18 / 05 / 2024

Batmanın 3 ilçesindeki tekel hangarları ve gayrimenkuller üçüncü kez ihaleye çıktı

Batmanın 3 ilçesindeki tekel hangarları ve gayrimenkuller üçüncü kez ihaleye çıktı

Özelleştirme İdaresi’nin iki kez ihaleye çıkardığı ve tekstil firmalarının da aralarında bulunduğu 7 şirket, kapatılan Tekel’in taşınmaz mallar ile hangarlarına talipli. Üçünce kez ihaleye çıkan gayrimenkullerde yatırım yapan tekstilciler, öncelik istiyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı duyurdu: Ankara'nın o ilçesindeki imar planı revizyonu kesinleşmeden iptal edildi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde 'Özel Çevre Koruma Bölgesi' içinde yer alan 'Kentsel Gelişme Alanına' ilişkin imar planı revizyonuna yönelik verilen teklifi iptal etti.

İBB, İstanbul'un 3 ilçesindeki 5 arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Kartal, Zeytinburnu ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki İstanbul'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

İBB, İstanbul'un 3 ilçesindeki 4 arsayı satıyor! Megakentte arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

İBB, İstanbul'un Bağcılar, Beyoğlu ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 4 arsayı satıyor. Megakentte arsa sahibi olma fırsatını kaçırmayın!

İstanbul'un 3 ilçesindeki 3 arsa satılıyor! İBB'den arsa alacaklara büyük fırsat! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Gaziosmanpaşa, Kağıthane ve Eyüpsultan ilçelerinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Manisa projeleri için tarih belli oldu! 3 ilçeye 895 konutluk 3 yeni proje geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehiricilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu konut İdaresi Başkanlığı Manisa projelerinin ihalelerini Aralık ayı içerisinde gerçekleştirilecek. Projeler kapsamında 3 ilçede toplam 895 konut inşa edilecek.

TOKİ'den Ankara'nın 5 ilçesine tam 3.400 ucuz konut geliyor! Tarihler duyuruldu, bakmadan geçenler bin pişman olur!

Dar ve orta gelirli aileler için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'nın 5 ilçesinde 10 yeni projede toplam 3.400 konut inşa edecek.

TOKİ'den Aydınlılara son dakika müjdesi! O 3 ilçeye tam 756 ucuz konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Aydın projelerinin ihale tarihlerini açıkladı. TOKİ, Aydın projeleri kapsamında 3 ilçede toplam 756 yeni konut inşa edecek. İşte detaylar...

Kocaeli'nin 3 ilçesindeki eski binalar yıkılacak! 

Kocaeli'nin 3 ilçesindeki eski binaların yıkımı için ihale yapıldı. İhaleye 11 firma teklif sundu. İhaleye sunulan en yüksek teklif 1 milyon 710 bin TL + KDV oldu. İhaleler dışındaki maddeler de konuşularak karar verildi. 

Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşma meclis gündeminde!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya'nın Kaş ilçesindeki kaçak yapılaşmayı meclis gündemine taşıdı. Çetin Osman Budak, konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Konutta en hızlı amortisman süresi o 3 ilçede!

Konutta kira geliri üzerinden hesaplanan amortisman sürelerine bakıldığında kazandıran şehirler arasında zirvede 16 yıllık geri dönüş süresi ile Edirne bulunuyor. Ev fiyatlarının uçuşa geçtiği ortalamanın da 20 yıl olarak belirlendiği İstanbul'da 3 ilçe yatırımcısının yüzünü güldürdü.

Antalya'nın 3 ilçesinde 181 bina riskli kabul edildi!

Antalya’da 1 milyon 260 bin kişilik nüfusa sahip Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçelerinde deprem risk raporu oluşturuldu. Üç ilçenin toplamında 181 bina riskli kabul edilirken risk açısından en güvenli ilçenin Konyaaltı olduğu tespit edildi.

Şanlıurfa'da inşaatın 3. katından düşen işçi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde çalıştığı inşaatın 3. kattaki penceresinden düşen işçi yaşamını yitirdi...

BTC'den 3,3 milyar varil petrol sevk edildi!

Bakü-Tiflis-Ceyhan Ham Petrol Boru Hattı'nın son durağı Adana'nın Ceyhan ilçesindeki Haydar Aliyev Deniz Terminali'nden 2006 yılından itibaren 4 bin 300'den fazla tanker ile 3 milyar 314 milyon 965 bin varil ham petrol sevk edildi.

Batmanın 3 ilçesindeki tekel hangarları ve gayrimenkuller üçüncü kez ihaleye çıktı Haberi

Batmanın 3 ilçesindeki tekel hangarları ve gayrimenkuller üçüncü kez ihaleye çıktı

Firmaların teklifini değerlendirmeye alan Özelleştirme İdaresi, 15 gün içinde satışı gerçekleştirecek.


TEKSTİLCİLER ÖNCELİK İSTİYOR

Uzun yıllar Tekel’in tütün işleme merkezi ile tütünün stoklandığı adres olan havalimanı bitişiğindeki taşınmaz mallar ile Tekel hangarları, üçüncü kez ihaleye çıktı. Geçen hafta Özelleştirme İdaresi’ne teklif veren 7 firma arasında ‘tekstil kent’teki firmalarında bulunduğunu belirten Özelleştirme İdaresi yetkilileri, ihaleyi 15 gün için de gerçekleştireceklerini söylediler. 

GÖZLER ÖZELLEŞTİRME’DE

Gözlerin çevrildiği Özelleştirme İdaresi yetkilileri, şöyle konuştular; “Daha önce iki kez ihaleye çıkardığımız taşınmaz malların satışı bu kez gerçekleştirilecek. Belirlenen sürede 7 firma teklif verdi. Teklifler iki hafta içinde değerlendirilecek. Batman’la birlikte Sason, Kozluk ilçeleri ile Bekirhan beldesindeki Tekel hangarları ile gayrimenkulleri satılacak. Üçüncü ihalede gayrimenkullerin sahipleri belirlenmiş olacak” dediler.



Batman...