23 / 07 / 2024

battalgazi gelincik tepesi imar çalışmaları

battalgazi gelincik tepesi imar çalışmaları

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Mahallesi’nde bulunan Gelincik Tepesi için uydu kent projesi hazırladıklarını söyledi.

Malatya deprem konutlarının birinci etabı Ekim sonunda tamamlanacak!

Rönesans Holding'in Proje Müdürü Toygun Keskin, Malatya'da Gelincik Tepesi'nde inşa edilen deprem konutlarının ilk etabının Ekim sonunda tamamlanacağını açıkladı. 

Battalgazi Devlet Hastanesi 2021'de tamamlanacak!

AK Parti Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın gelişimini hızlandıracak yeni projelerin yolda olduğunu belirtiyor. Çalık, Malatya Havalimanı'na 2. bir terminal binasının yapılacağını ve Battalgazi Devlet Hastanesi'nin 2021'de tamamlanacağını açıkladı.

Malatya Battalgazi'de kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde hazırladığı projeleri hayata geçirmek için 2019 yılında göreve gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, projelerle vizyonel değişimi başlatarak, daha yaşanabilir bir Battalgazi inşa çalışmalarını sürdürüyor.

TOKİ'den Malatya Battalgazi'ye 886 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Malatya Battalgazi'de 886 adet yeni konut inşa edecek.

TOKİ Malatya Battalgazi Beydağı 3. ve 4. Etap ihalesi yarın!

Malatya İli Battalgazi İlçesi 886 Konut 38 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek. 

Gelincik Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gelincik Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Dilek Kalaycı tarafından kuruldu.

Malatya Battalgazi 879 konut ihalesi 29 Temmuz'da!

Malatya İli Battalgazi İlçesi Beydağı Mahallesi 3. ve 4. Etaplar 1.Bölge 879 Adet Konut ve 38 Adet Dükkan İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 29 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Malatya Battalgazi için riskli alan kararı!

Malatya ili, Battalgazi ilçesi, Şehitfevzi Mahallesi sınırları içerisinde bulunan bazı alanlar "riskli alan" ilan edildi.

Malatya'da depremzedeler için yapılan konutların rezerv alanı genişletilecek!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Gelincik Tepesi'nde yapımına başlanan konutların rezerv alanının genişletileceği açıklandı.

Malatya Gelincik'te 1500 konut yapılacak!

Elazığ'da meydana gelen 6.8 şiddetindeki depremden etkilenen Malatya Gelincik'te 1500 konut yapılacak. Malatya Valisi Aydın Baruş, depremden etkilenen bölgelerin yenilenmesi kapsamında Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca ilk aşamada 4 bin 432 konut yapılmasının planlandığını belirtti...

Osman Güder: Battalgazi'nin imar sorunları var!

2020 yılının Battalgazi adına yatırım yılı olacağından bahseden Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ''Battalgazi'nin ciddi imar sorunları vardı' diye konuştu.

Depremde hasar gören Battalgazi'ye 2 bin 350 konut müjdesi!

Malatya'da depremzedeler için yapılacak konutlara ilişkin toplantıda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise ilçeye 2 bin 350 yeni konut inşa edileceğini söyledi.

Battalgazi Devlet Hastanesi'nin inşaatında son durum!

Battalgazi Devlet Hastanesi inşaatının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

battalgazi gelincik tepesi imar çalışmaları Haberi

battalgazi gelincik tepesi imar çalışmaları

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Orduzu Mahallesi’nde bulunan Gelincik Tepesi için uydu kent projesi hazırladıklarını söyledi.


Vuslat TV’de yayınlanan programda gazetecilerin sorularını cevaplayan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Gelincik Tepesi ilgili hazırladıkları projeleri anlattı.


Büyük projelerin hayata geçmesi için çalışacaklarını belirten Gürkan, “Biz Malatyalılar olarak yeni hükümeti ve kabineyi iyi değerlendiremediğimiz zaman, yarın kuzey çevre yolunu aşamayız, kuşak yolları açamayız, yeni uydu kentler kuramayız. Bu hükümet iyi değerlendirilmesi lazım. En acil şekilde kuzey çevreyolunun açılması için gerekli adımlar atılmalı. Kuşak yolları büyükşehir belediyesi üstlendi. Ama kuzey çevreyolu için Ulaştırma Bakanlığı’nın kamulaştırmaya para vermeyiz anlayışını ortadan kaldırması gerekiyor. Başka illerde sahiller doldurulup otobanlar ve havaalanları yapılıyor da Malatya’da neden kuzey çevreyolu yapılamasın” diye konuştu.


Orduzu’nun Bahçebaşı Mahallesi’ndeki Arslantepe Höyüğü’nün arkasında bulunan Gelincik Tepesi...