03 / 05 / 2024

Battalgazi derme deresi ıslah

Battalgazi derme deresi ıslah

“Yeni Bir Battalgazi” sloganıyla ilçenin modern, çağdaş, yaşanabilir ve dünya standartlarında bir ilçe olması için kolları sıvayan Başkan Gürkan ve ekibi, birçok belediyenin yapamadığı işleri başardı.

Selahattin Gürkan: Yeni bir Battalgazi doğuyor!

“Yeni Bir Battalgazi” sloganıyla ilçenin modern, çağdaş, yaşanabilir ve dünya standartlarında bir ilçe olması için kolları sıvayan Başkan Gürkan ve ekibi, birçok belediyenin yapamadığı işleri başardı.

Eşme Maden Deresi’ne köprü yapılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Ulaşım Yapıları Kontrol Şube Müdürlüğü tarafından Kartepe Eşme Maden Deresi Köprü ve Bağlantı Yolları yapım işi ihalesi gerçekleştirildi.

Kilis Alifakı Deresi Kuşaklama Kanalı için kamulaştırma yapılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun talimatlarıyla Kilis il merkezinden geçen Alifakı deresi kuşaklama kanalı işinin kamulaştırma işlemlerine başlanacağı bildirildi.

Balıkesir Çay Deresi rekreasyon projesine ödül!

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin yıldız projelerinden olan Çay Deresi Rekreasyon Alanı Projesi, uluslararası fuar organizasyonunda “Yıldız Proje” kategorisinde ödüle layık görüldü. Ödül, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'ni sevindirdi.

Bilecik'te Karasu Deresi ıslah çalışmaları denetlendi!

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Karasu Deresi ıslah çalışmalarını yerinde inceleyerek, son durum hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Sakarya Mahmudiye Seydisuyu Deresi modern görünüme kavuştu!

Mahmudiye’de yıllardır kaderine terk edilen ve ilçenin en büyük sorunu haline gelen Seydisuyu Deresi’nin son hali görenleri sevindirdi. Dere, sadece bir yılda güzel bir görünüme kavuştu.

Uşak Dokuzsele Deresi'ndeki işyerlerinde yıkım başladı!

Uşak Belediyesi'nin mega projelerinden biri olan Dokuzsele Deresi Islah projesi kapsamında dere kenarında işyerleri kamulaştırılarak yıkıma başlandı.

Battalgazi Belediyesi imar projelerini masaya yatırdı!

Battalgazi Belediye Meclisi, Aralık ayı ve 2015 yılının son olağan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda, imar ağırlıklı gündem maddeleri görüşüldü.

Malatya Battalgazi'de 27 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi Şifa Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 27 milyon TL olarak belirlendi.

Akköprü Deresi 2. etap çalışmaları tamamlandı!

Akköprü Deresi, artık halkın nefes alabileceği bir alana dönüştürüldü. 2012 yılında yapımına başlanan ve aynı yıl birinci etabı tamamlanan Akköprü Deresi Islah Projesinin ikinci etabı da bu yıl içerisinde tamamlandı.

Muş Karni Deresi Rekreasyon Projesi başladı!

Muş Belediyesi tarafından projelendirilen ve Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı tarafından desteklenen 'Karni Deresi Rekreasyon Projesi'nin startı törenle verildi.

Antalya Demre'deki Sakar Deresi’ne dev tünel açılıyor!

Geçtiğimiz günlerde DSİ ile İnşaat firması arasında yapılan Demre Köşkerler Deresi ıslahı inşaatı işinin sözleşmesi sonrası çalışmalar başladı.

Arsuz Zilli Deresi Köprüsü ulaşımı kolaylaştıracak!

Hatay'ın Arsuz İlçe Belediyesi Başkanı Nazım Culha, Çengen Mahallesi'nde yapımına başlanan Zilli Deresi Köprüsü'ndeki çalışmaları inceledi. Köprü 64 metre uzunluğunda ve 18 metre genişliğinde inşa ediliyor.

Battalgazi derme deresi ıslah Haberi

Battalgazi derme deresi ıslah

Başkanlığının birinci ve ikinci döneminde 17 bin nüfuslu bir Battalgazi’nin olmayan altyapı, kaldırım, yol ve çevre düzenlemelerini rekor düzeyde gerçekleştiren Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Tarihi bir kent dokusunun yok olmaya yüz tuttuğu Battalgazi’de, tarihi eserleri bir bir ayağa kaldırdık. Battalgazi, mazisine layık bir şekilde tarihiyle yeniden tarih kokmaya başladı. Şimdi tarihi eserleri ayağa kalkan, çağdaş, modern ve yaşanabilir bir Battalgazi hedefiyle, bırakacağımız eserlerle birlerce yıl sonrasının belediye başkanı olmanın arzusu ve çabası içerisinde olacağız. Belediye hizmetlerini vatandaşın ayağına götürmek ve dünya standartlarında hizmet vermek bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonra da birinci önceliğimiz olacaktır. Yeni Battalgazi, tarihi ve kültür değerleriyle birlikte, sosyal belediyeciliği ön planda tutan bir anlayışla yoluna devam ediyor” ifadelerini kullandı.


YÜRÜYEN DEĞİL KOŞAN BELEDİYEYİZ 

Yeni dönemde Battalgazi...