekliyor!

Zonguldak Ereğli'deki Belen Sanayi sitesindeki 200 esnaf bozuk yolların onarımı için destek istedi. Esnaf 3 yılı aşkın süredir yolların asfaltlanmasını istediklerini belirttiler.

Niğde'de asfalt yenileme çalışmaları başladı!

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte kentteki yıpranmış ve bozuk yolların onarımına başladı.

Uşak'ta bozuk yollar onarılıyor!

Uşak Belediyesi Kent merkezinde yapımı devam eden yol çalışmalarını hızlandırdı. Çalışmaları 24 saat devam ediyor.

İzmir Çamdibi'nin yolları yenilendi!

Uzun zamandır Çamdibi Burak Reis Caddesi 204 numara önü ve 5167 sokak 2 numara önündeki çukurların ve bozuk yolların tüm şikayet ve uyarılara rağmen kapatılmadığını belirten vatandaşların sesini belediye yetkilileri duydu

Sinop Güzelkent'te yollar onarılıyor!

Türkeli'ne bağlı Güzelkent köyünün bozuk yolları muhtarlık, özel idare ve kooperatif işbirliği ile onarımı için çalışmalar başladı.

İzmir Bayraklılılar yolların onarılmasını istiyor!

İzmir'in Bayraklı ilçesinde altyapı çalışmalarının ardından kazılan yolların bozuk halde bırakıldığını belirten vatandaşlar, belediyeyi göreve çağırdı.

Eskişehir'in mahalle yolları genişletiliyor!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi özellikle ilçe kırsalında mahalle (köy) yollarında yürüttüğü asfalt kaplama çalışma sezonunu tamamlanmasının ardından, altyapısı bozuk olan mahalle yollarının zemin güçlendirmesi ve yol genişletme çalışmalarına başladı.

Gaziantep'in yolları asfaltlanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’nin bozuk ve dar olan yollarda iyileştirme ile asfalt çalışmaları devam ediyor. Merkez ile taşra ilçelerinde asfalt çalışmalarını aralıksız sürdüren Büyükşehir Belediyesi, birçok köy yollarına sıcak asfalt serimi yapıyor.

Batman Sanayi Sitesi'nin yolu yenilendi!

Batman Sanayi Sitesi 20 yıl aradan sonra ilk defa asfalta kavuştu. Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy’un ilk icraatı bozuk yolların asfaltlanması oldu.

Van İpekyolu'nda asfalt çalışmaları başladı!

Van İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü,kırsal mahallelerde bulunan bozuk yollar ile ara sokaklara asfalt sahti kaplama dökümüne başladı. Belediye yol düzeltme çalışmalarını bütün bir kentte yayacaklarını belirtti.

Karşıyaka Cumhuriyet Mahallesi yolları asfaltlanacak mı?

İzmir'in Karşıyaka ilçesi Cumhuriyet Mahallesi'nde doğalgaz çalışmalarının ardından asfaltlanmayan yollar tepkiye neden oldu. Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Özay Dağhan, yolların haftalardır bozuk olduğunu ve köstebek yuvası haline geldiğini belirtti.

Batman'da bozuk yollar tepkilere neden oluyor!

Kronikleşmiş sorun haline gelen bozuk yollar, tepkilere neden olurken halk artık bu sorunun çözüme kavuşturulmasını istedi. Özellikle kış aylarında daha fazla ortaya çıkan yol sorunu, Batmanlıları adeta çileden çıkardı.

batmanda bozuk yollar Haberi

batmanda bozuk yollar

Bozuk yollarına bir türlü kesin bir çözüm üretilmediğini söyleyen halk, yetkililere sitem etti. Giderek büyüyen bir kent olduğunu söyleyen halk, şehrin şimdiki görüntüsünden utanç duyduklarını dile getirdi. Birçok yolun bozuk ve çukurlu olmasından dolayı yağan yağışlardan sonra yaya ve araç geçişlerinde sorun yaşadıklarını belirten halk, belediyeye isyan etti. Yapılan haber ve tepkilerden sonra birçok ana caddelere her defasında olduğu gibi açılan çukurlara çakıl taşlarının doldurulduğunu dile getiren halk, mahalle aralarında bulunan sokaklarda herhangi bir çalışmanın yapılmamasına ise tepki gösterdi.



Raman Mahallesi 1806. Sokak sakinlerinden Murat Sütçü, "Yaklaşık 1 buçuk ay önce Batman genelinde doğalgaz çalışmaları yapıldı. Oluşan tahribat sonucu sokaklarımız bu hale girdi. Yetkililere müracaat etmemize rağmen gelip sokağımızın sorununu gidermediler ve gerçekten sokak sakinleri olarak şuanda mağdur durumdayız. Kendi...