07 / 05 / 2024

battalgazi belediyesi asfalt

battalgazi belediyesi asfalt

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle kanal yolu, Kırıktaşlar, Üssülü Pınar, Kantar ve Drejan Sokak'ta asfalt çalışmasını sürdürüyor.

Malatya'daki 24 adet gayrimenkul satılıyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Malatya Battalgazi Belediyesi, Malatya ili, Battalgazi ilçesinde yer alan 24 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Malatya Battalgazi'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Malatya'da dönüşümle inşa edilen evlerin fazlası depremzedelere verilecek!

Battalgazi Belediyesi tarafından Elazığ depreminden sonra riskli alan ilan edilen Şehit Fevzi Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen 684 konutun 284 tanesi depremzedelere verilecek...

O ildeki 3 adet arsa 3 taksit fırsatıyla satılıyor! Arsa alacaklar bu tarihi kaçırmayın!

Malatya ili Battalgazi Belediyesi, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu Mahallesi'nde yer alan 3 adet arsayı 3 taksitle satıyor. İşte ayrıntılar...

Malatya Battalgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Malatya Battalgazi Belediyesi'nden konut ve ticaret alanı imarlı satılık 4 arsa!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili Battalgazi ilçesinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 49 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

Malatya'da 49.4 milyon TL'ye arsa karşılığı hasılat paylaşımı ihalesi!

Malatya Battalgazi Belediyesi, Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Çamurlu Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulleri arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı yöntemiyle satılması işi kapalı teklif usulü ile 49 milyon 400 bin TL'ye ihale edecek...

Malatya Göztepe Mahallesi'ne 10 kat imar izni geldi!

Battalgazi Belediyesi, Göztepe Mahallesi'ne, Malatya’da görülmemiş bir imar verdi. 10 kat imar izni verilen mahalleliler başkana teşekkürlerini iletti..

Sancaktar Türbesi restore edilecek!

Battalgazi Belediyesi tarafından tarihin önemli miraslarından olan Sancaktar Türbesi için restorasyon çalışmaları başladı.

Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Battalgazi Belediyesi hayata geçirilen ve Çöşnük Mahallesi’nde yapılacak olan Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışmaları başladı.

Battalgazi'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından Orduzu Mahallesi Çayırbaşı Sokakta asfalt çalışması gerçekleştirildi.

İzmir Büyükşehir'den 1.5 milyon tonluk asfalt atağı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, asfalt yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Büyükşehir bu kapsamda 1,5 milyon ton sıcak asfalt dökmeyi planlıyor.

Malatya Engelsiz Yaşam Merkezi'nin kazı çalışması başladı!

Malatya Battalgazi Belediyesi, ilçeye Engelsiz Yaşam Merkezi kazandıracak. Temel kazı çalışmalarının başladığı merkezin temeli 15 gün sonra atılacak.

Mersin Mut'ta 1,5 günde 60 kamyon asfalt döküldü!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, asfalt çalışmalarına devam ediyor. Kış aylarında ara verilen çalışmalar Mut ilçesinde yeniden başladı.

battalgazi belediyesi asfalt Haberi

battalgazi belediyesi asfalt

Battalgazi Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Mahalle kanal yolu, Kırıktaşlar, Üssülü Pınar, Kantar ve Drejan Sokak'ta asfalt çalışmasını sürdürüyor.


Yeni Mahalle Muhtarı Mehmet Kırıktaş, yıllardır alamadıkları hizmeti Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan sayesinde aldıklarını ifade ederek, "Yeni Mahallemize yapılan bu hizmetten dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür ediyoruz. Mahallemize yapılan hizmetler bizi çok memnun etti. Yeni Mahalle sakinleri ve muhtarı olarak yapılan hizmetleri inkar edemeyiz. Çalışmalar oldukça güzel ve yerinde" ifadelerini kulandı.Mahalle sakinlerinden Cihan Haylaz da çalışmalardan duyduğu memnuniyeti...