07 / 05 / 2024

Baumit dış cepheleri

Baumit dış cepheleri

Baumit, sürekli geliştirdiği Hazır Dekoratif Kaplama ürünleri ile konutların dış cephe tasarımları için yeni fikirler yaratılmasını sağlarken bir yandan da binaların korunmasına yardımcı oluyor.

Denizli Babadağ'da 100 ev restore edildi!

Denizli’nin Babadağ ilçesinde, turizm potansiyeli oluşturmak için 100 evin dış cepheleri orijinaline uygun restore edilip, çeşitli renklere boyandı. Rengarenk evler, adeta doğal stüdyo haline döndü.

Trabzon Kayabaşı Yaylası'nda 'Haç Sembollü' yapı tartışması!

Trabzon Akçaabat Kayabaşı Yaylası'nda, iki Arap ailenin satın aldığı arsa üzerinde hayata geçirdiği villaların dış cepheleri, Hristiyanların dini sembolü 'haç' işaretini anımsattığı iddiasıyla tartışma yarattı.

Fatih Cundi'nin çehresi değişti!

Fatih Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü’nün yaptığı cephe sağlıklaştırma projesi ile Küçük Ayasofya Mahallesi’nde ahşap binalar ile betonerme binalar bölgenin tarihi dokusuna uygun bir şekilde onarıldı ve dış cepheleri boyandı.

Rize Güneysu'da beton binalar yöresel mimariye uygun ahşapla kaplanıyor!

Rize'nin Güneysu ilçesinde, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı (DOKAP) desteği ile 'Turizm Odaklı Yenileme ve Öze Dönüş' Projesi uygulanıyor. Proje ile beton binaların dış cepheleri yöresel mimariye uygun olarak ahşapla kaplanıyor...

Rize'de yöresel mimari atağı!

Rize'nin İyidere, Derepazarı, Çamlıhemşin, Fındıklı ve Güneysu ilçelerinde  binaların dış cepheleri yöresel mimariye uygun şekilde tasarlanıyor. 

Samsun'da binaların dış cepheleri olimpiyat renklerine boyandı!

18-30 Temmuz tarihleri arasında Samsunda yapılacak ’23’üncü İşitme Engelliler Olimpiyatı’ hazırlıkları son aşamaya geldi. Olimpiyat kapsamında Samsun'daki binaların dış cepheleri olimpiyat renklerine boyandı.

Samsun Cumhuriyet Meydanı yeni yüzüne kavuşuyor!

Samsun'daki Cumhuriyet Meydanı yeni yüzüne kavuşuyor. Büyükşehir belediyesi tarafından hayata geçirilen proje kapsamında dış cepheleri giydirilen binalara dev led ışıklı çelik levhalar yerleştiriliyor.

Kale Boya'dan Silikonatex ile dış cephelere güçlü çözümler sunuyor!

Kale Boya, yenilikçi cephe kaplaması ‘Silikonatex’ ile boyası eskimiş, yüzey bozukluklarına sahip dış cepheleri yepyeni bir görünüme kavuşturuyor.

Baumit Classico Special Rille ile dokular çizgiye dönüştü!

Yapı malzemeleri alanının inovatif markası Baumit, dış cepheler kaplama seçeneklerine bir yenisini ekledi: Baumit Classico Special Rille..

Baumit Türkiye, ikinci tesisini kurmaya hazırlanıyor!

Baumit Türkiye Genel Müdürü Atalay Özdayı, "Plan çerçevesinde, hedeflerimize ulaştığımız ve sektör beklediğimiz yönde büyüdüğü sürece Türkiye'de ikinci tesisimizi açmayı hedefliyoruz" dedi.

Ordu'daki binaların dış cepheleri iyileştiriliyor!

Ordu’yu daha yaşanılabilir bir kent yapma amacıyla çalışmalarına devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, binaların dış cephelerinde iyileştirme projesi başlattı. Yapılan ankette vatandaşlar beyaz renk ağırlıklı projeleri tercih etti.

Baumit Life Challenge için geri sayım başladı!

Baumit Türkiye, yarışmada apartman, konut dışı yeni bina, ısı yalıtımı renovasyonu ve özel dış cephe tasarımı kategorilerindeki projeleri ile yer alıyor. 4 Mayıs’a kadar sürecek internet oylamasına siz de katılabilirsiniz.

Büyükçekmece Belediyesi bina cephelerini yeniliyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatları doğrultusunda harekete geçen Kentsel Tasarım Müdürlüğü, ilçe genelindeki iş yeri tabelaları ve dış cepheleri modern şehircilik estetiğine uygun olarak yeniden tasarlıyor.

Baumit dış cepheleri Haberi

Baumit dış cepheleri

Binalara hem güzel bir dış görünüm hem de koruma sağlayan dış cephelerde artık yaratıcılık sınır tanımıyor.  Modern cephe kaplamalarının sunduğu çok yönlü tasarım olanakları, büyük oranda boya ve kaplama malzemeleri alanındaki yeniliklere dayanıyor. Yapı malzemeleri alanının inovatif markası Baumit, dış cepheler için geliştirdiği hazır dekoratif kaplama seçenekleri ile bu alandaki başarısını ve farklılığını ortaya koyuyor.

Baumit, sürekli geliştirdiği Hazır Dekoratif Kaplama ürünleri ile konutların dış cephe tasarımları için yeni fikirler yaratılmasını sağlarken bir yandan da binaların korunmasına yardımcı oluyor. Hem kolay hem de pratik bir şekilde uygulanabildiği için uygulama esnasında zamandan ve işçilikten tasarruf sağlayan kaplamaların ısı yalıtım sistemleri için daha uzun garanti süreleri ise Baumit ürünlerinin teknoloji, kalite ve güvenilirliğini yansıtıyor.

Baumit’in ürün grubuna yeni eklediği yeni fotokatalizli Nanapor Photokat,...