24 / 05 / 2024

batmanda telek hangarları üçüncü kez ihaleye çıktı

batmanda telek hangarları üçüncü kez ihaleye çıktı

Özelleştirme İdaresi’nin iki kez ihaleye çıkardığı ve tekstil firmalarının da aralarında bulunduğu 7 şirket, kapatılan Tekel’in taşınmaz mallar ile hangarlarına talipli. Üçünce kez ihaleye çıkan gayrimenkullerde yatırım yapan tekstilciler, öncelik istiyor

Hangarlar Hafriyat İnşaat Elektronik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangarlar Hafriyat İnşaat Elektronik Temizlik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Yalçın Köse tarafından kuruldu.

Kültürpark'ta yeni binalar yapılacak mı?

Mimarlar Odası Kültürpark'ta yer alan Ahmet Piriştina zamanında yapılan iki hangarın yıkılmasını ve yerine yeni yapılar yapılmamasını talep ediyor. Belediye ise hangarları yıkıp yeni binalar inşa etme taraftarı. Peki ne olacak?

İstanbul Havalimanı'nın yeni hangarlarının inşaatı tamam!

Türk Hava Yolları (THY) Teknik AŞ, İstanbul Havalimanı'nda yer alan uçak bakım, onarım ve revizyon (MRO) kompleksinin önemli bir parçası olacak yeni hangarlarının inşaatını tamamladı.

DHMİ, TARKİM'e ait hangarları teslim aldı!

Atatürk ve Adana Havalimanlarında bulunan Tarkim Havacılığa ait hangarlara el konulmasının ardından Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) hangarların teslim alındığını açıkladı.

Batman'da Tekel'e ait hangarların satışında belirsizlik yaşanıyor!

Tekel’e ait tekstil kentteki hangarlar ile taşınmazlara henüz çözüm bulunmadığını söyleyen İbrahim Halil Kırşan; “Formül bulamadık. Böyle giderse tesisler eğitim yuvasına gidebilir” dedi.

Batman'da akıllı evlere rağbet artıyor!

Son yıllarda lüks konut projeleriyle adından sıkça söz ettiren şehirlerin arasında ilk sıralarda yer almaya başlayan Batmanda yapılan evlerin büyük çoğunluğunda akıllı ev sistemleri kullanılmaya başlandı.

Batman'da gayrimenkul sektöründe hareketlilik başladı!

Emlak sektörünün uzun süredir durgun geçtiği Batmanda, bahar mevsimi ile beraber sektör canlanmaya başladı. Bahar mevsimi ile birlikte daire ve dükkan alım-satımında hareketlilik başladı.

Batman'daki tekel hangarları ve gayrimenkullerin ihaleleri iptal edildi!

Batman Tekel gayrimenkullerin de aralarında bulunduğu Kozluk ve Sason’daki hangar ile taşınmaz mallar ihalesi yine gerçekleşmedi. Batman’daki tesislere 8 firma talipli oldu.

Oruç İnşaat Malzemeleri İletişim Telek.Kuyumculuk Oto Galerisi Tem. Maddeleri Pazar.San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Oruç İnşaat Malzemeleri İletişim Telek.Kuyumculuk Oto Galerisi Tem. Maddeleri Pazar.San.ve Tic.Ltd.Şti. Mehmet Emin Oruç tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Fatih, Taya Hatun Mahallesi'nde kuruldu.

Batman'ın 3 ilçesindeki tekel hangarları ve gayrimenkuller ihaleye çıktı!

Özelleştirme İdaresi’nin iki kez ihaleye çıkardığı ve tekstil firmalarının da aralarında bulunduğu 7 şirket, kapatılan Tekel’in taşınmaz mallar ile hangarlarına talipli. Üçünce kez ihaleye çıkan gayrimenkullerde yatırım yapan tekstilciler, öncelik istiyor

Nazilli'deki hangar restorasyonları tamamlandı!

Nazilli Belediyesi, rölöve, restitüsyon ve restorasyon çalışmalarını yaptığı hangarlar tamamlanarak hizmete hazır hale geldi.Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık hangarlarda incelemede bulundu.

Batmanlı emlakçılar tapu sorunlarına çözüm bekliyor!

Batmanda arsası, bahçesi, tarlası, gayrimenkulü bulunan hemen hemen herkesin mutlaka Tapu Müdürlüğüne 1 işinin düştüğünü söyleyen Salih Doğantay, Batman'daki tapu sorunlarının çözülmesi için yetkililerden yardım istedi.

TOKİ, Diyarbakır ve Batman'daki statların inşasına başlıyor!

TOKİ, Diyarbakır ve Batmanda inşa edeceği statların inşaatlarına başlıyor. TOKİ'nin inşa edeceği 33 bin seyirci kapasiteli stadyumla Diyarbakır, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerindeki en büyük statlarından birine kavuşmuş olacak.

batmanda telek hangarları üçüncü kez ihaleye çıktı Haberi

batmanda telek hangarları üçüncü kez ihaleye çıktı

Firmaların teklifini değerlendirmeye alan Özelleştirme İdaresi, 15 gün içinde satışı gerçekleştirecek.


TEKSTİLCİLER ÖNCELİK İSTİYOR

Uzun yıllar Tekel’in tütün işleme merkezi ile tütünün stoklandığı adres olan havalimanı bitişiğindeki taşınmaz mallar ile Tekel hangarları, üçüncü kez ihaleye çıktı. Geçen hafta Özelleştirme İdaresi’ne teklif veren 7 firma arasında ‘tekstil kent’teki firmalarında bulunduğunu belirten Özelleştirme İdaresi yetkilileri, ihaleyi 15 gün için de gerçekleştireceklerini söylediler. 

GÖZLER ÖZELLEŞTİRME’DE

Gözlerin çevrildiği Özelleştirme İdaresi yetkilileri, şöyle konuştular; “Daha önce iki kez ihaleye çıkardığımız taşınmaz malların satışı bu kez gerçekleştirilecek. Belirlenen sürede 7 firma teklif verdi. Teklifler iki hafta içinde değerlendirilecek. Batman’la birlikte Sason, Kozluk ilçeleri ile Bekirhan beldesindeki Tekel hangarları ile gayrimenkulleri satılacak. Üçüncü ihalede gayrimenkullerin sahipleri belirlenmiş olacak” dediler.



Batman...