08 / 07 / 2024

Battalgazi Orduzu yolları yenileniyor

Battalgazi Orduzu yolları yenileniyor

Battalgazi Belediyesi, hava şartlarının elverişli olması ile birlikte yol çalışmalarına başladı. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Orduzu Arslantepe 13. Sokakta yol genişletme ve düzenleme çalışması yapıldı.

Battalgazi'de kent yenileme çalışmaları devam ediyor!

Battalgazi Belediyesi tarafından Orduzu Mahallesi Çayırbaşı Sokakta asfalt çalışması gerçekleştirildi.

Battalgazi Belediyesi'nin imar çalışmaları sürüyor!

Battalgazi Belediyesi, Hatunsuyu mahallesi Kıraç Küme Evleri bölgesinde yeni imar yolları için çalışmalarını sürdürüyor.

Battalgazi Belediyesi 6 okulun yolunu asfaltladı!

Battalgazi Belediyesi tarafından Battalgazi Ziraat Meslek Lisesi kampüsü içerisinde yer alan 6 okulun yolları sıcak asfalt ile kaplandı.

Malatya Battalgazi'nin yolları genişletiliyor!

Malatya genelinde yol çalışmalarını sürdüren Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçe sınırları içinde bulunan Şanlıkaya Mahallesi ile Çolakoğlu Mahallelerinin yolunu asfaltladı.

Battalgazi Orduzu'da yollar genişletiliyor!

Battalgazi Belediyesi, hava şartlarının elverişli olması ile birlikte yol çalışmalarına başladı. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Orduzu Arslantepe 13. Sokakta yol genişletme ve düzenleme çalışması yapıldı.

Battalgazi Orduzu Çınar projesi bölgeye değer katacak!

Battalgazi Belediyesi tarafından Orduzu Mahallesinde bulunan tarihi Çınar’ın Çevre düzenlemesi ile ilgili hazırlanan rekreasyon alanı projesi çalışmaları aralıksız devam ediyor. Projenin Orduzu bölgesine değer katacağı belirtiliyor.

Malatya Battalgazi'de 2 mahallenin yolları genişletiliyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Battalgazi ilçesine bağlı Yukarı Karagöz ile Aşağı Karagöz mahallerinin ulaşımını sağlayan yolda genişletme çalışmaları yapıyor.

Malatya Battalgazi'de yollar asfaltlandı!

4 kilometrelik yolun tamamlanması ile birlikte kışın çamurdan, yazın tozdan kurtulan mahalle sakinleri, en çokta öğrencilerin okula giderken yaşadıkları ulaşım sıkıntısından kurtulduklarını ifade ettiler.

Malatya Battalgazi'de yollar asfaltlanıyor!

Battalgazi Belediyesi, asfalt çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Eski Malatya bölgesi İstasyon Caddesi Kamala ve eski Etebek yolunda asfalt çalışması yapıldı.

Battalgazi'de yollar yenileniyor!

Trafik akışının daha sağlıklı yürütülmesi amacıyla Battalgazi bölgesi MALET arkasında asfalt plent çalışması yapılıyor. Başkan Selahattin Gürkan, 1 ay içinde tamamlanması planlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Karayolunda ekonomik alternatif: Beton yollar!

Gelişmiş ülkelerde 100 yıllık geçmişe sahip beton yollar ile Türkiye 10 yıl önce tanıştı. Hazır betonda söz sahibi olan ülkemizde beton yolların uzunluğu 20 kilometreyi bile bulmuyor...

Derince yolları asfaltlanıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köy yollarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Elden geçirilen yollar altyapı malzemeleri yenilenerek, yeniden yapılıyor. Derince’nin Omurlar ve Sofular köyleri arasındaki yolda sıcak asfalt çalışması yapıldı...

Antalya'da köy yolları ilk kez sıcak asfaltla buluştu!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Başkan Menderes Türel’in talimatıyla Serik İlçesi’ne bağlı Kayaburnu, Karıncalı, Çanakçı, Berendi, Zırlan, Büyüş ve de Yanköy mahalleleri grup yolları sıcak asfaltla kapladı.

Battalgazi Orduzu yolları yenileniyor Haberi

Battalgazi Orduzu yolları yenileniyor

Battalgazi Belediyesi, hava şartlarının elverişli olması ile birlikte yol çalışmalarına başladı.

Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Orduzu Arslantepe 13. Sokakta yol genişletme ve düzenleme çalışması yapıldı. Yaklaşık 2,5 km’lik yol genişletme ve düzenleme çalışmaları, mahalle sakinleri tarafından da memnuniyetle karşılandı. Mahalle sakinleri, yapılan yol genişletme ve düzenleme çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, "Allah razı olsun, çalışmalar gayet güzel ve iyi bir yol yapmışlar. Asfaltı da dökülürse yolumuzda gayet güzel bir çalışma yapılmış olur. Buralar eskiden bataklık gibiydi. Çamurdan geçilmiyordu. Çocuklar okula giderken oldukça zorlanıyordu. Özellikle yağışlı havalarda çocuklar çamura bata çıka zorla gidip geliyorlardı. Yolun yapılması elbette güzel olacak” ifadelerini...