05 / 05 / 2024

batuma stadyum müjdesi

batuma stadyum müjdesi

Yurtiçi ve yurtdışında birçok spor projesinin mimarlığını yapan Bahadır Kul Mimarlık, Gürcistan'ın Batum Stadyumunu da portfolyosuna ekledi. Batum Stadyumu' nun basma tanıtımı ve imza töreni Batum'da gerçekleşti.

Tuzla’ya stadyum ve spor salonu müjdesi!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Tuzla’da yapılması planlanan spor yatırımlarıyla ilgili konuştu. Kasapoğlu, kente stadyum ve kapalı spor salonu müjdesi verdi.

Çekmeköy'e millet bahçesi müjdesi!

On yıldır başarıyla Çekmeköy’de hizmet eden AK Partili Başkan Ahmet Poyraz, üçüncü dönem için hazırladığı projeleri anlattı. Poyraz, Çeymeköy'e 60 bin metrekarelik millet bahçesi müjdesi verdi.

Örnek Mahallesi'ne kentsel dönüşüm müjdesi!

Örnek Mahallesi Kentsel Dönüşüm Toplantısı’na katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Altındağ’da Örnek Mahallesi sakinlerine kentsel dönüşüm müjdesi verdi. 

Özcan Durmaz'dan Aliağa'ya toplu konut müjdesi!

Millet İttifakı İzmir Aliağa Belediye Başkan Adayı Özcan Durmaz, seçim çalışmaları kapsamında hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı. Durmaz, Aliağa için toplu konut müjdesi verdi.

Gaziantep'e yeni şehir hastanesi müjdesi!

Gaziantep'te düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'e yeni şehir hastanesi müjdesi verdi.

Fethiyelilere TOKİ müjdesi!

Fethiye'de Cumhur İttifakı Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, bölge halkına TOKİ müjdesi verdi.

Kocaeli Körfez'e ucuz konut müjdesi!

Körfez Barbaros Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Ak Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye başkan adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, vatandaşlara konut müjdesi verdi.

İstanbul Bahçelievler'e iki yeni hastane müjdesi!

AK Parti’nin İstanbul Bahçelievler’deki adayı Hakan Bahadır, ilçeyi spor ve sağlık merkezi yapacaklarını söyledi. Bahadır, ilçeye iki yeni hastane müjdesi de verdi...

Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantepli öğretmenlere ucuz ev müjdesi verdi. Şahin, Güney Şehir Yeni Yaşam Alanı (Geneyik) ve Bayramlı Yeni Şehir Alanı’nda uygulanacak olan toplu konut projesi tanıttı.

Denizlispor'a stat müjdesi!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyonluk yarışı veren Denizlispor'a stat müjdesi verdi.

Beylikdüzü'ne metro ve tramvay müjdesi!

''Şehrin tüm ulaşım ihtiyacını ortadan kaldıracak projelerle geliyoruz'' diye konuşan AK Parti Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Mustafa Necati Işık, Beylikdüzü'ne metro müjdesi verdi.

TOKİ'den dar gelirliye konut müjdesi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, TOKİ hizmet binasında düzenlediği basın toplantısında konuştu.Dar gelirliye konut müjdesi veren Bulut, düşük taksitle konut uygulaması başlatacaklarını kaydetti.

Ergün Turan'dan Fatih'e millet bahçesi müjdesi!

Eski TOKİ Başkanı ve AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı Ergün Turan, Fatih'e millet bahçesi müjdesi verdi. Turan, ''Her bir ada ve parsel üzerinde çalışmalar yapıyoruz'' diye konuştu.

batuma stadyum müjdesi Haberi

batuma stadyum müjdesi

Kadir Has Stadyumu, Konya Torku Arena, Mersin Stadyumu, Al-Sunbula ve Karbala Stadyumları gibi Türkiye'de ve uluslararası arenada birçok stadyum ile spor projelerinin mimarı Bahadır Kul Mimarlık, Batum Stadyumu'nu da portfolyosuna ekledi. Bahadır Kul Architects (BKA) tarafından tasarlanan Batum Stadyumu' nun basma tanıtımı ve imza töreni Batum'da gerçekleşti. Stadyum tanıtımına Batum yönetimi üst düzey bürokratlardan David Baladze, Giorgi Ermakovi, Otar Fedichkini, Bahadır Kul Architects kurucusu Mimar Bahadır Kul katıldı. 87 dönüm arazi üzerinde tasarlanan Batum Stadyumu 30 bin metrekare kapalı alanda, 20 bin seyirci kapasiteli, UEFA IV Kategorisinin gerekliliklerine göre tasarlandı. 10 bin metrekare ticari alam ile haftanın her günü yaşayan, sosyal bir stadyum olması hedeflendi. Proje, Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Finans ve Ekonomi Bakanlığı tarafından yürütüldüğü kaydedildi. 

Gürcü halkının bir...