22 / 07 / 2024

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

4 kilometrelik yolun tamamlanması ile birlikte kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulan mahalle sakinleri, en çokta öğrencilerin okula giderken yaşadıkları ulaşım sıkıntısından kurtulduklarını ifade ettiler.

Malatya Battalgazi Belediyesi kat karşılığı inşaat yaptıracak!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte ihale detayları...

Malatya Battalgazi Belediyesi'nden konut ve ticaret alanı imarlı satılık 4 arsa!

Malatya İli Battalgazi Belediye Başkanlığı, Malatya ili Battalgazi ilçesinde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 49 milyon 400 bin TL olarak belirlendi.

İzmit Belediyesi o bina için istinat duvarı örüyor!

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri temeli kayan Karadeniz Apartmanı’nın güvenliğinin sağlanması amacıyla istinat duvarı örüyor.

Büyükçekmece Belediyesi evi yanan aileye yardım eli uzattı!

Geçtiğimiz günlerde patlama sonucu kullanılamaz hale gelen apartman dairesi, Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından baştan aşağı yenileniyor.

Nazilli Belediyesi yeni imar yolları için çalışıyor!

Nazilli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, yeni imar yolları açma çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehzadeler Belediyesi'nin çevre düzenleme çalışmaları sürüyor!

Şehzadeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ova yolları bakım çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Battalgazi Belediyesi hayata geçirilen ve Çöşnük Mahallesi’nde yapılacak olan Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi’nde inşaat çalışmaları başladı.

Battalgazi'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından Orduzu Mahallesi Çayırbaşı Sokakta asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Akdeniz Belediyesi'nden Çilek Mahallesi'nde imar atağı!

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, 65 mahallesinde belirlenen ihtiyaca göre yeni imarlı yol açma çalışmalarına devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, son olarak Çilek Mahallesinde yeni imarlı yolların açma çalışmalarını gerçekleştirdi.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Kağıthane Belediyesi'nden 80 bin ton asfalt!

İlçenin altyapı ve üstyapı çalışmalarını yürüten Kağıthane Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün 2016 yılı faaliyet raporu açıklandı. Rapora göre ilçe genelinde bir yılda 80 bin ton asfaltlama çalışması yapıldığı belirtildi.

Battalgazi Belediyesi'nin imar çalışmaları sürüyor!

Battalgazi Belediyesi, Hatunsuyu mahallesi Kıraç Küme Evleri bölgesinde yeni imar yolları için çalışmalarını sürdürüyor.

Başiskele Belediyesi kent yenileme çalışmalarına devam ediyor!

Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Serdar mahallesi Sınırdere caddesinin 260 metrelik kısmını parke taşlarıyla kaplıyor.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Haberi

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü

Mahalle sakinlerinden Sevda Damar, yolların asfaltlanması ile ulaşımda yaşadıkları sorunun çözüldüğünü belirterek, “Önceden servisimiz gelmiyordu. Çocuklarımız yağmur yağdığında okula giderken oldukça zorlanıyordu. Okul servisleri kapıya kadar gelemiyordu. Sorun ve sıkıntılarımız oldukça fazlaydı. Artık tozdan, dumandan kurtulduk. Oldukça memnunuz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi.

Ramazan Gül isimli mahalle sakini, “Yollarımızın yapılmasıyla gelen hizmetlerle artık bölgemiz çok daha güzel oldu. Bu hizmet gelmeden önce yollarımız çamurdan geçilemiyordu. Selahattin Başkanımıza teşekkür etmek istiyorum. Çalışmalar yapılmadan önce özellikle kış aylarında yollarda kalıyorduk, araçlarımız çıkmıyordu. Verilen hizmetlerin kalitesinden memnunuz. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Kendisine verdiğimiz desteğin artacağını buradan ifade etmek istiyorum. Kendisine minnettarız. Yollarımızın bu hale gelmesini hayal bile edemiyorduk. Yollardan bir çapa motoruyla traktör birlikte geçemiyordu. Ancak çalışma yapıldıktan sonra yollarımız genişledi” ifadelerini...