01 / 07 / 2024

BAUGRUP YAPI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nerede

BAUGRUP YAPI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nerede

Baugrup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emine Aydın Ünal tarafından kuruldu.

Bereket Evim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayş ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bereket Evim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayş ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Nurullah Mücahitoğlu tarafından kuruldu.

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanay Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Juma Gayrimenkul İnşaat Sanay Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün 3 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Patara Group İnşaat Gıda Sanayş ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Patara Group İnşaat Gıda Sanayş ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hadi Acar, Mahir Beyhan ve Zehra Dün ortaklığında kuruldu.

Taşyapı yatırım yapılabilir notu aldı!

TAŞYAPI, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR’dan ‘yatırım yapılabilir’ notu aldı.

Yalıtımsız bina 10 milyar dolar kaybettiriyor!

GN YAPI’nın her yıl düzenlediği ‘Mantolama Konferansı’, bu yıl 14 Ocak’ta yapılacak. Enerji Haftası’nın ardından gerçekleştirilecek Konferansta, ‘Enerji Verimliliği Yasası’nın getirdikleri' konuşulacak.

Emrullah Turanlı: Kriz yok, yatırıma devam!

TAŞYAPI Grup Başkanı Emrullah Turanlı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Dolarları yastık altı yapmayın, bozdurun” çağrısına destek verdi. Turanlı, “Dolar değil, iş stoku yapın. Bu ülke hepimizin” dedi

Adım adım dönüşümde riskli yapı tespiti!

RİSKLİ YAPI TESPİTİ Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz, kentsel dönüşüm sürecinde apartman veya siteler için riskli yapı tespitinin nasıl olduğunu anlattı.

Beylikdüzü Liv Marmara Aralık 2018'de teslim!

Liv YAPI, Liv Marmara ile Beylikdüzü'nde yeni bir yatırım fırsatı sunarken, projede 1+1 dairelerin fiyatları 179 bin TL'den başlıyor.

Ankara'da 1+1 evlere ilgi arttı!

KAYALAR GRUP YAPI Yönetim Kurulu Başkanı Cahit Kayalar son dönemde 1+1 evlerin büyük ilgi gördüğünü, insanların kullanmadıkları odalara fazla para vermek istemediklerini söyledi .

Rams Yapı'dan Marmarams projesi geliyor!

RAMS YAPI, şimdi İstanbul’un bir başka değerli bölgesi Esatpaşa'da yine özel, yine değerli ve yine her şeyiyle göz kamaştıran bir yaşam konseptine daha imza atıyor.

New Nişantepe'de 330 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

New Nişantepe Çekmeköy, İstanbul’un yükselen yıldız ilçelerinden biri olan, kazançlı yatırımın anahtarı olacak Çekmeköy Nişantepe’nin keyfini, size MİNTEK YAPI’nın güveni ile yaşatacak.

Samime Sanay, inşaat firmasına tazminat davası açtı!

Samime Sanay, Çatalca’daki villasının inşaat işlerinin sözleşmede olmasına rağmen tamamlanmadığını iddia ederek, firma yöneticilerine 10 bin liralık tazminat davası açtı. İstanbul Tüketici Mahkemesi’ne açılan davaya göre Sanay, dubleks bir villa aldı.

Lensistanbul projesinde 208 bin TL'ye!

LENS YAPI tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lensistanbul projesi konut alıcıları tarafından büyük ilgi görüyor. Lansman öncesi ön satışların başladığı projede stüdyo daireler 208 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor

BAUGRUP YAPI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nerede Haberi

BAUGRUP YAPI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ nerede

Baugrup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Emine Aydın Ünal tarafından kuruldu.


Baugrup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu ;1-     Her türlü binaların yapı malzemeleri ile, yalıtım, cephe dekoratif malzemelerinin, imalatı, uygulaması, alımı, satımı, ithalatını ve ihracatını yapmak. 2-     Her türlü konut, fabrika, atölye, ve benzeri binalara yönelik izalasyon, dış cephe izalasyonu yapmak, Isı yalıtımlı, giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. 3-     Her türlü sanayi ve inşaat boyları ile dış cephe kaplama ve dış cephe koruyucu elemanları ile  bu elemanlara ait sentetik, selülozik, akrilik boya ve kimyevi malzemelerin imalatı, alımı satımı, uygulaması, ithalatı ve ihracatını yapmak. 4-     Yapı sanayiinde kullanılan bilumum kimyasal maddeler ve...