19 / 05 / 2024

battalgazi Şeker Evleri

battalgazi Şeker Evleri

Battalgazi Belediye Meclisi Mayıs Ayı Olağan Toplantısı’nın ikinci oturumu gerçekleştirildi. Toplantıda Şeker Evleri olarak bilinen yer için yapılan proje sunuldu ve oy birliği ile kabul edildi.

Laden Şile Evleri'nde yaşam başladı! 

Şeker GYO, Laden Şile Evleri projesinde iskan sürecinin tamamlandığını açıkladı. Peki Laden Şile Evleri'nde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Laden Şile Evleri bu ay hemen teslim! Laden Şile Evleri nerede?

Şeker GYO tarafından inşa edilen Laden Şile Evleri'nde satışlar devam ediyor. Bu ay teslim edilmesi planlanan projede 42 adet villa bulunuyor. 

Laden Şile Evleri'nde lansman öncesi avantajlar! Yeni proje!

Şeker GYO güvencesiyle sürdürebilir yaşama uygun olarak dizayn edilen Laden Şile Evleri projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! 

Şeker GYO, Şile Villa projesinin ruhsat süreci bilgilendirmesine ilişkin açıklamada bulundu. Peki Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! Hemen bakın! 

Şeker Şile Evleri geliyor! Yeni proje! 

Şeker Şile Evleri, Optimal Proje Yönetimi tarafından hayata geçirilecek. Peki Şeker Şile Evleri projesi nerede? Şeker Şile Evleri'nde kaç konut var? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Şeker Şile Evleri'ne ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar..

Malatya Battalgazi'deki deprem konutlarının bir kısmında geçici kabul yapıldı!

Elazığ Sivrice merkezli olan 24 Ocak 2020'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilen köy tipi konutların bir kısmının TOKİ tarafından geçici kabulü gerçekleştirildi.

Malatya'da depremzedeler için yeni konutlar inşa ediliyor!

Merkez üssü Elazığ'ın Sivrice'de yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrasında, Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşasına başlanan köy konutlarının bir kısmının yıl sonunda hak sahiplerine teslim edileceğinden bahsetti.

Malatya'da depremzedeler için hayata geçirilen konutlar yükseliyor!

Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşasına başlanan evlerin 200 gün içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Malatya'da depremzedeler için inşa edilecek konutların çalışmasına başlandı!

Merkez üssü Elazığ Sivrice olan 6,8 büyüklüğündeki depremde Malatya Battalgazi'de evleri ağır hasar gören vatandaşlar için inşa edilecek konutlar için çalışmalar başladı.

Didem Soydan ve Umut Eker evleri ayırdı!

Bir süredir beraber yaşan ünlü manken Didem Soydan ve Umut Eker evleri ayırdı. Soydan, haberi Instagram hesabından duyurdu…

Battalgazi Belediyesi'nin imar çalışmaları sürüyor!

Battalgazi Belediyesi, Hatunsuyu mahallesi Kıraç Küme Evleri bölgesinde yeni imar yolları için çalışmalarını sürdürüyor.

Mehdi Eker: Diyarbakır'da 5 bin eve ihtiyaç var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker; “Evleri yıkılanlara TOKİ marifeti ile ev yapılacak, 4 bin 500, 5 bin civarında bir ev ihtiyacı var. Çok acil olanlar için süreç başladı. " dedi.

Edirne'de öğrenciler kiralık evleri tercih ediyor!

Trakya Umum Emlak Müşavirleri Derneği Edirne Şube Başkanı Serhat Çeker, gazetecilere yaptığı açıklamada, kayıt yaptıran öğrencilerin bazıların yurt haricinde kiralık evleri tercih ettiğini belirtti.

battalgazi Şeker Evleri Haberi

battalgazi Şeker Evleri

Battalgazi Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Belediye Başkanvekili Zafer Kırçuval başkanlık yaptı. Yoklama ve izin dilekçelerinin oylanmasından sonra geçen toplantı tutanak özetinin okunup oylanması gerçekleştirildi.


79 MİLYON HARCANDI

Toplantıda Battalgazi Belediyesi 2015 yılı Kesin Hesabının görüşülmesi yapıldı. Buna göre, 2015 yılı bütçe ödeneğinin 130 milyon olduğu, toplam harcamanın 79 milyon olduğu, gelir bütçesinin ise 81 milyon olduğu ifade edildi. Toplantıda ayrıca Sancaktar Mahallesi’nde bulunan 3189 ada 5 parsel, 3192 ada 7 nolu parsel ve 3195 ada 1 parsellerin imar planı değişikliği konusunda söz konusu maddenin uygun olduğu doğrultusunda karar oyu çıktı. Bu sayede yeşil alan, ortak kullanım alanları ve otopark alanının genişleyeceği de belirtildi.


EKONOMİK ÖMÜRLERİ TAMAMLANMIŞ

Gündem maddeleri içerisinde yer alan, ‘Dernek Mahallesi 193 ada 35 nolu parselin imar plan değişikliği’ konusu...