18 / 05 / 2024

Batu Nakliye Mühendislik İnşaat nerede

Batu Nakliye Mühendislik İnşaat nerede

Batu Nakliye Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zühtü Lülecioğlu tarafından kuruldu.

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Novi Mühendislik İnşaat Nakliye Turizm Gıda Temizlik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı. 

Solfin İnşaat Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik Nakliye Petrol Otomotiv San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Solfin İnşaat Yapı Malzemeleri Mimarlık Mühendislik Nakliye Petrol Otomotiv San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Açıkgöz tarafından kuruldu.

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tgc Mühendislik Nakliye Gıda Turizm Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Tuğçe Aksoy Şeyhun tarafından kuruldu.

Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Rota Arel İnşaat Mühendislik Turizm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Geocorp Mühendislik Enerji İnşaat Nakliye Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Geocorp Mühendislik Enerji İnşaat Nakliye Gıda Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Arkan tarafından kuruldu.

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ba Acaroğlu Yapı İnşaat Mühendislik Emlak Nakliye Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayçanaz Altan ve Burak Acar ortaklığında kuruldu.

Tekno Hafriyat Nakliye Otomotiv İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tekno Hafriyat Nakliye Otomotiv İnşaat Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Koçkesen tarafından kuruldu.

Yoltek Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yoltek Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 700 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sinanettin Şivgan tarafından kuruldu.

Karel Grup Mühendislik Elektrik Medikal ve Nakliye  Limited Şirketi kuruldu!

Karel Grup Mühendislik Elektrik Medikal ve Nakliye  Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Çelik tarafından kuruldu. 

Pikmen Mühendislik Elketronik İnşaat Otomotiv ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pikmen Mühendislik Elketronik İnşaat Otomotiv ve Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahir Sevgi tarafından kuruldu.

Hbe İnşaat Hafriyat Nakliye Mühendislik Hizmetleri Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbe İnşaat Hafriyat Nakliye Mühendislik Hizmetleri Ve Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Ekşioğlu ve Şaban Baydar ortaklığında kuruldu. 

Batu Nakliye Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Batu Nakliye Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zühtü Lülecioğlu tarafından kuruldu.

İshan Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İshan Mühendislik İnşaat Taahhüt Nakliye Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Karaca ve İsmail Yıldız ortaklığında kuruldu. 

Batu Nakliye Mühendislik İnşaat nerede Haberi

Batu Nakliye Mühendislik İnşaat nerede

Batu Nakliye Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Zühtü Lülecioğlu tarafından kuruldu.

Batu Nakliye Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Batu Nakliye Mühendislik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Etiler Mh.İ.Aksoy Sk.Fulya 2 B Bl N.10/2 Beşiktaş