16 / 05 / 2024

Battalgazi Belediyesine yeni hizmet binası yapılıyor

Battalgazi Belediyesine yeni hizmet binası yapılıyor

Haziran ayı içerisinde ihalesi yapılan Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binasının temelinin atılması için son aşamaya gelindi.

Emlak Konut GYO'dan Malatya Battalgazi'ye 1.000 yeni konut!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder yaptığı açıklamada Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen depremlerden etkilenen ilçeye, Emlak Konut GYO tarafından 1000 konutun yapılması noktasında görüşmelerin sürdüğünü kaydetti.

TOKİ'den Malatya'ya 18 yeni dükkan müjdesi! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut ve 18 yeni dükkan inşa edecek.

TOKİ Malatya Battalgazi'de 479 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Battalgazi projesi için düğmeye bastı.

TOKİ Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek!

Yeni konut yatırımları için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Malatya Battalgazi'de 679 yeni konut inşa edecek.

Battalgazi Devlet Hastanesi 2021'de tamamlanacak!

AK Parti Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın gelişimini hızlandıracak yeni projelerin yolda olduğunu belirtiyor. Çalık, Malatya Havalimanı'na 2. bir terminal binasının yapılacağını ve Battalgazi Devlet Hastanesi'nin 2021'de tamamlanacağını açıkladı.

TOKİ'den Malatya Battalgazi'ye 886 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de 886 adet yeni konut inşa edecek.

Depremde hasar gören Battalgazi'ye 2 bin 350 konut müjdesi!

Malatya'da depremzedeler için yapılacak konutlara ilişkin toplantıda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise ilçeye 2 bin 350 yeni konut inşa edileceğini söyledi.

Malatya Battalgazi'nin 102 mahallesine 100 yeni proje!

Malatya Battalgazi için 100’ün üzerinde proje hazırladıklarını anlatan Ak Parti Battalgazi Belediye Başkan adayı Osman Güder, ''Çalışmalarımızı 102 mahallede yaptık'' diye konuştu.

Manisa Yeni Han'daki dükkanlar ihaleye çıkıyor!

İl Özel İdaresi’nden Manisa Büyükşehir Belediyesine geçen Yeni Han’da büro gibi kullanıldığı için açık olmayan ya da kullanılmayan dükkânların Manisa’nın tanıtımına ve kültürüne uygun şekilde kullanılması için Manisa Büyükşehir Belediyesi, boş ve pasif durumdaki dükkanları ihaleye açıyor.

Yeni Malatya Stadyumu bugün açılıyor!

Merkez Battalgazi ilçesinde 136 bin 585 metrekarelik arazi üzerine inşa edilen Yeni Malatya Stadyumu'nun yapımı tamamlandı. 25 bin seyirci kapasiteli stat bugün açılıyor.

Battalgazi Belediyesi'nin imar çalışmaları sürüyor!

Battalgazi Belediyesi, Hatunsuyu mahallesi Kıraç Küme Evleri bölgesinde yeni imar yolları için çalışmalarını sürdürüyor.

Sultanbeyli'ye iki yeni meydan!

Sultanbeyli Belediyesi ilçeye yeni sanat yapıları ve meydan kazandırmaya devam ediyor. Mecidiye, Hasanpaşa ve Adil Mahallelerine yapılan sanatsal yapılar şimdi ise Battalgazi ve Mehmet Akif Mahallesine inşa ediliyor.

Sakarya Akyazı, yeni şehir projesiyle gelişiyor!

Sakarya Akyazı Belediyesine bağlı Fen İşleri Müdürlüğü’nün sürdürmekte olduğu çalışmalar arasında yer alan ilçenin gelişimine yönelik yeni şehir planları hayata geçiriliyor.

Battalgazi Belediyesine yeni hizmet binası yapılıyor Haberi

Battalgazi Belediyesine yeni hizmet binası yapılıyor

Haziran ayı içerisinde ihalesi yapılan Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binasının temelinin atılması için son aşamaya gelindi. Sivas Caddesi üzerinde Devlet Su İşleri’ne (DSİ) ait 33 bin 400 metrekarelik alanın bir bölümüne Battalgazi Belediyesi’nin yeni hizmet binası yapılacak. Yeni hizmet binasının temelinin atılması için eksiklikler gideriliyor. Bu kapsamda DSİ Makine İkmal Başmühendisliği binasının yıkılabilmesi için prefabrik bina yapımında son aşamaya gelindi. Prefabrik binanın tamamlanması ile birlikte DSİ Makine İkmal Başmühendisliği binası yıkılacak ve bu alana Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binasının temeli atılacak. Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yeni hizmet binası ile ilgili ihaleyi onaylamasının ardından da yakın bir tarihte ilgili firmaya yer teslimi yapılacak ve Battalgazi Belediyesi yeni hizmet binasının temeli atılmış...