05 / 05 / 2024

Batuhan Moral

Batuhan Moral

ŞRD İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Moral tarafından 30 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi, Şakir Zümre Caddesi'nde kuruldu.

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batuhan Peyzaj İnşaat Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Başal tarafından kuruldu.

Ekonomist Batuhan Tufaner emekli maaşlarına zam tahminini açıkladı!

Ekonomist Doç. Dr. Batuhan Tufaner, emekli maaşlarına ve asgari ücrete yapılacak zamlara ilişkin yorumlarını paylaştı.

Mayarc Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mayarc Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Tarancı, Tuğçe Eren Tarancı tarafından kuruldu.

Creative İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Creative İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Batuhan Güner tarafından kuruldu.

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bgm İstanbul Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Şirketi Kadıköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Bayramoğlu  ve Fazıl Ali Moralı tarafından kuruldu.

Arkad1 Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Arkad1 Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Batuhan Türüdü, Hüseyin Kayra  ve Nusret Yıldırımer tarafından kuruldu.

Clipro Connect Teknoloji Güvenlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Clipro Connect Teknoloji Güvenlik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Sancaktepe’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Can, Batuhan Emre Andaç, Eren Baş ve Zülal Aleyna Yıldız tarafından kuruldu.

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Loft Grup Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Batuhan Çalık tarafından kuruldu.

Dekon Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dekon Uluslararası İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de  50  TL sermaye bedeli ile Batuhan Erdem tarafından kuruldu.

Btu Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btu Yapı İnşaat Ve Gayrimenkul Pazarlama Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Ünver tarafından kuruldu.

Louıs Dreyfus İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Louıs Dreyfus İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Yılmaz tarafından kuruldu.

Mona Mimarlık Ve Organizasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Mimarlık Ve Organizasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Hazal Selin Özkanlı tarafından kuruldu.

Btn Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Btn Restorasyon İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adil Batuhan Kaşut ve Tarkan Ali Kaşut ortaklığında kuruldu.

Batuhan Moral Haberi

Batuhan Moral

ŞRD İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Batuhan Moral tarafından 30 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Gaziosmanpaşa, Hürriyet Mahallesi, Şakir Zümre Caddesi'nde kuruldu. 


ŞRD İnşaat Elektrik ve Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük ve büyük yapılar, her türlü mekanik, elektrik, tesisat ve inşaat işlerini bunlarla ilgili bütün ekipman ve malzeme alımı, satımı ve anahtar teslimi taahhüt etmek. Her türlü banka, Banka Genel Müdürlüğü, Toplu konut ve siteler, okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü, yol, yol çizgi işleri, yol kenarlarındaki bariyerlerin...