28 / 04 / 2024

BAU International University

BAU International University

Bahçeşehir, ABD'nin başkenti Washington'da Beyaz Saray’a komşu üniversite kurdu. BAU International University’de öğrenci kapasitesinin 3 bin olduğunu belirten Enver Yücel, "Siyaset biliminde Harvard'la ile yarışacağız" diye konuştu...

Esen Life University projesi resmen başlıyor! Başkente 310 konutluk yeni proje geliyor!

Ankara'da hayata geçirilecek olan Esen Life University projesi resmen başlıyor. Esen Life University projesinde 310 konut yer alıyor.

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktif Bau İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Soylu ve Eşref Çapli ortaklığında kuruldu.

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Fırat Okatar tarafından kuruldu.

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Modern Bau İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Uğur Okatar tarafından kuruldu.

Bk Bau Internatıonal Mimari Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Bk Bau Internatıonal Mimari Tasarım Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Bülbül ve Yüksel Öztürk ortaklığında kuruldu.

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi kuruldu!

Bau Yerleşkeleri İnşaat Ve Yapı İşleri Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli  ile Bahçeşehir Üniversitesi tarafından kuruldu.

Bau Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Bau Mimarlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Durmaz tarafından kuruldu.

Amanos Bau İnşaat Emlak Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Amanos Bau İnşaat Emlak Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emine Çonoğlu tarafından kuruldu.

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bau Teknik İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgin Arif Uslu tarafından kuruldu.

Acb Bau Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Acb Bau Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Dilekci tarafından kuruldu.

BAU YY İnşaat Gayrimenkul ve Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

BAU YY İnşaat Gayrimenkul ve Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Aydın tarafından kuruldu.

İnşaat firmaları Almanya’da düzenlenen Bau İnşaat Fuarına katıldı!

14-17 Ocak 2019 tarihlerinde Almanya'da gerçekleştirilen ve sektöründe dünyanın en önemli fuarlarından biri olan Bau Münih uluslararası Mimarlık Yapı ve İnşaat Fuarına inşaat ve bağlı sektörlerde faaliyet gösteren 25 firma ile katılım sağlandı.

Dyd Grup Modern Bau İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dyd Grup Modern Bau İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Oğuzhan Ayören, Metin Akkuş, Numan Okatar ve Uğur Okatar ortaklığında kuruldu. 

BAU International University Haberi

BAU International University

Bahçeşehir, ABD'nin başkenti Washington'da Beyaz Saray’a komşu üniversite kurdu. BAU International University’de öğrenci kapasitesinin 3 bin olduğunu belirten Enver Yücel, "Siyaset biliminde Harvard'la ile yarışacağız" diye konuştu.


Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları, 10 yıl önce dil okulu kurduğu ABD'de şimdi de 3 bin öğrenci kapasiteli üniversite açtı. Başkent Washington'da Beyaz Saray’a 200 metre mesafede bulunan BAU International University’nin eylül ayında ilk öğrencilerini kabul edeceğini söyleyen üniversitenin Mütevelli Heyeti Başkanı ve Kurucusu Enver Yücel, ilk aşamada lisans seviyesinde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler ile Ekonomi&Finans bölümlerinin yanı sıra yüksek lisans seviyesinde Küresel İlişkiler, Executive MBA ve Ekonomi Hukuku bölümlerinin öğrenci kabul alacağını açıkladı. BAU International University'nin tüm dünyadan öğrenci kabul edeceğini belirten Enver Yücel, “Kabul şartları ise diğer Amerikan üniversiteleri ile aynı...