23 / 07 / 2024

BAU Fuar ziyareti

BAU Fuar ziyareti

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerine yönelik düzenlenen BAU Fuar ziyareti programı kapsamında Münih Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret edildi.

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

2019 Münih İnşaat Fuarı'na 67 firma katılıyor!

Münih İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarına ”BAU 2019” ilk kez Türkiye’den 67 firma katılıyor. İki yılda bir yapılan BAU 2019 Fuarına 250 Bin ziyaretçi bekleniyor.

AKG Gazbeton, BAU Münih'e katıldı!

Gazbeton sektörünün lider firmalarından AKG Gazbeton, dünyanın en büyük yapı fuarı BAU Münih'e katılarak, sektör temsilcileriyle bir araya geldi.

Kale, BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na damga vurdu!

BAU 2017 Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı. Dünyanın önde gelen markalarının katıldığı global fuarda Türkiye’yi temsil eden Kale’nin inovatif, nitelikli ve yenilikçi ürünleri ziyaretçilerden tam not aldı.

Vefa Holding'in BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

VEFA Holding'in, bu yıl ilk yurtdışı fuarı BAU 2015 oldu. Dünyanın lider mimarlık, yapı ve inşaat malzemeleri fuarı olarak nitelenen BAU Fuarı'na katılan Vefa, ön üretimli yapılar alanında ürettiği çözümleriyle ön plana çıktı.

Vefa Holding, yurtdışı fuarlarına BAU ile başladı!

Ön üretimli yapılarda entegre çözümler sunan Vefa, yurtdışındaki etkinliğini fuar katılımları ile güçlendiriyor. 2015 yılının ilk yurtdışı fuarı olarak Almanya’daki BAU Fuarı’na katılan Vefa, birçok fuarda boy gösterecek.

Müteahhitler Almanya'daki fuarı değerlendirdi!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş geçtiğimiz akşam Müteahhitler Demeği tarafından düzenlenen yemekli toplantıya katıldı. Müteahhitler, Almaya Münih 'teki BAU 2015 Fuarı 'nı değerlendirerek açıklamalarda bulundu.

İnegöl Müteahhitler Derneği üyeleri BAU 2015 fuarını değerlendirdi!

İnegöl Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenen toplantıda, İnegöllü Müteahhitlerin 17 kişilik ekiple ziyaret ettiği BAU 2015 fuarı değerlendirildi...

Müteahhitler BAU 2015 Fuarı'nı değerlendirdi!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş geçtiğimiz akşam Müteahhitler Derneği tarafından düzenlenen yemekli toplantıya katıldı. Yapılan toplantıda Almaya Münih 'teki BAU 2015 fuarı müteahhitler tarafından değerlendirildi.

UTSO, inşaat sektörü için Almanlardan bilgi aldı!

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası tarafından inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerine yönelik düzenlenen BAU Fuar ziyareti programı kapsamında Münih Ticaret ve Sanayi Odası ziyaret edildi.

Kale Kilit ürünleri Almanya BAU Fuarı'nda!

Kale Kilit, en son teknolojiye sahip ürünlerini Almanya’nın Münih kentinde 19 - 24 Ocak 2015 tarihleri arasında düzenlenen BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sergiledi.

Uşak TSO inşaatçıları, Almanya BAU 2015 Fuarı'na katıldı!

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası, inşaat sektöründe faaliyet gösteren üyelerin Almanya'daki BAU 2015 Yapı ve İnşaat Fuarı'na götürdü. Fuar 19-24 Ocak tarihleri arasında Almanya'nın Münih kentinde gerçekleşiyor.

İnoksan, iş ortakları ile Hostech by TUSİD Fuarı’nda bir araya geldi!

İnoksan standında toplanarak markanın gücünü tüm sektöre lanse eden İnoksan’ ın iş ortakları, fuar ziyareti sonrası tüm İnoksan ekibinin katıldığı akşam yemeği ile geceyi sonlandırdılar.

BAU Fuar ziyareti Haberi

BAU Fuar ziyareti

Uşak Ticaret ve Sanayi Odası üyesi inşaat sektöründe faaliyet gösteren 32 kişilik heyete, Münih Ticaret ve Sanayi Odası yetkilileri tarafından Alman inşaat sektörü hakkında bilgi verildi. Uşak Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Aytaç YÜCE yaptığı açıklamada, Münih Ticaret ve Sanayi Odası'na gerçekleştirdikleri ziyarette inşaat sektöründe Almanya'da uygulanan iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgi aldıklarını belirtti. YÜCE, Almanya'da yıllar itibariyle sektörde yaşanan iş kazalarına karşı alınan önlemler ve iş kazalarının önlenmesi için kullanılan teknik ekipmanlar hakkında yapılan sunumun heyete çok faydalı olduğunu söyledi. 


İnşaat Meslek Birliği Yetkilisi Reinhard AMLER gerçekleştirdiği sunumda, inşaat sektöründe 2001 yılında bin kişide 82,22 kişi olan iş kazası oranının, 2012 yılında 58,72 kişiye düştüğünü belirtti. 2018 yılına kadar iş sağlığı ve güvenliği konusunda yapacakları hedefleri...